Bildirim
Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şu an için en uygun fiyatahttps://www.shopinle.com/samsung-ue55mu7000-55-140-ekran-4k-uydu-alicili-smart-wi-fi-led-tv-p256133386 dan siparişi verdim, bakalım inşallah ölü piksel çıkmaz. -
Bilinmedik bir aiteye nasıl güvenip sipariş verdiniz hayret edici,gönderirlerse iyi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sanırım en uygun değil hocam. İnsallah gönderirler ve sorunsuz gelir.
https://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue55mu7000uxtk-ultra-hd-55-inc-140-cm-smart-led-tv-325516699
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
55MU7000 almış bulunmaktayım. Genişçe bir salonda kullanıyorum. TVBU üyeliği de aldım. Bence en doğru seçimi yaptım. Tam bir Fiyat performans ürünü. 1000-1500 daha fazla versem kendimce pek fark olmayacaktı. sonuçta yanyana izlemem lazım :)
sorum şu ses sistemi alamıyorum. sesi de salonum için yetersiz. sadece ön taraftan geliyor. Bluetooth taşınabilir hoparlörler satılmakta. JBL gibi 125 TL.'ye filan heryerde kullanılır. TV'ye takabilir miyim? Film filan izlerken arka tarafa koysam da iki yerden ses alsam süper olur. deneyen vardır ama forumda çok eski bir konu buldum. Teşekkürler -
Bluetooth hoparlörü ben denedim ama bu sefer tv den ses gelmiyor. Bununla ilgili bir ayar varsa da bilgim yok.
Merhabalar, mu 7400 tv aldim n11 den, samsung magazada gezerken esim bu tv yi turkce sesli komut ozelligiyle tanitmislar samsung bayiinde ancak benim aldigimda ingilizce , haliyle evdekiler kullanamiyor, turkce yapma imkanimiz var mi ? Bayideki ayni model nasil turkce kamut kabul ediyordu ?
İki kaynağa ses vermeyecektir muhtemelen (Denemedim) Akşam bluetooth kulaklığım ile deneme yaparım.
Ayrıca o cihazlardan çıkan sesler çok iyi olmuyor. Ses yüksek evet ama netlik berraklık olmuyor. Uyguna yada 2.el bir soundbar iyi olabilir belki hocam. Araştırmanızı birde bu yönde yapın. -
Öyle bi imkan yok benimkide İngilizce alırken İngilizce olduğunu belirtmişlerdi
quote:
Orijinalden alıntı: radko
Öyle bi imkan yok benimkide İngilizce alırken İngilizce olduğunu belirtmişlerdi
Oyle ama esim samsung bayi turkce soyluyordu sunu ac bunu kapa falan diye , oluyordu diyor mu 7400 de
Yanıltıcı bilgi vermiş demek.
quote:
Orijinalden alıntı: radko
Yanıltıcı bilgi vermiş demek.
Peki pcden smartview programını çalıştırıp kablosuz bağlanabildiniz mi ? bende sürekli çalışmayı durdurdu diyor, farklı pclerde denememe rağmen. -
-
Smart view ve samsung connect ile samsung telefonumdan çok rahat bağlantı sağlayabiliyorum. Sesli komut ise sadece İngilizce dilini algılıyor Türkçe yok.
Telefon icin degil pc icin olan programı soruyorum , telefondan bendede calisiyor.
arkadaşlar ekim sonunda 50mu7000 aldım 3 ay olacak tv den memnunum ancak banding var özellikle maç izlerken ben dikkatli baktığım için farkediyorum sizce servis çağırmalımıyım yoksa bangingi sorun olarak görmezler mi? İkinci sorunumda tv nin app mağazası çok yetersiz samsung servisle görüştüğümde cihazınız M serisi olduğu için henüz uygulamalar size gelmedi ilerleyen zaman dediler ancak eski samsung serilerinde olan kanal d , beinsports vs. hiçbir uygulama henüz gelmedi beinsport uygulaması çok lazım oluyor özellikle şuan atv ve trt 1 in uygulamaları var onun dışında Türk uygulama yok -
-
-
Mu7000ine arkadaşlar 2+1 ses sistemini nasıl bağlarım sadece bir tane çıkışı var ses sisteminde ama televizyona takamıyorum onu da ek kablo falan mı alacağız
İçerisinden çıkan kablolardan ses çıkışı alınabilir hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X