Şimdi Ara

Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
44
Favori
146.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: se0m

Merhaba hocam sizin ürün sanırım ayıplı mala giriyor. Bence hakkınızı arayın.

Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü

teşekkürler
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Koltuğun en ucundan çektiğim resim ve tam karşıdan resmi ekliyorum hocam. Açıyı değiştirmek için heralde duvara asacağız tv yi. 20 30cm daha geriden bakmamızı sağlar. Ya da dediğiniz gibi ışık sızması gibi sorun arayacağız. VA paneli iyice incelemeden almayın arkadaşlar. Sony KD-49XE7005 2300 liraya almaya gittiğimde. Media markt ve Teknosadaki lerin ısrarla 50mu7000 önerdikleri için, o an en uygun samsung bayisinde 2900 e aldım Tv yi ama baya pişmanım şuanda. İyice araştırın yani :)

Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları KulubüSamsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan_15

GOLD- Hizlial-iflas filan yazıp bir google etseniz..

işte ben onu sipariş verdikten sonra yaptım.çünkü ben hala gold firmasını, vatan,teknosa gibi biliyordum.ama gönderdikleri ürün sorunsuz samsung tr garantili orjinal ürün. ben yine şanslıyım hakkındaki şikayetleri okudum.inanılmaz.iki kere müşteri hizmetleriyle görüşebildim bir sipariş durumunu sormak için 45 dakika bekledim. 2 sipariş iptali için 1 saat bekledim. aman benim başım yanmadı ama kimsenin başı yanmasın.o firmadan alış veriş yaparken bir daha düşünün derim ben.saygılar
  • se0m kullanıcısına yanıt
    49XE7005'i nasıl 2300 TL ye alacaktın?
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    İndirim vardı. Ama ya 2300 ya da 2600 dü emin değilim

Edit: Ekim ayında 2600tl miş.

Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se0m -- 29 Aralık 2017; 11:34:9 >
  • Yorumları okurken genel olarak birçok kişi televizyonun kumandasından memnun olmadığını yazmışlardı.Merak etmiştim bende acaba nasıl diye...Kullandıktan sonra bana da tam tersi çok kullanışlı geldi kumanda.
  • Dodge kullanıcısına yanıt
    Klavyede yazma dışında çok kullanışlı kibar be minimalist bir yapısı var. Bende sevdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.teknosa.com/urunler/110016118/samsung-50mu7000-50-127-ekran-7-serisi-smart-4k-ultra-hd-led-tv

Axesse 100 lira veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19karabulut07 kullanıcısına yanıt
    Usta iyi günler samsung mu7000 aldım 1 ay oldu olmadı

Dünde ps4 pro aldım ama bir türlü görüntü gelmiyor sinyal yok diyor delirmek üzereyim

Bugün vatan bilgisayara götürdüm bir sürü tv de denediler görüntü geldi

Dedim ki bir de benim tvnin aynısında deneyin orda denediler bi mu7000de o tv de de olmadı ekran ayarları mı varmış ne varmış gözünü seveyim yardım et bana çok mağdur oldum

Adım erdem dönmez

0 534 238 9425 numaram @19karabulut07

• Assmaca246 A kullanıcısına yanıt

Ps 4 Pro bağladığınız zaman, sadece HDMI UHD Color ayarı ve görüntü ayarlarını yapmanız yeterli. Yalnız hiç sinyal gelmiyor diyorsunuz, bu durumda tv genel ayarlarını kontrol edin. Yukarıdaki video belki işinize yarayabilir!
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Hiç gelmiyor görüntü

Bu sorunla karşılaşan yok mu arkadaşlar ???????

• alperyaman kullanıcısına yanıt
    playstayion prp tecrübesi olan varmı bu tv de

• Ps4 pro ile kullanıyorum ve çok memnunum. Tv siyahları çok gerçekci gösteriyor. İnput lag rastlamadım. Hdr iyi. Tv nin tek eleştirebileceğim yönü bakış açısı değişince renkler değişiyor. Ama sadece konsollarla kullandığım ve tv nin tam karşısına oturduğum için bu sorun benı etkılemiyor.

• ben yeni 7400 serisi tv aldım. lan kablosu bağlı. fakat her kapatıp açtığımda tekrar bağlan demem gerekiyor. Sizde bu sorun var mı?
    tv yi her açtığımda otomatik bağlanmasını istiyorum nasıl yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assmaca246

Usta iyi günler samsung mu7000 aldım 1 ay oldu olmadı

Dünde ps4 pro aldım ama bir türlü görüntü gelmiyor sinyal yok diyor delirmek üzereyim

Bugün vatan bilgisayara götürdüm bir sürü tv de denediler görüntü geldi

Dedim ki bir de benim tvnin aynısında deneyin orda denediler bi mu7000de o tv de de olmadı ekran ayarları mı varmış ne varmış gözünü seveyim yardım et bana çok mağdur oldum

Adım erdem dönmez

0 534 238 9425 numaram @19karabulut07

Mesajı yeni gördüm telaş etme hala çözemediysen akşam ararım 8 gibi ?

• Sağolasın Çok sevinirim malesef çözemedim ve çok can sıkıcı bir durum

• Selamlar.1 senedir 60ku7000 kullanıyorum.Şimdi bir de küçük tv lazım oldu.40mu7000 , 42mu7000 ve 43mu7000 arasında ne fark var.Teknik bilgisi olan bi arkadaş açıklayabilir mi ? Özellikle 42" ve 43" gibi birbirine çok yakın boyutta ürün satmaları şüphe uyandırıyor.Burada da ku7000 ürününün bizde ku6300 olması gibi bir çakallık yapmış olabilirler diye düşünüyorum.Bu boyutlarda en iyisi hangisiyse onu alayım.
  • arkadaslar lutfen yardım edın..

LG 49UJ701V - Samsung 49MU7400 - LG 49UJ630V ( ilk yazdıgım lg ile ne fark var bılemedım 400tl daha uygun)

arkadaslar bılgım dahılınde ıncelemeler yaptım ve bu tvleri tavsiylerde gordum.ÖNERINIZ NE OLURDU? 3000lıra civarı butcem var. GORUNTU KALITESI BENIM ICIN ONEMLİ.smart olayı da aynı sekılde. BASKA TAVSİYELERINIZ OLURSA COK SEVINIRIM.

2013 YILINDA ALDIGIM O ZAMAN 2700 PARA VERDIGIM PHILIPS 46PFL7007K TVmin EKRANI USTTEN ASAGI SERİTLER OLUSTU.SERVİS PERT DEDI.BİR YANDAN DA O KADAR PARA VERMESEM MI DİYE DUSUNMUYORUM DEĞİL.2000-2500 E DE ALINACAK TV VAR MI BILEMEDIM.

TESEKKURLER
  • Internet sitesinde 1155.1 yazılımı çıkmış görünüyor ama tv de halen 1151.1 sürümü var. Güncellemeyi almıyor bi türlü. Sorun neden olabilir acaba

• gkn10 G kullanıcısına yanıt
    Yazılımı indirip flash diske atıp oradan da kurululabiliyor. bazen geç görüyor güncellemeleri nedense.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.