Şimdi Ara

samsung mega ilginç sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz uzun olacak ama okuyupta karşilasan varsa cevaplarsa sevinirim.

Samsung mega cep tlf aldım.
    sorunum su video izleme sitelerine girdigimde ekranı donduryorum ki tam ekran olsun diye.yalnız ekran tam ekran olurken ust koselerde saliselik zaman dilimiyle ufak bi beyazlama oluyor ve gidiyor sonra bi sıkıntı yok.

ama youtube uygulamasında izlerken istedigim gibi tam ekran yaptigimda hic boyle bir problem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu şekilde problemle karşılaşan yok sanırım ilk benim
  • kardeşim bende mega 6.3 almayı düşünüyorum öneri ve görüşlerini alabilirmiyim
  • Bu sorun 2-3 boyunca devam ederse teknik servise gönder.Bende Note 2 ilk aldığımda ekran sapıtır gibi oluyordu sonra geçti.
  • Valla hiç karşılaşmadım root yap geçer sanırım
  • arkadaşım ne lakası var rootla... root cihaza tam erişim izni sağlıyor videodaki piksellerle ne alakası var... iyi araştırmadan yazıyorsunuz şu foruma dalga geçer gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: minkara

arkadaşım ne lakası var rootla... root cihaza tam erişim izni sağlıyor videodaki piksellerle ne alakası var... iyi araştırmadan yazıyorsunuz şu foruma dalga geçer gibi...

Pixel problemi değil bence anlattığınızdan yola çıkarak.Ya çok kafanıza takmışsınız büyük görüntüyü ya da çok belirgin dediğiniz gibi anlık ve saniyelik diyorsunuz bir kaç kez test edin yine varsa servise gitmeli.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dr.Techno kullanıcısına yanıt
    usta pixel derken donanımsal olarak kastetmedim zaten ama yazılımsal olarak da rootla ne alakası var onu anlatmaya çalışmıştım
  • quote:

arkadaşım ne lakası var rootla... root cihaza tam erişim izni sağlıyor videodaki piksellerle ne alakası var... iyi araştırmadan yazıyorsunuz şu foruma dalga geçer gibi...

Valla ben bildiğimi dedim arkadaşım afra tafra yapmana gerek yok. Yinede sen ark dediği gibi çok uzatmadan servise göndermen en mantıklısı

Akıllı telefonlarda root işlemi yararları nedir?
    1- Sistem üzerinde tam kontrol.
    2- Yeni bir recovery imajı yükleme ve sistem yedeği alma.
    3- Değişik rom’lar yükleme.
    4- Değişik kernel (Çekirdekler)’ler yükleme.
    5- Root Erişimi gerektiren uygulamaları çalıştırma.

Kaynak:http://root.nedir.com/#ixzz2hs8gNa3Y

• quote:

Orijinalden alıntı: RiNT1nTiN

quote:

Valla ben bildiğimi dedim arkadaşım afra tafra yapmana gerek yok. Yinede sen ark dediği gibi çok uzatmadan servise göndermen en mantıklısı

Akıllı telefonlarda root işlemi yararları nedir?
    1- Sistem üzerinde tam kontrol.
    2- Yeni bir recovery imajı yükleme ve sistem yedeği alma.
    3- Değişik rom’lar yükleme.
    4- Değişik kernel (Çekirdekler)’ler yükleme.
    5- Root Erişimi gerektiren uygulamaları çalıştırma.

Kaynak:http://root.nedir.com/#ixzz2hs8gNa3Y

geç oldu biraz ama bilmemek değil öğrenmemek ayıp :) araştırdıgına sevindim dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.