Şimdi Ara

Samsung N140 Kullanıcıları Paylaşım Alanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun incelemeler neticesinde, Samsung N140 modeli netbook aldım. 3 gündür kullanıyorum şu an için memnunum.

• Arkadaş hayırlı olsun güle güle kullan.Sizden ricam cihaz hakkında ilk fikirleriniz,örneğin ekran,klevye genel plastik kalitesi,adaptörün büyüklüğü,kısacası göze çarpan özellikler.Sevgiler.
  • Güzel bir inceleme yapsanız çok iyi olur kanımca...
  • Geçenlerde bir arkadaşa aldık bu cihazdan. Gayet güzel, nc10 gibi diyebiliriz cihaz, hatta çok benzer. Adaptörü, plastik kalitesi, klavyesi vs nc10 ile hemen hemen aynı. Touchpad haliyle daha büyük ve kullanışlı, hoparlörler daha başarılı filan. Bu arada ekran led backlite ve nc10 un ekranından daha keskin görüntü veriyor. Bunların dışında bir fark göremedim ben. Yine dahili 3g modem yuvası var ancak modemi yok, simkart girişi bantla kapatılmış. Aklıma gelenler şimdilik bunlar açıkçası. Nc10 un geçen yıl çıktığını düşünürsek, 1 sene de samsung çok fazla çalışmamış gibi düşnüyorum ben, nc10dan çok çok az farkı olan bir cihazı tekrar piyasaya sürmüş. Ben biraz daha geliştirilmiş bir model beklerdim

Ekleme: Bu arada bahsetmeyi unutmuşum, cihaz Windows 7 Home Basic ile geliyor, ancak berbat bir işletim sistemi, arkplan filan bile değiştiremiyorsunuz, o sebeple gelen işletim sistemi kesinlikle değiştirilmeli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 11 Aralık 2009; 13:12:16 >

• Arkadaşlar cihazın klavye kullanımı oldukça iyi, touchpad çok kullanışlı, yalnız sağ sol tuşları ayrı değil bütünleşik ve klik sesi yüksek, makinanın hızı tatmin edici. Şarj cihazı küçük, wireless çekim gücü oldukça iyi, malzeme kalitesi çok güzel, ekran netliği çok iyi, pil kullanım süresi için özellikle tercih ettiğim bir cihaz olduğu için bu konuda denemelerim devam ediyor, ilk şarjda 8,5 saat süre verdi hala kullanıyorum net süreyi tespit edemedim ama süre performansı çok iyi olacağı kanaatindeyim. Gelelim en kötü yanına windows starter işletim sistemi oldukça kötü bu cihaza yakışmıyor. 3 usb çıkışı mevcut ki sağ tarafdaki usb cihazın şarj edebilme özelliği ayrı bir güzellik. Tavsiye ederim.
  • N140 sahibiyim.Win7 ile geldi ama XPye geçmek istiyorum.XP elimde mevcut fakat driverları vs. hakkında yardımcı olabilir misiniz?Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaslar pek birsey katmamis diyorsunuz ama Intel atom islemcili sistem ureticilerine kisitlama getiriyor. Yani 1 GB bellek ve 160GB HDD disinda baska bir sistem kullanamiyorlar. Sonuc olarak gelistirilebilcek en mantikli donanim pil ve ekran kaliyorki onda da gelisim var

Samsung N140 Ozellikleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhabalar,

yahu arkadaslar bu n140 hakkında bes-on review okudum, maalesef su pil omru konusunda bir tutarlılık yok. kimi hakikaten 10 saatteen bahsederken, kimi de 6 saat küsür diyip fiyasko ilan ediyor. bu dedigim wifi acik ekran parlaklıgı dusuk sadece browser kullanılırken tabi. simdi n140 alan arkadaslara sorum su: yalnız internet kullanırken minimum yukte gercek pil omru ne kadar sizin tecrubenizde?

selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac1DBuRN

Arkadaslar pek birsey katmamis diyorsunuz ama Intel atom islemcili sistem ureticilerine kisitlama getiriyor. Yani 1 GB bellek ve 160GB HDD disinda baska bir sistem kullanamiyorlar. Sonuc olarak gelistirilebilcek en mantikli donanim pil ve ekran kaliyorki onda da gelisim var

1 GB bellek ve 160 GB HDD kısıtlaması yok. Nerede yazıyor bu bilgi?
  • Bende araştıom 640 tl ye buldum, tek canımı sıkan win7 stater...
  • 3 aydır kullanıyorum ve memnunum. 720 p filmleri km player ile rahatça seyrediyorum ayrıca 2 gb ram taktım. Kaspersky 2010 kullanıyorum bunun dışında ram'in pek de faydası oldu diyemem. ekran parlaklığı düşürülürse 11 saate kadar kullanılabilir fakat normal ayarlarda 6 saati biraz zor geçer, hiç denemedim çünkü evde download pc olarak kullanıyorum kendisini. 1 hafta kapanmadığı oluyor, bana mısın demedi. unutmadan söyleyeyim, sakın starter ile kullanmakta diretmeyin. win 7 ultimate kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 16 Şubat 2010; 2:35:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.