1300.3 sürümü - Kasım 2021
Samsung forumunda bu şekilde güncelleme notu. |
SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI (233. sayfa)

-
-
3 ihtimal var:
1-tv nin hdmi sistemi uymuyor olabilir,
2-hdmi kablo olabilir.
3-uydunun hdmi çıkışı bozuk ya da uyumsuz olabilir.
çözüm:
1-tv hdmi girişlerini değiştirme. benim dijitürk uydusunda da aynı sorun olmuştu. girişi değiştirince düzelmişti.
2-hdmi kabloyu değiştirebilirsiniz.
bu ikisi sorunu çözer büyük ihtimalle.
3-uydu kaynak çıkışı olabilir ama bu biraz mümkün değil. tv 4k olduğu için her kaynağı okur.
-
1300.3 sürümü 55MU9000 tv'im otomatik bugün güncelledi ama bir fark göremedim..
-
Arayüz animasyonların kapatılması seçeneği gelse çok iyi olurdu. Yeni model samsung tv lerde animasyonlar yok arayüz daha hızlı akıyor. Bizde animasyonlar var. Arada takılıyor 1-2 saniye kasıyor vs. Keşke yağ gibi aksa tv.
-
-
Servisle bir konuş fiyat iste bakalım ne verecekler. Yeni tv ler malesef 10 binin üzerinde MU9000 kalitesinde olanlar. 2-3 bin tl falan bile tamir masrafı çıksa verilir bence.
-
Darbeye filan mı maruz kaldı?
-
Darbe yoktu. Aniden belirdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TV nin marketinde AppleTV+ gördüm indirdim yükledim ama uygulama açılmıyor siyah erkanda ortasında Apple logosu çıkıyor kalıyor. Sizde durumlar nedir?
-
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/151027682
-
Hocam bence bozuyorlar.. İlk aldığımda ki akıcı lık yok alttan açılan menü o kadar titreyerek açılıyor ki sinir oluyorum bir ara ilk sürümü aradım da bulamadım yoksa ilk sürüme dönecektim hala da aklımda.. Müsait bir zamanda yine araştıracağım. Yoksa böyle olmuyor.. En son smart ip TV kazığı attılar kaldırdılar store den ama ben birşekilde yükledim. Güvenmiyorum artık bu kadar uzun güncelleme veren şirketlere tv telefon aklına ne gelirse gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bende şuan son sürüm yüklü bir öncekiyle farkı yok, menü açılışında bende sıkıntı yok cihazı bir sıfırlayın isterseniz gereksiz fazla uygulama varsa kaldırmayı deneyin, ben genel anlamda memnunum 3 seneyi devirdim tizen mağazasının kıtlığı hariç bir sıkıntım yok.
-
Hocam herşeyi sildim sıfırladım yok açılırken böyle geçişler yavaş sinir ediyor ilk aldığımda akıcıydı şimdi değil.. Canım sıkılıyor 2018 de almıştım bende.. Ama akıcılığı kaybetti canımı sıktı.. İlk haline döndürme nasıl yapabilirim istemiyorum yeni özellik ya hızlı olsun yeter.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendiniz sürüm düşüremiyorsunuz diye biliyorum,servis sıfırlayabilir cihazı, isterseniz bir arayın samsungu görüşün.
-
O servis ile konuşmak istemiyorum hocam. Cihaz 2 sene sonra WiFi çalışmamaya başladı garanti doldu dedi içini bozamam ya dedim ama kabul etmedi ücretli servis gelir dedi lan çektim salondan. Duvar aparatı aradım arkası malum bir kısmı kalın diğer kısmı ince ince yerler için vida lazım dediler aparatsız iki tane plastik için 200 lira istediler soğudum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye bölgesi için aktif değil daha sanırsam. Ne zaman aktif olacak disney+ gibi 2022 yazında mı gelir tahminen acaba
-
Bende de aynı.
Çok şükür ilk aldığım gün gibi hiçbir sıkıntı yok.
Son sürüm yüklü.
Kimileri sorun yaşıyor nedense bilmiyorum artık.
Smart iptv'de ilk aldığımdan beri yüklü.
Mağazadan kaldırılmış olabilir ama bende yüklü sorun yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım gelir 2022'de beklediğim çok platform var.. Özellikle HBO Max...
-
HBO MAX içerikleri ertesi gün torrrentte 4k HDR ATMOS olarak düşüyor direk indirip izliyorum yüksek kalitede. Platform bizim tv ye gelse bile HDR ve ATMOS aktarmayacak muhtemelen. Netflixin atmos izletmemesi gibi.
-
Servisten panelin arızalı olduğu ve değişimi için 7.250 TL ücretin çıktığını belirttiler. Sizce yenilemek mi mantıklı 6 ay garantili olarak tamir ettirmek mi mantıklı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X