Şimdi Ara

..::SAMSUNG M550 3.1Ch 340W SOUNDBAR KARŞILAŞTIRMALI ÜRÜN İNCELEMESİ::.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
16
Favori
27.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nugerand

Benim favorim sj5. sj2 ile sj3 arasında kaldıysan tabiki 3, biraz daha iyi olsun dersen sj4 tavsiyemdir.

Hocam sj3 ile 4 arasında ses kalitesi açısından hiç fark var mı?
  • Sağolsun 1. mesajda arkadaşın detaylı bir şekilde inclemesi sonucu bu ürünü almaya karar kıldım. Genelde Vatan-Teknosa ve Mediamarkt tan bu ürünü takip ediyorum fiyatı 1299 tl ,ile 700 tl bandı arasında sürekli gidip geliyor. Özel gün indirimlerinde 700 tl bandına çektiklerinde alacağım inşallah. Tekrardan incelemeyi yapan arkadaşın eline sağlık teşekkürler.
  • Ben memnunum. Sesini beğeniyorum.

Ancak bir sorunxmmm var. Masaüstü bilgisayar aldım , soundbari nas baglayacam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sj4, m450 ve m550 arasında hangisini önerirsiniz?
    Tümünü dinlediğiniz için soruyorum.
    @dost..:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • M550 bende kullaniyorum gayet basarili bir sistem ses max 100 oluyor ama apartman oldugu icin acamiyorum aksam film izlerken daha 10nu geçemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

merhaba, hdmi optik, usb mevcut. hdmi sürümünü bilmiyorum sitesinden bakabilirsiniz. benim de bir sorum var hdmi 1.4 ile 2.0 olması sizin için neden önemli merak ettim. hdmi ile ses iletimi mi oluyor ? bu konuda pek bilgim yok ben sadece optik ile bağladım. hdmi ile ses kalitesi daha mı yüksek oluyor ? ürün şuan 1400tl den 900tl ye düşmüş teknosadan aldım fakat mediamarkt ta da aynı fiyat. k551 den daha ucuza satılması şaşırtıcı sanırım stok ile ilgili.

Optik kablo dolby true hd, dts hd ma, atmos taşıyamaz. Hdmiın bant genişliği daha fazla bu arada elinizdeki stereo ile kıyasladığınızda stereo müzik başarımu, doğallık nasıl? Amfi ne vardı sizde?

Peki hocam analogdan hdmı a çevirci adaptörler var.

Bu şekilde dönüştürücü ile yapılan bir bağlantı bahsettiğiniz sesleri taşıyabilir mi acaba?

Yada kalitede bir düşüş olur mu?

• Merhaba arkadaşlar, benim hw-m450 modeli soundbarı mu8000 TV ye optik kablo ile bağladım. Ses çıkışını TV den optik yapıyorum ve TV kumandasından sesi açıp kapatabiliyorım. Sorun tv kapattığımda başlıyor. TV yi kapattığım zaman soundbar da kapanıyor ama TV yi açtığım zaman soundbar açılmıyor. Her seferinde açmam gerekiyor. Halbuki kullanıcı kılavuzunda kendi kreşe açılacağı yazıyor ama bir türlü beceremedim. Bu sorunu nasıl alabilirim acaba?

• ''cihazın 3.1 kanal ses verebilmesi için surround özelliğinin açık olması gerekiyor aksi halde cihaz 2.1 kanal olarak çalışıyor''

Bu doğru mu arkadaşlar, surround açmadan barın ortasında ki sürücüden ses çıkmıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 25 Şubat 2018; 0:40:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Ben memnunum. Sesini beğeniyorum.

Optik giriş var mı kasada

Benimkinde var ve soundbar bağlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKNİSYEN101

Sağolsun 1. mesajda arkadaşın detaylı bir şekilde inclemesi sonucu bu ürünü almaya karar kıldım. Genelde Vatan-Teknosa ve Mediamarkt tan bu ürünü takip ediyorum fiyatı 1299 tl ,ile 700 tl bandı arasında sürekli gidip geliyor. Özel gün indirimlerinde 700 tl bandına çektiklerinde alacağım inşallah. Tekrardan incelemeyi yapan arkadaşın eline sağlık teşekkürler.

799 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Ben memnunum. Sesini beğeniyorum.

