Şimdi Ara

Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
44
Favori
146.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğraf atan arkadaşlar sağolsunlar varolsunlar ama ışık altındaki fotoğrafla beraber karanlıkta da çekip yollarlarsa benim gibi ışıkları kapatıp film izleyen arkadaşlarda fikir sahibi olmuş olur. XE9005 in fiyatı iyice uçtu. 50hz tv ye de 4000tl vermek istemiyorum o yüzden bu tv radarımda. 7000 ile 7350 arasındaki fark curve olayımı acaba?
  • majesthion kullanıcısına yanıt
    tek fark curve die biliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

İçerisinden çıkan kablolardan ses çıkışı alınabilir hocam.

içinden çıkan kablolar sadece in...
    bende ilk alındığında evdeki ilkel ses sitemi bağlamak istemiştim ama olanaksız..
    ses out sadece optical
  • haluksengul H kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman bluetooth ses alıcısı alarak çözülebilir. sesi bluetooth olarak alıp 3.5mm üzerinden ses sitemine bağlayabilirsiniz.
    Örneğin;
    https://www.amazon.com/dp/B00O8FYUJA?tag=bp_links-20&ascsubtag=[artid|2089.g.2558[src|
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assmaca246

Usta iyi günler samsung mu7000 aldım 1 ay oldu olmadı

Dünde ps4 pro aldım ama bir türlü görüntü gelmiyor sinyal yok diyor delirmek üzereyim

Bugün vatan bilgisayara götürdüm bir sürü tv de denediler görüntü geldi

Dedim ki bir de benim tvnin aynısında deneyin orda denediler bi mu7000de o tv de de olmadı ekran ayarları mı varmış ne varmış gözünü seveyim yardım et bana çok mağdur oldum

Adım erdem dönmez

0 534 238 9425 numaram @19karabulut07

Ps4 pro ile nasıl bir performans veriyor memnunmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbuğ kullanıcısına yanıt
    Eh haksızlık etmeyeyim Uydu yayınlarında dediğiniz gibi oluyor olabilir.. Bende kablolu dijital yayın var ve orada kanallar tek tek sıralanıyor..
    Bu konuda yanılmış olsam bile ifade etiğim diğer eksiklikler hala geçerli..
  • akurt41 kullanıcısına yanıt
    Mesajı yeni görüyorum ama alttaki USB ye takıyorsunuz değil mi? 2 USB'nin de çıkış güçleri farklı olduğu için çalıştırmayabilir. Alt taraf 1A çıkış verirken üst taraf 0.5A akım verir.
  • Dün almış bulunmaktayım. 55 inch. Genel anlamda bence gayet iyi bir televizyon. Oyun oynamiyorum ben. Belki de ondan. Görüntü renk ayarı tavsiyesi olan var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçen yıldan beri 50KU7000 modeli kullanmaktayım. Gelişmelerden peyi uzak kaldım.
    2. bir tv lazım ku7000 mi yoksa mu7000 mi bilmiyorum. Çoğu yerde eski model olmasına rağmen ku7000 fiyat olarak daha pahalı neden acaba ?

bu konuda yardım edecilecek arkadaş var mı ? KU7000 mi alayım MU7000 mi ?
  • ExploadTR kullanıcısına yanıt
    Sıfır KU7000 bulamazsın, max bütçeni yazarsan daha iyi alternatifler gelir.
  • Evet arkadaşlar 1 aya kadar 43mu7000 alacagım 50 hertz sıkıntı yaratırmı acaba birde şu meşhur Truemotion olayı tam olarak nedir mu7000'lerde nasıl oluyor .
    şimdiden teşekkürler.
  • dragons4 kullanıcısına yanıt
    Standrt tv kanallarını izliceksen tatmin edebilir,4k film,ps4 veya maç yayınlarında tatmin etmez maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Standrt tv kanallarını izliceksen tatmin edebilir,4k film,ps4 veya maç yayınlarında tatmin etmez maalesef.

Neden tatmin etmez ?

• seker1adam kullanıcısına yanıt
    100hz değil,10bit değil,hdr performansı düşük ve input,lag yüksektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

100hz değil,10bit değil,hdr performansı düşük ve input,lag yüksektir.

60 hz ama MU7300 ve MU7500 serileride 60 hz sanırım aradaki fiyat farkına değmiyor sanırım

• 4K Film izlerken gayet tatmin ediyor kullanici olarak benim yorumum. Her hangi bi kasma donma da yok 90 gb lik filmi açarken bellekden.
    Tavsiye ederim 50MU7000

• Hayırlı olsun Güle Güle kullanın
  • seker1adam kullanıcısına yanıt
    Turkiyede samsung bizi kekliyor hocam ondan dolayi

Bizde aldik 43inch napalim samsung disindakilerde pek iyi olmuyor

• 49mu7000 var 2+1 ses sistemini nasıl bağlarım ses sistemi çıkışı 3,5 mm telefona takılıyor yani ama tv ye takınca ses yok içinden çıkan aparatlara 3,5 mm çıkış takılmıyor

• Merhaba Arkadaşlar

Yeni bir Samsung 55MU7000 televizyon aldım.Voltaj konusundaki endişemden dolayı Voltaj regülatörü almayı düşünüyorum.Ancak bazı yerlerde,yeni televizyonların içerisinde voltaj regülatörünün mevcut olduğu belirtilmiş.Bu konuda bilgisi olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.