Şimdi Ara

..::SAMSUNG M550 3.1Ch 340W SOUNDBAR KARŞILAŞTIRMALI ÜRÜN İNCELEMESİ::.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
16
Favori
27.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

quote:

Orijinalden alıntı: b.unal

Merhaba bu yazıdan sonra güzel bir kampanya yakaladım. 650 tl gibi güzel bir rakama m550 satın aldım. Çok fazla test etme şansım olmadı. Ama onceki 5.1 sistemime göre baya fark var. Özellikle temiz ses konusunda beni tatmin etti. Aktarım kablosu olarak hdmi vs optik arasında bir değerlendirme yaparsanız sevinirim? Ayrıca Woofer konumlandırmasını evinizde nasıl yaptınız?

Nasıl oldu da o fiyata alabilidiniz hocam. Yukarıda arkadaşın biri de 599 liraya almış. O fiyatlara bulabilsem hemen şimdi vereceğim siparişi ama yok bulamıyorum.

Tamamen denk geldi. N11 den yakin zamanda tv almistim. Oradan kupon ve puan kazandim falan. Onlarla alabildim. Tam m450 alacakken. Bu denk geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal -- 28 Kasım 2017; 10:27:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu soundbar için kampanya olursa beni de haberdar edin :)
  • b.unal kullanıcısına yanıt
    merhaba, öncelikle yukarıdaki arkadaşla sizin bu ürünleri bu fiyata alabilmeniz beni çok şaşırttı ben samsung bayiinde sormuştum bu ürünün kdv siz mağazaya geliş fiyatının 680tl olduğunu söylemişti, bayi karı kdv vs eklenince 1000tl fiyat çekmişlerdi daha sonra en uygun mediada buldum, n11 indirim kuponuyla almış olsanızda uygun bir fiyat, çünkü samsung m450 nin bile fiyatı 750tl idi geçen sorduğumda, teknosada ise teknocell e hattını taşıyanlara 150tl indirim oluyordu eğer iki kişi hattını taşırsa 300tl gibi bir indirim oluyordu fakat ben uğraşmak istemedim, şuan da optik kullanıyorum kalite gayet iyi hdmi hiç denemedim, woofer i oturduğum koltuğun yanına konumlandırdım basslar gayet hissedilir oldu subwoofer -2 de kullanmama rağmen basslar bayağı yıkıcı..!
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    sinemadaki konuşma ve digalog sesleri bu soundbar ın en iyi olduğu konulardan biri diyebilirim incelemeyi okursanız bu konuyla ilgili detaylı bir analizim mevcuttur.
  • Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle bu soundbarı alan herkes güle güle kullansın. Bu başlık altında soundbardaki ses ayarlarımızı paylaşalım istiyorum. Tavsiyelerimizin üründen alınan performansı olumlu yönde değiştirebileceğini düşünüyorum.

• Merhabalar bende m550 aldım ama basslar inanılmaz kötü daha önce sj5 kullanıyordum onun basını açamıyordum bile yüksek diye bunu full açtım doğru düzgün bass gelmiyor neden olabilir

• ms650 ile m550 arasında gidip geliyorum. Ms650'nin ile m550 arasında anlaşılır bir ses farkı var mı sizce? ms650'nin wooferi olmaması benim için sorun yapar mı
  • Beyler 5+1 ses sistemim var (logitech z506) onun yerine HW-K550 modelini almayi düşünüyorum. Sizce alayim mi mantıklı mı?
  • merhaba,
    bu ürün lg tv ile uyumlu çalışıyormu? tv yi açtığımda soundbarda tv ile beraber açılıp kapanma, LG tv nin kumandası ile soundbarı kontrol etme gibi?
  • mavi_06 kullanıcısına yanıt
    evet çalışıyor. Ben aldım. Ben tv'de lg
  • Arkadaşlar bir şey sorucam. Bu setin arka kablosuz setini türkiyede bulmak mümkün değil. Yurt dışında 800 gibi rakamlara geliyor. Türkiyede SWA-5000 model kablosuz receiver satılıyor. Acaba bu reiver'da çalışır mı? Şöyle bir site buldum.https://www.amazon.it/Samsung-SWA-5000-8500S-EN-Wireless-Speaker/dp/B06XDGBFT2 Burada sanki cihazın alıcısı swa-5000 gibi yazmışlar ama hatalıda olabilir. Ne dersiniz.
  • fromelf kullanıcısına yanıt
    Aynen bende aldığıma pişman oldum. Bass inanılmaz derecede kötü..
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de Samsung HW-M550 soundbar almayı düşünüyorum. 1 haftadır araştırıyorum, genelde yorumlar çok olumlu. İncelemeyi yapan arkadaşın da eline sağlık, sounbarı çok iyi anlatmış. Soundbarı canlı inceleme fırsatım olmadı ve son yorumlarda bas hakkındaki olumsuz yorumlar biraz kafamı karıştırdı. Fiyatı ortalama 800 tl civarında. Bu fiyata alınabilecek bir soundbar mı? Ya da bası gerçekten yetersiz mi? yardımcı olursanız sevinirim.
  • turkali77 T kullanıcısına yanıt
    Bence alma LG modellerine bak.Bass daha derin LG'de.Samsung Ses güzel fakat bass berbat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nugerand

