Şimdi Ara

Samsung mu Vestel mi LG mi 140

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakın vakitte bir TV almayı planlıyorum öncelikle istediklerimi söyliyeyim puhu tv gibi platformları destekleyen 5.1 ses çıkışına sahip miracast destekli dahili 4K uydu alıcılı mümkünse upsacale desteği olan siyah perfomansı tatmin edici 4k TV almak istiyorum incelemeler ve araştırmalarım sonucunda bir kaç tespiti de ekleyerek soracağım.

Vestel
    dahili 4k desteği var
    siyah perfoamansı çok kötü
    5.1 ses desteği belirsiz
    miracast desteği var
    puhu tv mevcut ancak yavaş çalışıyor.
    upscale yok
    Çok ucuz

Samsung
    Upscale mevcut ve çok iyi çalışıyor
    siyah performansı bilindiği kadarıyla iyi
    5.1 desteği var
    puhu tv desteği bilinmiyor
    miracast var
    dahili 4k uydu alıcısı var.
    kristal ekran kullanıyor ekran görüntüleri canlı fakat yansıma problemi olabilir.
    wifi var

LG
    neredeyse bütün destekler mevcut
    puhu tv desteği bilinmiyor web os kullanıyor.
    wifi var
    dahili 4k uydu alıcısı bilinmiyor.
    upscale desteği bilinmiyor
    HDR desteği var.

nu TV lerin neredeyse bütün özelliklerini kullanacağım zamanında yine forumda android tv box dahip pek çok teknolojiyle haşır neşir oldum hiç biri dahli tvlerdeki kadar iyi değil. 5.1 ses sistemim var usb üzerinden film izlemek puhu tv den dizi izlemek gerekli olduğu zamanda telefondan tvye görüntü aktarmak dahil bütün senaryoları aktif olarak kullanıyorum 2016 model bir vestel tvmiz var hepsini yapsa bile siyah perfoamsı hiç iyi değil. yeni modellerde düzeldi mi bilmiyorum. puhu tv çok kasıyor buffering yapmıyor yapsa bile 2 sn ancak yapabiliyor. size sorum hangi tv modeline yönelmeliyim. vestel tvler siyah performansını iyileştirdi mi yoksa hala aynı mı. DR strange filminde karanlık sahnelerde adamı göremiyorum aynı sahne samsungta apaçık görünüyor. samsung tv miz var çok memnunuz ancak yeni modeller dayanıksız deniyor ve eski tv de yansıma problemi var.
    LG ler iyi ama siyah performansının kötü olduğuna ilişkin bir kaç resim gördüm. Size sorum bu markalardan hangileri söylediğim sorunlara çözüm buldu eğer bulunmadıysa hangi markayı önerirsiniz.
    bütçe maksimum 3500 lira

• Arkadaşlar bimde satılan jvctv yi aldım 50 inch vestel üretimi olmsına rağmen siyah performansı çok iyi görüntüde sıkıntısı tabi ki var ama çok aydınlık bir görüntüsü var fazla parlak görünüyor. bir miktar ayar yaptıktan sonra tatmin edici bir görüntü kalitesine ulaştım vestel tvlerin panelleri değişmiş o yüzden tercih edilebilir düzeyde. tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.