arkadaşlar ekranın rengi gidip geliyor habire . bi gün kırmızı , yeşil siyah, oluyordu en sonunda hiç gelmedi görüntü duvar ile kasa arasına sıkıştırdım kabloyu biraz düzeldi renk:)
en sonunda verdiği sinirle yan keskiyi kaptım kestim kabloyu . amacım tekrar lehimlemekti fakat renkleri alamadım çok zor açtım kapağı şimdi ise yeni bir soket alacağım..
bu samsung 753s monitorumun kablosunun renkleri farklı arkadaşlar .. internette bulduğum dökümanlardan yazılardan okuduğum renkler haricinde renk var bunda. acaba buna karşılık gelen renkleri bilen varmı arkadaşlar yada samsung monitor kablosu ile benim gibi başı derde giren arkadaşların yardımlarını bekliyorum
SS varmı
quote:
Orjinalden alıntı: hakan1284
arkadaşlar ekranın rengi gidip geliyor habire . bi gün kırmızı , yeşil siyah, oluyordu en sonunda hiç gelmedi görüntü duvar ile kasa arasına sıkıştırdım kabloyu biraz düzeldi renk:)
en sonunda verdiği sinirle yan keskiyi kaptım kestim kabloyu . amacım tekrar lehimlemekti fakat renkleri alamadım çok zor açtım kapağı şimdi ise yeni bir soket alacağım..
bu samsung 753s monitorumun kablosunun renkleri farklı arkadaşlar .. internette bulduğum dökümanlardan yazılardan okuduğum renkler haricinde renk var bunda. acaba buna karşılık gelen renkleri bilen varmı arkadaşlar yada samsung monitor kablosu ile benim gibi başı derde giren arkadaşların yardımlarını bekliyorum
Kardeş Samsung monitör deme bana... SBS diye bir firma var istanbul'da tüm Türkiye'deki monitörler tamir için bunlara gidiyor. Senin ki de o yoldan bir geçecek gibi görünüyor. O kadar şerefsiz adamlar ki bunlar başka bir çarem olsa kesinlikle bunlara vermezdim ama başka şansım yoktu. Senin de yok gibi görünüyor. Monitör tamiri yapan yerlere sorabilirsin. Kolay gelsin.
saolun arkadaşlar..
neyseki izmirdeyim sbs ye gitmiycem zaten tamirede götürmem bunu yeterince eski kendim halletmeye çalışırıım servis manuelini buldum orda hangi pine bağlanması gereken bölümleri göstermşi monitroun içini açıp bakıcam eğer içinde bir numaralandırma yapılmışsa işim kolay eğer yoksa .. deneme yanılma .:)