Optik giriş var mı kasada

Benimkinde var ve soundbar bağlı

Yok ne yazik ki. Tv ye bagladim pc yi. Sesi de tv min2 optiginden verioyrum

• Arkadaşlar ürünü alıp, iade etmiş biri olarak yorum yapayım; üründen bass sesi çıkmıyor, basslar inanılmaz derece kötü M360 modelinde bile bundan 3-4 kat daha fazla bass sesi çıkıyor. Ben bunun bug filan olduğu düşünüyorum çünkü M360'in sw'si daha küçük ve kötü olmasına rağmen M550'den çok daha iyi ve fazla bass sesi çıkartıyor. Problem bende mi diye google da arattım anladım ki genel bir sorunmuş, hatta amerikada bir kullanıcı bunu samsunga belirtmiş samsungda sorunun farkındayız fakat yapabileceğimiz birşey yok iade edebilirsin vs. demişler. M450'de modelide bu sw'yi kullanıyor onda da %99 aynı sıkıntı vardır. Ayrıca ilk mesajda arkadaşın belirttiği gibi ses modunu surround yapmazsanız orta hoporlorden ses çıkmıyor, 2.1 gibi kullanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 13 Mart 2018; 18:45:20 >
  • Bende bu modeli iki gün önce aldım. Bende 5.1 ses sistemi HT-H5500 vardı arızalanınca para iadesi alıp yerine bu modeli aldım.

Bas benim için de önemli ve dts ses formatlı 100 e yakın film var. Sesi 40 tan yukarı açamıyorum gümbür gümbür ve net bir ses kalitesi var. Önceki 5.1 sistemime iki eksik hoparlöre göre bariz kalite farkı var. Surround kablosuz kite de sahip olabilirsem tam aradığım ses sistemi diyebilirim.

• Ben de aldım mükemmel bir ses kalitesi var. Basslar gerektiği yerde coşuyor öyle her şeye bass dinlemek isteyen 2000RMSlik bir HiFi sistem kurmalı. Bu tam olarak işini yapan beni sinemada hissettiren bir model oldu. Aynı sinemada olduğu gibi yerinde bass ve nasıl başarmışlarsa bass bir bakıyorsunuz arkada, sanki ön kolonda. Ben çok beğendim. Diğer sistemlerin gürültüsü yoruyor bu m550de ise zevkle dinliyorsunuz kaliteli her şey yerinde.

Bass sesinin yerinde verebilmesinin kabiliyet olduğunu bu sistemle anladım. Bassı her alt frekansa veren sistemler de boğuk rahatsız edici sesler oluyor.

• Üşenmedim yurtdışı forumları okudum. Gördüm ki sub ile eşleştirme probleminden bass ses alamamışlar alamayanlar haliyle bu muhteşem sesten mahrum kalmış.

Alıntı arkadaş çözdüm diyor Bassı

From another forum, worked for me:

1. Turn off the Sound bar

2. On your remote hold the STOP button until you see INIT on the sound bar display

3. On the back of the subwoofer with a small pointed object (paper clip) hold the ID SET button till you see the blue flashing light on the subwoofer

4. WHILE the blue light on the subwoofer is flashing hold the MUTE button on the remote until ID SET is show on the sound bar display

4. Turn on the sound bar and test

**FYI the sound bar reset also resets the S/W lvl so increase it as needed

5. Enjoy the return of bass

• Bu model de multiroom uygulaması kullanılabiliyor mu acaba?

Ms650 de multiroom uygulamasını denemiştim. Çok kullanışlıydı. Bu modelde de vardır inşallah ama ben bağlantı sağlayamadım...

• Dün akşam geldi ve kurulumunu yaptım. HDMI ARC ile bağlantı sağladım. TVm 55mu9000. Basslar konusunda ben de biraz şaşırdım çünkü çok minnoş bass veriyor. Arkadaki mavi ışık sync olmuş durumda ama eve gidince tekrar eşleştirmeyi deneyeceğim.

Buradaki arkadaşlar "sesi 10'dan yukarı açamadım" demiş ama bende o kadar gümbürtü koparan bir ses durumu olmadı açıkçası.

TV ayarlarından PCM ve DTS Neo 2.5 seçili. Ekolayzır, treble, bass ve Sub woofer ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?
  • Müzik performansı 10 üzerinden 6 ise Film performansı 10 üzerinden 9, o 1 puan da sesi açamadığımdan kıstım :) Subwoofer performansı 120m2lik evdeki bir uçtan bir uca gök gürültüsü efekti veriyor.

Beğenmediğim yanı ise Youtubeden bir video açtığımda TV hoparlörü ile Soundbardan gelen sesin senkronize olmaması. Ama SinemaTv'de diğer TV yayınları sıkıntısız.

• tenten77 T kullanıcısına yanıt
    Bağlantı şeklinizi, tvdeki ve bardaki ses ayarlarınızı paylaşmanız mümkün mü acaba?

Edit: Eve gelip wooferı yeniden sync yapınca kendine geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balliba -- 29 Mart 2018; 18:58:55 >
  • Bende sipariş verdim m550 bakalım gelsin :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.