Şimdi Ara

samsung mu sony mi? yoksa başk abi rmodel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bende bir çok kullanıcı gibi tv almak için araştırmalara başladım ama yaklaşık bir aydır yorum okuyorum bir türlü karar veremiyorum. bu aralar 4 modelde yoğunlaştım. Bana hangi modeli seçmemde yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    ilk model samsung 55JU7000 Bu model için bir çok yerde gayet güzel özellikleri mevcut olduğu yazıyor. Panel arızaları her markada mevcut o yüzden o konuya girmiyorum bile.
    ikinci model samsung 55JU7200 Bu model de güzel gibi duruyor ayrıca samsung SUD olduğunu söylüyor nanokristal panel olduğu için görüntüler daha güzel gibi.
    üçüncü model Samsung 55JU7500 Bu model hem fiyat olarak hemde kavisli panel olarak diğer modellerden farklı bir ürün. kavisli için aradaki fiyat farkını vermeye değer mi? Ayrıca 55ju7500, 55js7200 modelinden çok mu üstün özellikli.
    dördüncü model sony kd-55x8505c Bu model hakkında pek bilgim yok ama işletim sistemi android olarak öne çıkıyor ve panel arızası daha az diye okudum samsunga göre.
    sizce hangisini ve hangi sebeple almalıyım. bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    yada hiç bu modellere ortalama 4000 küsür para vermektense vestelin kavisli 55CA9550 modelini 2800 tl ye alıp kullansam mı acaba?
    yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zihnimden 4000 kusur vermeye gerek varmi 2bin kusure vestelmi alsammi diye geciyorsa ...

Cok fazla dusunmem, gider o vestelin karsisina kurulur sonkez inceler son kararimi verir icime sindiyse alirdim.
    Zira f/p onemli anladigim kadari ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz gibi aklımı devamlı kurcalıyor Vestel'in televizyonu ama kalitesi nasıldır beni ne kadar götürür konuları işin içine girince tekrardan durup düşünüyorum. Teknoloji marketlerinden gidip inceledim fena durmuyor görüntü kalitesi yeterince güzel tüm özellikleri mevcut. Samsung paneli kullanıyormuş hem. Sevdiğim biri alacak parayı ben vermeyecem ama yine de çok fazla masrafa sokmak istemiyorum karşıdakini. Eğer Vestel uzun vadede beni üzmez ve güzel iş çıkarırsa onu almak isterim elbet. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• Vestel 9550 samsung panelmi bunu nasil ogreniriz

• Teknosa çalışanı öyle olduğunu söylemişti. Ben başka bir yerde daha okumuştum ama nerde okuduğumu hatırlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kimo01

Dediğiniz gibi aklımı devamlı kurcalıyor Vestel'in televizyonu ama kalitesi nasıldır beni ne kadar götürür konuları işin içine girince tekrardan durup düşünüyorum. Teknoloji marketlerinden gidip inceledim fena durmuyor görüntü kalitesi yeterince güzel tüm özellikleri mevcut. Samsung paneli kullanıyormuş hem. Sevdiğim biri alacak parayı ben vermeyecem ama yine de çok fazla masrafa sokmak istemiyorum karşıdakini. Eğer Vestel uzun vadede beni üzmez ve güzel iş çıkarırsa onu almak isterim elbet. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Vestelin digerlerinden asagi kalir bi yani olmadigi dusuncesindeyim. Samsung sony sizi nekadar gotururse vestelde okadar goturur.ancak elektronik birazda sans isi malumunuz. Tv hakkinda guzel yorumlar bulunmakta. Gozunuze hos geldiyse alinabilir.

Ben olsam o modeli almazdim. Tabi sebebi vestel olmasi degil, kavisli olmasi. Sevmedim sevemedim bu yamuk tvleri. Zevk meselesi 😆

• quote:

Orijinalden alıntı: britos

quote:

Orijinalden alıntı: kimo01

Dediğiniz gibi aklımı devamlı kurcalıyor Vestel'in televizyonu ama kalitesi nasıldır beni ne kadar götürür konuları işin içine girince tekrardan durup düşünüyorum. Teknoloji marketlerinden gidip inceledim fena durmuyor görüntü kalitesi yeterince güzel tüm özellikleri mevcut. Samsung paneli kullanıyormuş hem. Sevdiğim biri alacak parayı ben vermeyecem ama yine de çok fazla masrafa sokmak istemiyorum karşıdakini. Eğer Vestel uzun vadede beni üzmez ve güzel iş çıkarırsa onu almak isterim elbet. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Vestelin digerlerinden asagi kalir bi yani olmadigi dusuncesindeyim. Samsung sony sizi nekadar gotururse vestelde okadar goturur.ancak elektronik birazda sans isi malumunuz. Tv hakkinda guzel yorumlar bulunmakta. Gozunuze hos geldiyse alinabilir.

Ben olsam o modeli almazdim. Tabi sebebi vestel olmasi degil, kavisli olmasi. Sevmedim sevemedim bu yamuk tvleri. Zevk meselesi 😆

Cevabınız için teşekkür ederim. bende aslında kavisli mi düz mü tam olarak karar veremedim. Kavisli ekranın bir artısı var mı? ve forumda okuduğum kadarıyla kavisli ekranlarda tv nin karşısında değilseniz görüntü kavisten dolayı net izlenemiyor ne kadar doğru bilemiyorum tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artisi sizi goruntunun icine cektigi soylenmekte. Eksiside yanlardan kayiplar verdigi. Benimse hic hosuma gitmiyo yamuk iste 😆.Sadece oyun amacli belki dusunebilirdim. Ancak sadece oyun icin extra tv alamam.

Yanlis hatirlamiyosam yillar once japonun nec monitorlerinde vardi bu diye aklimda kalmis. Simdilerde tvlerde pek bi moda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi britos -- 22 Nisan 2016; 13:09:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.