mu9000 i bırakıp da ... |
SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI (235. sayfa)

-
-
mu9000 mi kaldı artık. servis bile taktığı panele 6 ay garanti veriyor. 6 sonra panelde sorun olursa ki bu değişim sonrası sorun yaşayanlarda forum da yazmışlar ...
-
bahsettiğiniz tv ler mu9000 yanında tv bile değil nerde tam parlak ekran gerçek 10 bit 100hz 6000 kontrastlı one connectli mu9000 nerde bu giriş seviye berbat paneller...şuan mu9000 ayarında tv ler 15binden başlıyor minumum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 25 Ocak 2022; 20:13:43 > -
Kesinlikle katılıyorum.
8k bilmem ama 4k olarak bence mu9000 gibi bir tv üretilmedi ve üretilemezde.
Ki benim imkanım olsa bir tanede yedek alır eve saklardım.
İlerde kullanmak için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
herkese selamlar. trt 4k nın frekansı değişmiş. lakin yeni frekansı bi türlü ekleyemedim. manuel ekleme yok. illa kendinde olan frekanslardan seçmemi istiyor. oda olmuyor. nasıl yapabilirim bayadır kanallarla uğraşmıyordum. gerçekten sıkıntılıymış bu uydu kısmı tv nin. çok şükür diğer herşeyinden memnunum.
@RNNN
-
hocam onu bende baya uğraşmıştım en son olmayınca sıfırdan tarama yapmak zorunda kaldım
-
Anladım hocam eyvallah. yarın servisi aricam bakalım farklı bir şey söyleyecekler mi.
-
Hocam frekans listesinin en altında yeni ekleme var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hocam paylaştığınız yeni frekansı ekledim TRT 4K kanalı çıktı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende samsung çağrı merkezini aradım ve ekledim. yeni ekle seçeneğine gelince kumandada 123 tuşuna basarak manuel olarak yazabiliyormuşuz frekansı.
-
Arkadaşlar abimin MU9000 televizyonunda satın aldığı smart iptv kaybolmuş kendi kendine.
Apps içinde'de yok.
Bunu geri yükleme şansımız varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 4 Mart 2022; 23:10:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu tv Dolby Vision desteklemiyor dimi
-
desteklemiyor hocam sadece hdr hdr10 ve hlg desteği var hdr10+ ve dolby vision yok maalesef..
-
teşekkür ederim hocam cevabınız için.
-
mu9000 in orjinal kumandası (akıllı kumanda değil,tuşlu olanı) nasıl? çoğu samsung kumanda uyuyor ama bazı tuşlar uyumsuz oluyor.bu yüzden ben de orjinal olanı arıyorum. şu an ju serisi kumanda kullanıyorum.
mu kumanda varsa resmini paylaşabilir misiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksu01 -- 19 Nisan 2022; 7:17:6 > -
Disney+ uygulamasını Samsung App Store da bulamadım sanırım mu9000 desteği yok. Siz görebildiniz mi?
-
Belki daha sonra eklenebilir exxende platform aktif olduğunda eklenmişti eklenmezse boşuna almayalım :)
-
mu9000 desteği yoksa ayıp ederler. Bu premium tv ye eklemeleri lazım. Bu kalitede bir tv şuan 15k vardır rahat. 101 de satılan giriş seviyesi samsung philips tv ler bile 6-7k minimum.
-
exxen çıkınca gelmişti buda gelebilir bi ihtimal hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X