Bence alma LG modellerine bak.Bass daha derin LG'de.Samsung Ses güzel fakat bass berbat..

LG'nin hangi modellerini önerirsiniz hocam?

SJ2 yada 3 serisi alınır modeller midir?
  • 12gorkem12 kullanıcısına yanıt
    Benim favorim sj5. sj2 ile sj3 arasında kaldıysan tabiki 3, biraz daha iyi olsun dersen sj4 tavsiyemdir.
  • quote:

Benim favorim sj5. sj2 ile sj3 arasında kaldıysan tabiki 3, biraz daha iyi olsun dersen sj4 tavsiyemdir.

peki sj3 mü m450 mi?
  • 12gorkem12 kullanıcısına yanıt
    Bende m550 var hiç memnun değilim. 2 hafta önce aldım. Ses güzel fakar bass berbat. Letgoya attim LG SJ5 alacağım. Samsungdan uzak dur derim. Git media markt teknosa vatan gibi mağazalarda dene.Kulağına hoş geleni al derim. Ama LG favorim.Samsung pişmanlık..
  • quote:

Bende m550 var hiç memnun değilim. 2 hafta önce aldım. Ses güzel fakar bass berbat. Letgoya attim LG SJ5 alacağım. Samsungdan uzak dur derim. Git media markt teknosa vatan gibi mağazalarda dene.Kulağına hoş geleni al derim. Ama LG favorim.Samsung pişmanlık..

anladım hocam dediğiniz gibi denemeden almamak gerek.
  • Arkadaslar selamlar
    Bir hafta once urunu aldim ve yorum yazmadan once bir sure kullanmak istedim.Kullanim alanlarim itunes store dan film Netflix den dizi film seklinde.Oncesinde ciddi bir 7+1 ses sistemi kurmus biri olarak yorum yaptigimida dikkate almanizi isterim.Oncelikle etrafinizi saran size surround etki yaratan bir ses sisteminiz olsun film izlerken arkadan kursun sesleri gelsin vs dusunuyosaniz bir soundbar bakin bu urunden bahsetmiyorum sadece bir soundbar size uygun degil.Ancak bu urunun surrond modu gercekten isi cok keyifli hale getiriyor on tarafta saga sola giden sesi hissediyosunuz.Ses netligi diyaloglardaki netlik , ses yuksekligindeki netlik ve sesin bozulmamasi muazzam.En cok tartisilan konulardan biri bass .Soyle ben subwoofer i oturdugum koltugun arkasina koydum yani high end sistemlerde iki subwoofer kullanilabilir ve bir tanesini surround kolonlarin yanina arka tarafa konumlandirirsiniz suan da bende oyle yaptim gbi dusunun.(Bu arada bu sisteme yine wireless surround kolonlar eklenebiliyor ki yurtdisinda okudugum yorumlardan herkes oldukca memnun)Subwoofer i +3 yaptim.Baslar bence gercekten cok iyi.Gereksiz bass ugultusu hic hissetmiyosunuz.Gereken yerde devreye giren baslar ve net baslar cok tatminkar.Kisacasi urunu fzlaaiyla begendim ve tavsiye ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.