Şimdi Ara

samsung ltf320ap06 böyle sorun hiç yaşayan oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar videoda da gördüğünüz gibi tv açıyorum bir saniyeliğine görüntü gelip gidiyor samsung yetkili servise götürdüm panel gidik dediler 1100 tl masraf çıkardılar ...gidik olan panel 1 sn de olsa görüntü vermez burdaki sıkıntının ne olduğunu bilen varmı acaba?

https://www.youtube.com/watch?v=t8a5LQaGpf4

• yok mu fikri olan?
  • Hocam panel taş gibi çalısıyor kontrol ünitesinde sorun var. Bozuk olan panel dediğin gibi hiç görüntü vermez. Servislerin işleri fiyatı sisrmek için bahane arıyorlar.
  • sorunu çözdüm parça bekliyorum montajı yapayım ayrıntılı anlatacağım burada
  • barbar_16 B kullanıcısına yanıt
    Gözün aydın. Nasıl çözdün? Servis ne kadar istedi, sen ne kadara mâl ettin bir de?
  • Eğer sizin de led tv videodakihttps://www.youtube.com/watch?v=t8a5LQaGpf4 gibi arızalıysa resimde gördüğünüz invertör trafoları değiştirip arızanızı gidermeyi deneyebilirsiniz. Yine de bu %100 trafolar arızalı anlamına gelmez ben yaptım arıza giderildi kolay gelsin
    Trafoların ikisine 80 tl + karo bedeli verdim şimdi bu bilgilerle benden 1100 tl isteyen samsung yetkili servisini samsun merkeze şikaet edeceğim.
     samsung ltf320ap06 böyle sorun hiç yaşayan oldu mu? samsung ltf320ap06 böyle sorun hiç yaşayan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbar_16 -- 14 Mayıs 2015; 15:10:39 >

• barbar_16 B kullanıcısına yanıt
    Türkiye'deki servislerin klasik tutumu işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetkili servisler aslında sizden daha iyi biliyor arızayı ama ellerinde parça yok. serviste çalışanlar maaşlı eleman adam senin televizyonunu yapsada yapmasada aynı maaşı alacak neden yorsun kafasını. değişitirim paneli olmazsa boardunuda değiştirim geçerim mantığı var.
    birde arçelik gibi firmalar yetkili servislerine onarım yapılacak ürünler, yapılmayacak ürünler diye bülten yayınlar. mesela arçelik fabrikası yetkili servislerine bilgisayarlarında anakart tamiri yaptırmaz yapan servisleri uyarır ceza verir. arızalıysa anakart değiş arızalıyı bize gönder der.

bu yüzden bazen servisin uçuk fiyat verdiği bir ürünü ya kendiniz veya tanıdık tamircide ucuza yaptırırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.