Şimdi Ara

samsung mu seagate mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 harici diskin arasında kaldım aralarında 10 tl var ama hangisini alayım bilemedim bunlar linkleri yardımcı olursanız sevinirim

http://www.hizlial.com/samsung-1tb-m3-25-usb-2030-disk-stshx-m101tcb/30.031.1271.0093

http://www.hizlial.com/seagate-1-tb-expansion-25-usb-3020-disk-stbx1000201/30.031.1276.0139

• samsung daha iyidir
  • samsung u carrefourdan aldim 159tl .simside ayni fiyatti icinde seagate hdd var kafana gore takil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalaa WD ama ikisi arasında diyorasan illaki seagate tercih etmelisin ..

• Zerdova kullanıcısına yanıt
    usta neden wd ben bilgisayar mühendisi öğrencisiyim web sitesi hazırlıycaz o yüzden devamlı bilgisayara takılı kalıcak yani fazla ısınmayan uzun süre götürebilecek bişe arıyorum ortak bi karar varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanzilbeyaz

usta neden wd ben bilgisayar mühendisi öğrencisiyim web sitesi hazırlıycaz o yüzden devamlı bilgisayara takılı kalıcak yani fazla ısınmayan uzun süre götürebilecek bişe arıyorum ortak bi karar varmı acaba ?

Performans olarak üstün . Benxe dahada kalite ondan wd

• hocalarımda samsung al die öneriyorlar bide ben araştırma yaptımda en düşük 160 a buldum 1 tb olanı galiba modeli m3 mümkünse daha ucuz yerleri bilen varsa önreblir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung mu Kingston mu?
    9 yıl önce açıldı
    Arcelik mi Samsung mu ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanzilbeyaz

hocalarımda samsung al die öneriyorlar bide ben araştırma yaptımda en düşük 160 a buldum 1 tb olanı galiba modeli m3 mümkünse daha ucuz yerleri bilen varsa önreblir mi?

Hala samsung da kararlısın yani http://www.eksenbilgisayar.com/urun/samsung-m3-portable-hx-m101tcb-g-25-1tb-usb-30-siyah-harici-disk.aspx bak 1 2 lira daha ucuz

• büyük bir marka olan samsung tabikide :)
  • Seagate tabiki.
  • western digital kullanıyorum 2 harici 2tb 3,5inch (sonra bunları söküp dark dual raidbox içine monte ettim) ve 1 500gb 2.5inch passport kullanıyorum,birazdan da 1 tb 2.5inch passport alacağım bendeki 500lüğü babamlara vereceğim.Daha önce 1 2 kez seagate kullandım ses ve iğne (harddiski okuyan zımbırtı) problemi yaşadım,wd aldım,birkaç senedir kullanıyorum sorunsuz.Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

western digital kullanıyorum 2 harici 2tb 3,5inch (sonra bunları söküp dark dual raidbox içine monte ettim) ve 1 500gb 2.5inch passport kullanıyorum,birazdan da 1 tb 2.5inch passport alacağım bendeki 500lüğü babamlara vereceğim.Daha önce 1 2 kez seagate kullandım ses ve iğne (harddiski okuyan zımbırtı) problemi yaşadım,wd aldım,birkaç senedir kullanıyorum sorunsuz.Tavsiye ederim.

Bizde diyoruZ wd ama laftan anlayan kim. Samsung la seagate arasında da seagate ama

• Sansung'un M3 ürünleri zaten seagate ürünü. Arkasındaki etiketinde bile seagate yazıyor. Bir sıkıntısı yok. Düşürerek kullanıyorum veri kaybım veya bozulmam yok henüz.. Ucuz olanı al :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.