Şimdi Ara

SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.892
Cevap
75
Favori
254.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu frekanslari manuel nasıl girecegiz beceremedim gitti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buldum frekansı nasıl manuel ayarladigimizi,manuel arama kisminda onca koyulmuş hazır frekanslarin en altında yeni ekle kısmı varmış

• WI-Fı ıle şöyle bır sorun yaşıyorum; 15 dakıka youtube vıdeosu dıyelım atıyorum 10 dakıka ya kadar sıkıntı yok, 10 dakıkada bır donuyor, bır daha yuklenmıyor, ayarlardan baglantı testı yapıyorum, ağ bağlantısı var ama ınternet baglantısı yok dıyor. Aynı sorunu yasayan var mı gercekten yıldım artık. 10 dakıka sorun yok sonra bır anda kendı kendıne net kopuyor, ne modeın yerı degısıyor ne tv nın ama bır anda kendı kendıne tv den net kopuyor. 10 dakıka attım random bır zamanda donuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 17 Haziran 2021; 21:24:14 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt

Başka bir modemle denediniz mi? Ya da telefonun erişim noktasına bağlayıp? Aynı sorunlar varsa wifi kartta yoksa modemde sorun olabilir. Bir de tvnin yazılımını yeniden yükleyip deneyin.

• Son bir iki haftadır tv nin wifisi sorunlu hep. Full çekiyor ama youtubede 720p ve 1080p de bile donarak takılarak ilerliyor. Netflixte de aynı şekil kalite çok geç yükseliyor 720p oluyor en fazla. Eskiden 3-5 saniyede 1080p açardı direk. Bence tv nin wifi kartı bozuldu bozulacak ilerliyor.

• TV wifiden modeme bağlınıyor ama internete bağlanmıyor, aynı sorunu yaşayan oldu mu?

• Merhaba arkadaşlar. 55MU9000 kullanıyorum. Bilgisayarı tvde kullanıyorum. Ancak şu ekranda oyun modunu seçtirmiyor. Ne yapabilirim? Konsolda kendi otomatik geçiyor.

• Arkadaşlar acil yardım ilk olarak evi taşıdım net yok evde kumandayı bulamadım smart thgings uygulamasını kullanamıyorum Bluetooth ile çalışmıyor
    İkinci olarak duvara taktıracaktım ama duvar aparatı olmuyor arkası ince olduğu için ?lütfen yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain Tsubasa 10

Arkadaşlar acil yardım ilk olarak evi taşıdım net yok evde kumandayı bulamadım smart thgings uygulamasını kullanamıyorum Bluetooth ile çalışmıyor
    İkinci olarak duvara taktıracaktım ama duvar aparatı olmuyor arkası ince olduğu için ?lütfen yardım

Benim Tv aparatla duvarda nasıl ince olduğu için olmuyormuş anlamadım.Servisi ara onlarda oluyor duvar aparatı yoksada alıyorlar.Mesela ben Teknosadan almıştım tv yi servisde oradan almış.Diğer sorunu bilemiyeceğim.

• desarj45 kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim TV de alt taraf kalın 20cm den sonraki kısım ince ya oraya normal asma aparatı boşluk kalıyor üst kısımda arkası düz olmadığı için adam çağırdım abi bilmiyorum görmedim böyle hiç dedi bulamayız dedi

• Farklı Samsung MU9000 modelimi var kardeşim aynı tv den kullanıyoruz ve apartla duvarda benim öyle kullanıyorum. Görmedim böyle hiç diyen adamı değiştir bence görenini bul.

• desarj45 kullanıcısına yanıt

Bundan bahsediyorum hocam. A

• O boşluk için servislerde bir parça var. Onu takınca sorun kalmaz. Buradaki videoda anlatıldığı gibi.

• Digi_think D kullanıcısına yanıt
    Vallaha hocam sabah aradım 130 lira dedi uygun mudur ?

• Videodaki gibi evet.Ben 150 Tl ödemiştim 2018 dünya kupası başlamadan bir gün önce almıştım.Hatta 60 tl de akım korumalı priz takalım demişti 200 tl düz olsun dedim tamam deyip kurulumu yapmıştı samsung servis.

• Neye 130 TL dedi? O iki plastik parçaya değil sanırım. Servis tvyi kuraraken ondan ücret falan istemedi. Askı aparatı ise o fiyata, o konuda bilgim yok.

• Aparata istedi arkasındaki küçük Parçaya değil.

• Arkadaşlar bu bizim tv lere hiç güncelleme gelmiyor mu? Yıllar oldu aynı versiyon

• Yok hocam daha gelmedi 🙂

• Digi_think D kullanıcısına yanıt
    Hocam bu aparatlar için 230 lira istediler birisi yardımcı olsun lütfen kafayı yicem sinirleniyorum bu ne saçmalıktır ya

• 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.