Bildirim
Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
erişebilirlik menüsünde görmüştüm galiba. -
Bende dun bu tv yi satin aldim Samsung bayisinden.Ancak sonradan yorumlari okuyunca hz'nin 100 olmasi gerektigi halde 50 oldugu denmis.Sizde iade etmeli miyim?Kullanan arkadaslar genel olarak mumnun mu?
Birde input lag degeri tam olarak neyi ifade ediyor? -
arkadaşlar merhaba..bir ricam olucak sizden.
ben 55mu7000 kullanıyorum..ürünün menüden destek kısmındaki tv hakkındaki bölümde model ismi bende 55mu6170 yazıyor.sizden ricam 43,50 veya 55 farketmez bir girip bakarmısınız.sizdeki durum nedir.model kısmındada ürün ne ise o yazması gerekmiyormu. -
hocam şöyle bir konu vardı belki işinize yarar.
https://forum.donanimhaber.com/gelin-camlardaki-ciziklerimizi-giderelim-resimli-anlatim--69743604#115456702* -
Arkadaşlar bugun 40mu7000 alarak aranıza katıldım. Kurulumu az önce kendim yaptım ancak 2.1 ses sistemimi tv ye doğru şekilde bağlayamadım sanırım çünkü hoparlörlerden ses gelmiyor. Ses sisteminin sağ ve sol çıkışları için iki kablo geliyor(kırmızı ve beyaz) onları nereye takmalıyım? Gene ps4 pro nun ekran ayarlarına gırdiğımde hdr desteklenmıyor diyor. Hdr nasıl aktif olur? Hdmi kablosuyla alakası olur mu? Fotolar aşağıda:
Düzeltme: xbox one x de tv nin hdr ını görmüyor. Ayrıca tv nın ayarlarında oyun modu aktıf olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi You_Suf -- 27 Aralık 2017; 21:46:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: makta06
50 inç ve üstü ise tv niz iade edin ancak altı ise gerek yok. 43 inçlerde neredeyse tüm markaların tv leri 50 hz. 43 inçlerde 50 hz olması çok bir gecikme yaşatmaz. 50 ve üstünde bariz farkeder. Benin 55 inç lg tvim 100 hz samsung 43mu7000 50 hz bence hemen hemen fark yok.
Hocam özür diliyorum...ben mu7000 aldım sanıyordum ku7000 almışım halbuki.Modelleri karıştırmışım. -
Çok çok teşekkürler✌👍👌😀 oyun modunu da aktıf etmeyı başardım. Ancak hoparlörlerden hala ses almayı başaramadım. O konuda yardımcı olabilcek var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: berbuğ
ben 55mu7000 kullanıyorum..ürünün menüden destek kısmındaki tv hakkındaki bölümde model ismi bende 55mu6170 yazıyor.sizden ricam 43,50 veya 55 farketmez bir girip bakarmısınız.sizdeki durum nedir.model kısmındada ürün ne ise o yazması gerekmiyormu.
berbuğ @ 27 Aralık 2017 18:23:18
ben 55mu7000 kullanıyorum..ürünün menüden destek kısmındaki tv hakkındaki bölümde model ismi bende 55mu6170 yazıyor.sizden ricam 43,50 veya 55 farketmez bir girip bakarmısınız.sizdeki durum nedir.model kısmındada ürün ne ise o yazması gerekmiyormu. -
GOLD- Hizlial-iflas filan yazıp bir google etseniz.. -
Merhaba hocam yaklaşık 2.5 ay önce EU50MU7000 tv yi aldım. Magazada yandan görüş açısı vs o kadar anlayamamıştım. Evdeyken tv ye yanlardan bakanlar çok beyaz olduğunu söylüyor. Tv tam karşısından bakılınca iyi ama yan görüş açılarından çok kötü görüntü sunuyor. Salondaki UE55H6500 model televizyonda böyle bir sorun yok. Ben bu durumdan memnun değilim. Ürünü iade, değişim gibi bir hakkım hala varmıdır? -
-
Bu sorun panelin teknoloji farkından dolayı oluyor. VA panel olduğu için yan görüş açıları gibi dezavantajları var. IPS panel olursa 178 derecelik net görüş açısı sunuyor. -
Arkadaşlar bu tv lere sadece optık çıkışlı ses sıstemlerı mı bağlanabiliyor? Rca kabloyla ses sistemi bağlanabiliyor mu? Yardım lütfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam sağolun peki değişim iade gibi bir hakkım varmı? -
Optik ses çıkışı var özelliklerinde. Ama kendi ses sistemini kullanıyorum denemedim. -
hocam tam bilgim yok o konuda. Aldığınız yer ile görüşüp beğenmedim cayma hakkımı kullanıp iade edip başka model alacağım diye bir görüşün. Işık sızması fln varsa eğer samsung ile görüşüp fark vererek başka model alacağınızı da belirtebilirsiniz ancak sorun bulunmazsa değişim olmaz.
Sürekli yan açıdan mı izlemek zorundasınız ? İade yerine açı sorununu çözmek daha kolay olur hocam. Görüntünün kötüleşmeye başladığı açı zaten çok kötü değil. o kadar açıdan ben izlemem mesela sizde ki durum nasıl? -
Playstation 4 de muthis dusuk Input lag degeri var TV nin. peki goruntu nasil ? Ps4 kullanan var mi -
quote:
Orijinalden alıntı: You_Suf
Arkadaşlar bu tv lere sadece optık çıkışlı ses sıstemlerı mı bağlanabiliyor? Rca kabloyla ses sistemi bağlanabiliyor mu? Yardım lütfen.
kulaklık ses çıkışı ile bağlayabilirsiniz.aparatı kutudan çıkıyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X