Bildirim
Samsung ML 1610 toner dolumu yapılıyor mu?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yapılır forumda araranız bulursunuz fakat 1610 lar üretimden kalkıyor ona göre. -
ya yeni laser yazıcılarda toner dolumu olmuyormuş diye biliyorum. artık chipli falanmış herhalde... -
quote:
Orjinalden alıntı: makifozcan
Samsung ML 1610 toner dolumu yapılıyor mu arkadaşlar. Nasıl yapılıyor videosu bulunabilir mi?
Tavsiye edermisiniz? almayı düşünüyorumda...
Nerden alacaksınız? Ben de almayı dusunuyorum. -
Enaz25-30 siteyi inceledim hiç birinde ürün yok maalesef. Üretimi zaten durmuştu, stoklarda bitti sanırım.
Bulamıyorum -
merhaba arkadaşlar evet urunler uretilmiyor ama bazı fırmalarda bu urun var benim arkadaşımın fırmasında bir tae mevcut suanda kocaliden istiyen biri varsa adres verebılırım -
Samsung 1640 yazıcının Tonerleri Dolum yapılıyor ve Chip yerine makinaya takılan bir chip le birdaha chip istemiyor
bunun içinwww.sarfdunyasi.com sitesine bakarsanız açıklama yazıyor veya telefonla bilgi alabilirsiniz.
Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.sarfdunyasi.com/pinfo.asp?pid=4390 -
yoneri yazıcıya yerleşecek şekilde onune kuyduğunda sağ tarafında bir kapak olması gerekiyor. o kapağı açıp oradan yaklaşık 50 gr toner tozu dolduman gerekir. -
quote:
Orjinalden alıntı: extra-dolum
merhaba arkadaşlar evet urunler uretilmiyor ama bazı fırmalarda bu urun var benim arkadaşımın fırmasında bir tae mevcut suanda kocaliden istiyen biri varsa adres verebılırım
Tühh yaa...
Valla çarşamba günü xerox 3117 siparişi verdim, bugün de bekliyorum. Ama çok aradım 1610 u... -
olsun hayırlı olsun yenı makınen oda guzel bı makına -
3117 ile 1610 ayni urunlerdir. dolumlari da ayni sekilde yapilir
1610 konusundan aldigim aciklamalarla yaptim 3117 dolumunu. 500 sayfaya yaklastim sorun yok.. -
quote:
Orjinalden alıntı: semihekim
3117 ile 1610 ayni urunlerdir. dolumlari da ayni sekilde yapilir
1610 konusundan aldigim aciklamalarla yaptim 3117 dolumunu. 500 sayfaya yaklastim sorun yok..
dolum hakkında bilgim yok nasıl yapabiliriz, resimli anlatım bulabilirmiyiz. -
bu forumu okursan bulursun. -
Hangi forumu
quote:
Orjinalden alıntı: semihekim
bu forumu okursan bulursun.
-
http://forum.donanimhaber.com/m_27151827/tm.htm
http://www.youtube.com/watch?v=wJaERH4gsPE&feature=related
ben bunlarla yaptim.
kadtas, kalpakci, geronimo06tr biladerlere tekrar tesekkurler. -
samsung ml1610
yazıcı için toner
ürünlerimiz Çin'den kendi ithalatımızdır.
Dolum değildir. Sıfır tonerdir.
Garantili ve adınıza faturalıdır.
Fiyatı : 45 tl + kdv
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X