< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI (231. sayfa)

-
-
-
Arkadaşlar 55MU9000 için askı aparatı önerir misiiniz? Fiyatı önemli değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::Arkadaşlar 55MU9000 için askı aparatı önerir misiiniz? Fiyatı önemli değil.
Bu ürünü kullanıyorum. Gayet memnunum. Satan arkadaş inanılmaz derecede yardımcı olmuştu.
trendyol.com
Plusaparat Plus Aparat Ha-3255 32"-55" Lcd-led Hareketli Askı Aparatı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/plusaparat/plus-aparat-ha-3255-32-55-lcd-led-hareketli-aski-aparati-p-2503240 -
quote:
Orijinalden alıntı: reLoBu ürünü kullanıyorum. Gayet memnunum. Satan arkadaş inanılmaz derecede yardımcı olmuştu.
trendyol.com
Plusaparat Plus Aparat Ha-3255 32"-55" Lcd-led Hareketli Askı Aparatı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/plusaparat/plus-aparat-ha-3255-32-55-lcd-led-hareketli-aski-aparati-p-2503240
Alıntıları GösterSanırım duvarla arasında oldukça boşluk kalıyor değil mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::Sanırım duvarla arasında oldukça boşluk kalıyor değil mi?
Alıntıları GösterDuvarla arasında 5-6 cm boşluk oluyor fakat bu askı aparatıyla her yöne döndürebildiğiniz gibi duvardan 20-30 cm öne de ayarlayabiliyorsunuz. Hem sağa sola hem de ileri geri ayarlanabilliyor.
-
playstation 5 kullanırken, ara ara tv kapanmış gibi görüntü gidip geliyor 1-2 saniye.ps4'de de yaşamıştım bir süre bu sorunu ama geçmişti sonradan.nedeni ne olabilir?
-
Arkadaşlar eskisen internet sayfasindan girip flim izlerdim ama şuan acilmiyor güncelleme sonrasi lanetleşti yokmu bunun yolu uygulamasi.?? Cihaz mu8 serisi ama olsun böyle birşey hic bi tv de yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar. mu9000 için güncel kanal listesi paylaşabilecek olan varmı?
-
Paylaşmak isterdim inan ama benim liste senin işine yaramaz.quote:
Orijinalden alıntı: dompermerhabalar. mu9000 için güncel kanal listesi paylaşabilecek olan varmı?
Çünkü bende show, fox, tv8, star, kanal d vs gibi sadece günah kazanmak ve kazandırmak için yayın yapan bu kanalların hiçbiri yok.
Bu kanallar şeytana hizmet ettikleri için silmişim.
Şimdi sana bu listeyi atsamda işine yaramaz.
Umarım bir başkası yardımcı olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hangi kanalları izlediğini merak ettim şimdi?
-
Genel kanallardan sadece atv kanal 7 ve beyaz tv var.quote:
Orijinalden alıntı: aksu01hangi kanalları izlediğini merak ettim şimdi?
Gerisi hepsi haber spor vs.
Biz pek tv bakmıyoruz doğrusu.
Zaten çocuklar gece gündüz youtube dan çizgi film izliyorlar bize fırsat yokki
Son zamanlarda internet bağlantısı sıkıntılı, youtube netflix vs girmiyor bile nerdeyse. Çözümü bilen varmıdır? Yazılım 1290.3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ben her akşam kesinlikle ya iptv'den ya netfliksten kesinlikle bir film izliyorum normal tv gibi hiçbir sorun yok.quote:
Orijinalden alıntı: izmirli1713
Son zamanlarda internet bağlantısı sıkıntılı, youtube netflix vs girmiyor bile nerdeyse. Çözümü bilen varmıdır? Yazılım 1290.3
Senin sorun tv'den değildir bence internette sorun vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 1 Eylül 2021; 19:37:12 >
bende iptv netflix vs sıkıntısız kullanıyordum zaten.telefona da aynı internet bağlı sıkıntı yok ama tv de sıkıntı oluyor.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim32 -- 13 Eylül 2021; 6:38:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CrashTrainerplaystation 5 kullanırken, ara ara tv kapanmış gibi görüntü gidip geliyor 1-2 saniye.ps4'de de yaşamıştım bir süre bu sorunu ama geçmişti sonradan.nedeni ne olabilir?
playstation 5 kullanan yok mu?
-
PS5'i kendi HDMI kablosuyla kullanmıyorsanız veya hdmi girişlerinden dolayı bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Diğer farklı HDMI girişlerini deneyin sorun çözülmezse PS destekle veya Samsung destekle bu konuyu görüşün.
PS4 Pro'da benzer sorunlar yaşıyordum ve bu HDMI girişi ile alakalıydı.
-
kendi hdmi kablosu ile kullanıyorum, diğer girişleri de denedim ama değişen bir şey olmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X