Şimdi Ara

SAMSUNG N 150 NETBOOK WİRELESS SORUNU XP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows starter olan arkadaşımın netbook una format atmak için aldım.. ve xp yükledim..fakat samsungun web sitesi dahil hiç bir xp wireless programı uyum sağlamadı...win 7 de çalışan wireless şuanda çalışmıyor...bu forumdada çözüm bulan bazı arkadaşların çözümlerini denedim fakat ne yaptıysam olmuyor....bir bilen lütfen farklı bir yol anlatsın...samsung un web sitesi nasıl yanlış driver koyar anlamıyorum! diğer tüm driverlerı kurdum çalışıyor fakat wireless olmuyor :S

• sorunumu çözdüm yardım isteyene anlatabilirim
  • önce indir o samsungtaki driveri içinde inf dosyaları olacak onları yerlerini belirle.

Aygıt yöneticisine gir wirelles aygıtı için bir driver kurduysan onu sağtıklayıp kaldır.
    Sonra aygıt yöneticisinde görünen wirelles kartına(bilinmeyen aygıt veya ağ bağdaştırıcısı yazıyor olabilir) sağtıklayıp sürücüyü güncelle'yi tıkla
    Çıkan pencerede "Bilgisayarımda ara" seçeneğini tıkla sonraki adımda "Aygıt listesinden seçmeme izin ver" i tıkla sonraki adımda "disketi var" seçeneğini tıklayıp indirdiğin driver içindeki inf dosyalarından birini göster.Doğru inf dosyasını gösterdiğinde orda wirelles kart ismi görünecek onu seçip ileriyi tıkla öyle devam et olması lazım.

Not:İngilizce windows kullandığım için verdiğim seçenekler tam türkçe karşılıkları olmayabilir.Sen anlarsın.
  • @canki1903 sorun için yardımını bekliyorum kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.