Şimdi Ara

SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.885
Cevap
75
Favori
253.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yine ben sormuşum hocam :) bir link var mı hocam sahte çok var çü Kü önerdiğiniz bir site vs?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gittigidiyor kapanmadan çok önce almıştım. kodu BN59-01198Q çok memnunum

• mesutismail kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım da 300-900 arası değişiyor biri sahte ama diğerinin de sahte olmadığını bilemem ki? Ucuz gözükmesin orj sansınlar diyen olabilir. Ülke de kimseye güvenilmiyor ki..

• Yaw arkadaş bu yeni güncelleme samsungun sitesine düşeli nerdeyse üç ay olacak ama hala tv üzerinden güncelleme gelmedi🤷‍♂️
    Normalde sitesinden bir hafta on gün sonra tv üzerinden'de güncelleme geliyordu ama bu defa gelmedi🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enver49 E kullanıcısına yanıt

Siz kendiniz neden yüklemiyorsunuz?

• Mitra kullanıcısına yanıt
    Flash disk yok.
    Olsa ilk çıktığı gün yüklerdim.

SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI 

• Arkadaşlar tv bazen wifi yongası sapıtıyor internet bağlantı problemleri ortaya çıkıyor youtubeye 1dakkada zor giriyor fotolar bile yüklenmiyor. Bağlantı testi yapıyorum bazen bağlı diyor bazen anlık bağlantı başarısız diyor hiçbir uygulamayı açmıyor netflixe girmiyor dönüp duruyor. Kısacası bazen wifi yok internet olmuyor tv de. Bu durum çok aşırı can sıkmaya başladı sizlerde nasıl durum? Akşam sinirlendim uğraştım LAN kablosu soktum tv nin arkasındaki kapağı açıp zınk diye 100mbit bağlandım açtım netflixi saniyesinde 1080p attı izledim. WİFİ çok sorunlu olmaya başladı.

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Bende wifi ile alakalı sorun yok.
    Tıkır tıkır her akşam film izlerim maç izlerim.
    Bende hala 1400 sürümü yüklü.
    1401 sürümü tv üzerinden güncelleme gelmeyince bende manuel güncelleme yapmadım.
    Tv ile alakalı herhangi bir sorun yok.
    İsterseniz bir sıfırlama yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 26 Temmuz 2024; 21:55:51 >

Bende daha çok Youtube da yapıyordu geç yüklenme sorununu. Son sürüme yükselttim yine de sonuç değişmedi. Wi-fi yerine kablolu lan bağlantı yaptım. Şimdi çok iyi. Wi-fi hızım 700 Mbit civarında olmasına rağmen youtube geç yükleniyordu.

• 1401 Sürümünü yükleyen varmı?
    Şu MU9000'e Trt tabii'yi yükleme imkanı varmı?
    Belki 1401 sürümünde vardır diye soruyorum.

TRT Tabii yok hala..

• TV otomatik güncelleme açık bende mevcut sürüm 1400 olarak gösteriyor şuanda. Wifi sanırsam kronik arızalı veya kronik arızası yoksa neye göre sapıtıyor bilmiyorum eskiden çok nadir olurdu şimdi sanki daha sık olmaya başladı. Fişten çekip statik elektriğini alıyorum sıfırlanıyor önbellekler falan ama düzelmiyor. Ertesi gün düzelmiş oluyor çok garip bir sorun.

Hocam birşey diyim mi bende hep gitti bende sadece bende oldu sandım hatta bir ara tğrksat kulla dım onun modemi için gelen arkadaş elektronik aletlerin yanına koymayın bozabilir demişti. 😔Ona yormuştum. Şuan sırf bu yüzden mi tv stick almıştım. WiFi ve bluetooth da çalışmıyor sanırım kumanda da kullanamıyorum.

• Tv durduk yere 5-6 saatte bir kendini stand by'a alıyor..sürüm 1400.daha önce anakart yanması masrafımız olmuştu. 3 yıl oldu. Yine bir anakart canı istiyor tv nin sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar selamlar,tvyi korumak için genelde misafir çocukları falan sıkıntı çıkarabilir diye koruyucu satın aldım henuz gelmedi ancak.Sorum şu.Ben bunu ev kalabalık olacağı zaman takip normal zamanlarda çıkarmak istiyorum kullananlar var mıdır,varsa kolay mıdır takıp çıkarmak sürekli

• Mükemmel bir TV bu model satıldığı dönemde samsung QLED TV satışlarını baltalıyor diye erkenden piyasadan çekmişti bu modeli..

halada birçok modelle yarışır.

Saygılar MU9000 reis. SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI 

• Arkadaşlar bu mu9000 tv'ye trt tabii yükleme imkanı yöntemi falan yokmu?
    Apps içinde trt tabii yok.
    Bu konuda bilgisi olan bilgi versin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 29 Ağustos 2024; 22:56:51 >

Yok maalesef...

• TV uygulamalarında HDR'ı nasıl kapatabilriz, atıyorum amazon prime app de birşey izliyorum otomatik HDR'a geçiyor TV, ben HDR'siz izlemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 30 Ağustos 2024; 16:2:1 >
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.