Şimdi Ara

SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.885
Cevap
75
Favori
253.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Denedim. Degisen birsey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris007 B kullanıcısına yanıt

TV'de kaç app kurdunuz? Ve son firmware'i yüklediniz mi? Firmware 1401.

• TABİİ uygulaması gelmiş. ama bazı dizileri açmıyor. sorunlu olmuş

• 55 inch olanı kullanıyorum ama büyütmeyi planlıyorum. Bu TV'yi Grundig GHQ9500 ile değiştirmek akıllıca mı yoksa saçmalık mı olur?

• mdemirbozan57 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten tabii uygulaması 55MU9000'e gelmiş mi?
    Bende niye görünmüyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balliba kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsan saçmalığın hemde kralı olur.
    Bizim tv eşi benzeri olmayan bir tv.
    Nasıl grundig ile karşılaştırılabilirki🤷‍♂️

• enver49 E kullanıcısına yanıt

Gelmiş ben yükledim... App kısmından ara bölümünde tabii yazınca çıkıyor.

• Evet bende arama kısmından aratıp yükledim bir iki dizi açtım sorun olmadı Tabii Sporlarda gezindim güzel.Bir tık TV boxdan yavaş geldi.İyi tarafı TV'nin kanal değiştirme yukarı aşağı tuşlarının kullanılabilir olması.

• Mitra kullanıcısına yanıt

Sanirim 7 8 tane var surumde son surum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 4 Ekim 2024; 13:38:24 >
  • baris007 B kullanıcısına yanıt

Hafıza doluluğundan mı oluyor acaba?. Yüklü uygulama sayısını 3-4'e düşürüp bir bakın isterseniz.. 

• Beyler ekranda lekeler oluştu bunu neyle silsek azaltabiliriz göz yaşı gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mitra kullanıcısına yanıt

Uygulamalar calisiyor ama videolari filmleri acmiyor yeniden kurulum yapinca duzeliyor bu devran boyle devam edip gidiyor sonunda tv yi degistircem az kaldi

• Merhaba 55mu9000 Tv ekranında hiçbir darbe olmamamasına rağmen kendiliğinden dikey ve yatay çizgiler oluştu. Ekran değişimi olması gerektiğini söylediler.

Yaptığım araştırmalarda 11 bin ile 15 bin arası özel servisler fiyat verdi. Yetkili servis ise 28 bin fiyat verdi. Herkes ekranı orijinal diyor. Buradaki endişem yetkili servis dışında yaptırdığımda orijinal ekran takılmazsa kalite kaybı olursa ekran değiştirmenin bir anlamı kalmıyor. Yetkili servisede yaptırsam fiyat açısından bir anlamı kalmıyor. Samsungun en kaliteli Tv lerinden biri olduğu için ekran değiştirmekte istiyorum. Karar veremedim.

Daha önce ekran değişimi yaptıran, güvenilir orijinal ekran takan servise yönlendirebilecek kimse varmıdır.

Bu konuda bilgi paylaşabilirseniz çok memnun olurum?

Teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• eXtasy81 E kullanıcısına yanıt

Bu saaten sonra özel servislerde panelin orjinalini bulamazsın. Yetkili servis fiyatınada yeni tv al geç. (Yetkili servisin bile orjinal panel takacğını düşünmüyorum). Bu arada en kaliteli tvsi filan değil. Zamanında bile Qled ler vardı, aynı serideki en düşük qledin paneli bundan iyidi, mu90000 zamanın ortalama bir tv siydi. Şu an zaten 28k oled alıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 24 Ekim 2024; 14:19:12 >
  • eXtasy81 E kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun.
    En korktuğum durumu yaşamışsın.
    Ben olsam servise sorarım eğer orjinal takacaksa 28bin lirayı verir orjinal takarım.
    İnanki bu televizyon 6 yıl önce üretilmiş bir televizyon ama samsungun sony ve lg'nin tüm marka modellerin en son 2024 model tüm model tv'lerine 5 değil 10 çeker.
    Samsung zaten böyle premium bir model üretip qled modellerinin satılmasına engel olduğu için üretimini hemen durdurmuştu.
    Neden?
    Çünkü qled modellerinden bile daha kaliteli ve premium bir model bu.
    8k tv'ler ancak bu modelle kıyaslanır bana göre.
    Yan sanayilere paranı boşa verme.
    Aynı görüntü kalitesini yakalayamazsın.
    Kendini televizyoncu sanan soyguncuları boşver orjinal taktır garanti olsun.

• Bugün benimde 55MU9000 tv ekran gitti😭
    Bu tv'den sonra hiç tv bakmadım dolayısıyla televizyonlar hakkında hiç bilgim yok.
    Tamirine ne isterler bilmiyorum ama diyelimki yenisini almaya karar versek bu modeli aratmayacak hangi modeli önerirsiniz?
    Önerilerinizi yazın lütfen.

• Bir arkadaş vardı RRN gibi nick sahibiydi.Onun dediğini imkanın dahilindeyse al geç bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim tv geçen gün ekran bir anda siyah beyaz olup titreme yaptı.
    Kapatıp televizyoncu arkadaşı aradım bana resim at dedi.
    Aradan bir saat falan geçmişti.
    Resim atmak için televizyonu yeniden açtığımda hiçbir sorun yoktu.
    Kendi kendine düzelmişti.
    Aradan üçgün geçti hala sorun yok.
    Umarım bir daha olmaz.
    Olsada ekrandan değildir inşallah.

• Sanirim Mu9000’lerin miyadi doluyor. Benim de ekranin orta alt bolumunde bir isik haresi belirdi. Karanlik sahnelerde gozukmuyor ama sanki ekranin bir katmani ayrilmis gibi o bolgeden isik siziyor. Garip olan 1 sene once almis oldugum ks sesirinde sorun yok ondan bir sene once aldigim ju serisi televizyonun ise ust bolumunden murekkep akmis gibi t harfi gibi bolumlerde goruntu kayni var. Seneler once alinan c8000 ise sorunsuz. Mu guzel tv idi ama maalesef seri olarak orta modeldi. Sanirim bunun ceremesini cekiyoruz.

• Şikayet varda şikayet oluşturdum. WiFi çalışmıyor kendiliğinden bozuldu diye. Ayrıca sanki yanındaki cihazlara da zarar veriyor şeklinde. Hemen aradılar neyse garantisi bittiğini biliyorum bana diyor garanti bitti ücretli yapılır diyorum ki WiFi yi nasıl bozabilirim aldığım günden beri aynı yerinde duruyor vs vs. Bana diyor ki uzaktan bağlanalım :D dedim ki cihazın WiFi bozuk ya nasıl düşünüyorsunuz? Durdu haklısınız dedi. Dedim zaman kaybetmeye gerek yok dedim ve kapattım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.