Şimdi Ara

SAMSUNG MONİTÖR PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BİLGİSAYARI AÇINCA MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELİYOR SONRA İKİ SANİYE SONRA GİDİYOR

SONRA MONİTÖRÜN DÜĞMESİNE BASIYORUM GÖRÜNTÜ TEKRAR GELİYOR ve YİNE TEKRAR 1-2 SANİYE SONRA GİDİYOR

BU OLAY BEN MONİTÖRÜ ACIP KAPADIKCA DEVAM EDİYOR

15 -20 KERE AÇIP KAPADIKTAN SONRA ENİNDE SONUNDA GÖRÜNTÜ GELİYOR...........

PROBLEMİM BU ACABA PROBLEM NEREDEN KAYNAKLANIYOR ve NE YAPMALIYIM...?

ŞİMDİDEN İLGİLENEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM..............

• Arkadaşım eğer Garantisi varsa garantisine ver.ÇÜnkü o özellikle Samsung monitorlerde oluyor.ve yaklaşık garantiye verdiğinde 1 ay sonra Yenisi geliyor:)
  • monitörünün modeli nedir
  • SAMSUNG, gelen yorumlara bakılırsa puan kaybettiğinin farkında değil
  • 1 ay sonra yenisi falan gelmez arkadaşım rahat ol sen 4-5 ayın var oda şanslı isen konularımızı oku ve garantide neler yaşayacağını gör

http://forum.donanimhaber.com/m_33813654/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_35140422/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: spedy88

monitörünün modeli nedir

932 N+ modeli budur arkadaşlar birde bakırköyde bi samsung servisi var direk oraya götürsem tamir edebilirlermi ?
  • Samsung
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Lg tv pembe ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım bende de samsung t190 var ve senin probleminin aynısını yaşıyorum bende. Ama açıkcası garantiye göndermeye korkuyorum. Samsung ile ilgili açılan konular çok fazla. Samsung servisinden herkes çok şikayetçi. 4-5 ay bir monitör için uğraştığımı düşünemiyorum. Bir daha monitör aldığımda samsunga pek yanaşıcağımı sanmıyorum.
  • Servis Desteği konusunda kalitesi hizmet anlayışını benimsemişler sadece aracı bir hat kurup kesinlikle yetkililere ulaşmanızı önlemişler o samsung destek hattı dedikleri yerde de cihazlardan bihaber insanlar oturuyor sadece sorunları samsung'a iletmekle yükümlüler.
  • Garantisi bitmiş bir ürün ise iyi bir monitör hastanesine götürebilirsin çok kısa sürede yapıp verirler, elektronik konusunda lehim ölçüm vs bilgin varsa eğer besleme devresini bir kontrol etmek gerekir diye düşünüyorum.

Kolay gelsin.
  • ben iyi olduğunu düşündüğüm bir yer buldum izmirde bu hususta. ayrıca forumdan arkadaşlar da ilgilendi saolsunlar. o sorun "invertor devresi" sorunu. ayırca bobinler şişmiş oluyor o sorun belirginleştiği zaman. floresanlar da zarar görebiliyor bu durumda. hepsinin tamiri ve gereken parçaların değişmesi benim 19 inç monitörde 81tl tuttu. panelde sorun olmadığı müddetce tamir ettirmeye değebilir diye düşünüyorum.

ve evet samsung servisi üçkağıtcı. o servise güwenmeyin derim. beni de ayar etmişlerdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwolf.35 -- 22 Ekim 2009; 19:36:30 >
  • YANDIK DESENİZE.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.