Şimdi Ara

Samsung m51 3499+250 TL hediye çeki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
4.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 11.11'de n11'den kuponları banka kampanyalarını birleştirip 3150 liraya almıştık, bu baya iyimiş, banka kampanyası falan eklenirse bence 3100'lere düşebilir.

• Merhaba kampanya şartlarını göremedim mobildeyim iletebilecek var mı?
  • Çekin alt limiti yok sanırım. Bir bilgi verilmemiş.
    Keşke diğer modellerde de yapılsaydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kampanya sayfasını bulamadım.nasıl işliyor süreç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2575 e redmi note 9 pro daha cazip geldi bana. Samsung almak isteyenler için güzel fırsat.

• Samsung Galaxy M51 128 GB Telefon Alımına 250 TL Hediye Çeki!

19.01.2021 – 31.01.2021 tarihleri arasında tek seferde yapılan satıcısı Hepsiburada olan Samsung Galaxy M51 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) alışverişlerde siparişlere özel 250 TL hediye çeki hak kazanılacaktır.

- Kazanılan 250 TL değerindeki hediye çekleri 23.02.2021 – 23.03.2021 (bu tarih dahil) tarihlerinde yapılan altın ürünleri hariç tüm alışverişlerde geçerli olacaktır.

- Hediye çekleri, 19.01.2021 – 31.01.2021 tarihleri arasında satıcısı Hepsiburada olan Samsung Galaxy M51 siparişi veren müşterilerin hesabına 23.02.2021 – 23.03.2021 (bu tarih dahil) tarihleri arasında tanımlanması planlanmaktadır.

- Her bir tüketici bu kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir.

- Farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile kampanyaya katılmasına rağmen fatura adresi, ticari unvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda Hepsiburada kazanılacak olan hediye çekini haber vermeden iptal etme hakkına sahiptir.

- Kullanım tarihi geçen hediye çekleri yeniden aktif hale getirilmeyecektir.

- Hediye çekleri bölünmeden, birleştirilmeden kullanılır.

- 19.01.2021 – 31.01.2021 tarihleri (kampanya dönemi) süresince verilen siparişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali/geri gönderim vs.) olduğunda, hediye çeki iptal edilmektedir.

- Kazanılan hediye çekleri 23.02.2021 hesaplara tanımlanacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.direkt alıyoruz değil mi. katil butonu vb yok.

• nicocobretti37 N kullanıcısına yanıt
    Ekstra bir şey yapılmayacak, durum onu gösteriyor. Belirtilen zamanda hesaplara tanımlanacak. Olur da bir aksilik olursa mh ile görüştüğünüzde tanımlanır çekiniz.

Sağol hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

2575 e redmi note 9 pro daha cazip geldi bana. Samsung almak isteyenler için güzel fırsat.
    Link alsam?

Konusu var. Gg da 75tl axcess puan ile bu fiyata geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Konusu var. Gg da 75tl axcess puan ile bu fiyata geliyor.

https://forum.donanimhaber.com/redmi-note-9-pro-64gb-2695tl--147533481
    Buradan mı bahsediyorsun?
    Fiyat hatası olmuş belli ki. Anında düzeldi. Yani o fiyata yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 20 Ocak 2021; 2:50:26 >
  • m62 geliyor acelesi olmayan beklesin bence

• TURKISH-HANDERE T kullanıcısına yanıt

Bazı sitelerde m62 için exynos işlemci ile gelebilecegi yaziyor. Exynos a onyargili kesim pek tercih etmez gibi. Ama net değil tabi islemcisinin ne olacagi

Fiyat hatasını bilmiyorum. Ben girdim linke yukarıda yazan fiyatı gözümle gördüm. Absürb bi fiyat da değildi. Belki kısa süreli kampanyadır.

• Buİnsansa kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi renk aldin cihazi kullaniyor musun ben de siyah siparis verdim sonra beyaz istedim lacivertimsi renk geldi 3 aralikta o da garantisi fatura kesim ile mi baslar halen acip kullanmadim bu arada %50 sarj olmasi gerekmiyor mu hic sarj yoktu benimki acilmadi sarj da etmedim kullanilmis olmasin diye deneyimlerini yazarsan sevinirim
  • Fiyat şu an 3529 lira.. Kampanya geçerli mi hâlâ acaba? Kampanyaya ait bir emare göremedim 🤔
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Ben siyah aldım, arka kapak çok çabuk çiziliyor diye kılıf ve ekran koruyucu şart.
    Yüzde 50 şarjda gelmişti, sizinkinin sarjı neden düşük anlamadım. Ana konuya gelirsen orda yüzlerce kişi sana yardım edebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.