Bence değiştirmek daha mantıklı gibi. Daha uygun fiyata tamir etme durumuda araştırılabilir. |
SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI (234. sayfa)

-
-
Arkadaşlar Apple tv dizilerini torrentten indirip hdd yi tv ye taktığım zaman hep takılarak kasarak oynatıyor. Örnek See 2. sezon, Finch filmi vs. Yani apple in içerikleri tv de mümkün değil oynatmıyor. Ama pc den izleyebiliyorum takılma kasma olmadan. Bu durumu yaşayan varmı? Çok acayip bir sorun...
Edit: Diğer HEVC olanı kasıyor dedim normalini yükledim H264 formatında olanı o da kasıyor takılarak oynatıyor. Yani diğer hiç bir filmde dizide stüdyoda yaşamadığım sorunu APPLE içeriklerinde yaşıyorum. Nasıl bir kodeği varsa artık TV medya playeri takılarak kasarak oynatıyor. Ama the boys dizi sorunsuz. Yani amazon, disney, hbo max içerikleri sorunsuz iken apple in içeriklerini indirdiğim zaman TV de izleyemiyorum nedense. Bu sorunu yaşayan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchAndLearnn -- 1 Aralık 2021; 0:57:56 > -
Cof arızası olabilir, iyi bir panel tamiri yapan yer bulun. Youtubeda adem helvaci var antalyada yamlis hatirlamiyorsam ama farkli sehirlerde referans verecegi usta vardir muhtemelen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_yildiz -- 3 Aralık 2021; 22:32:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Blutv app güncelleme sonrası açılmıyor. Logoda kalıyor. Bazen e7001 hatası veriyor, bazen vermiyor. Sizde durum nedir?
Şimdi denedim sorun yok açılıyor.
Paralı üyeliğim yok denemek için biraz trt 1 izledim sorun yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stserkan -- 7 Aralık 2021; 18:52:21 >
Sizdeki blutv sürümü nedir? Bendeki 3.25.0
Bendeki de aynı.3.25.0
-
arkadaşlar
bu tv de kulaklık çıkışı olmadığı için ben de bluetooth adaptörle tv yi ses sistemine bağlıyorum.
ama tv yi her açtığımda bluetooth bağlantısı için onay vermem gerekiyor.
-bu tv nin bluetooth bağlantısını otomatik bağlanma yapabileceğim bir ayarı var mı? tv açılınca otomatik olarak bluetooth a bağlansın.
-
Onu ben de çözemedim o yüzden bluetooth alıcının fişini sadece kullanacağım zaman takıyorum.
-
Bana da olmuştu. Bende aynı şekilde kurtuldum ama inşallah bu yeni sürümden kaynaklı hatalar değildir. Benim başka sorunum da var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar cihazı güncelledim. 1290 mı ne oldu neyse. Netflix de herşey İspanyolca oldu. Fakat filmler ve alt yazılar hala izlerken Türkçe. Bu nasıl mümkün olabilir. Ayarlara girdiğimde ES-TR yazıyor. Nasıl düzeltebilirim ki düzeltme butonu yok.
Uygulamayı silip yeniden yüklemeyi denediniz mi?
-
Hocam netten girdim. Netflix ayarlarından değiştirdim.
Yokmu hayrına özelden netfliks hesabı veren biri karantinaya girdik ortaklaşa kullanalım bir kaç gün.
Merhaba ,
2018 ocak dan beri 55mu9000 kullanıyorum. Panel kırılması sonucu servis 6200 değişim ücreti verdi. Sigorta olduğu için 5 bin tl si sigortadan karşılanıyor. servis de panel değişimi sonrası 6 ay garanti veriyor.
Size sorum ; cepten 1.200 ödeyip panel değişimimi mantıklı olur ? Yoksa cepten 4 bin daha verip sony 50x81j veya samsung 50 au9000 serisi almak mı mantıklı olur ?
Panel değişim sonrası alacağım performans ve olası sorunda ne yapacağımı bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalemlikek -- 25 Ocak 2022; 1:42:58 > -
5k az para değil,cebinden 1200tl cikicak ama yeni alicagin cihaz fiyati bilmiyom ama 6-7k civarin da yerinde olsam panel değişirim keyfime bakarim,alicagin tv kirilma olasiliği yüksek olucak panel koruma takarsin kullanirsin.
Ben olsam hiç düşünmeden veririm 1200 lirayı paneli değiştiririm.
Yeni tv alsanda bence bu kalitede bir tv bulamazsın.
Keşke benimkininde sigortası olsaydı.
Zamanında bana kimse sigortadan bahsetmedi söyleyen olsaydı bende yapardım.
PAnel değişimi yerine yeni almak istedim tvler
sony 50x81j veya philips 50pus8506
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X