Şimdi Ara

samsung n710

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 ytl'ye samsung n710 aldım bugün, şimdilik gayet memnunum, gayet ince hafif ve şık. temel telefon özelliklerini de gayet iyi yerine getiriyor, fazlası da bana lazım degil zaten

kullananlar tecrübelerinizi yazabilir misiniz? memnun musunuz? 300 saat bekleme, 7 saat konuşma süresi deniyor, doğru mudur?

bazı internet sayfalarında gprs, wap gibi özellikler var diyor ama yok sanırım bunlar. olmasa da olur şart degil.

• 2 arkadaşım aldı şarj konusunda gayet memnunlar

bende alıcaktım dün ama carerfourda kalmamış

2.telefon olacak zaten

bide nokia 1112 düşünüyorum

babam nokiadan başka kullanamıyoda
  • philips xenium modellerini tavsiye ederim.şarz ı çok iyi
  • onlarında servis problemi var diye duymuştum vazgeçtim

telefonun arkası yok yani

parça bulamıyomuşsun felan
  • arkadaşımda var aynısı. gerçekten güzel cihaz. şarjı uzun süre gidiyo demişti. ayrıca şıkta bir cihaz.
  • Telefonda ekstra özelliklere önem vermeyen; telefonu konuşmak ve mesaj atmak amaçlı kullananlar için uygun bir telefon. Hayırlı olsun.
  • peki arkadaşlar mesaj yazarken harflerin hızı nasıl bu çok önemli çünkü samsunglarda bir harfe bastığınızda harf çıkana kadar ay bacayı dolaşıyoda en azından bir nokia kadar hızlı değiller bu telde durum nasıl
  • Kardeş bende 2 hafta önce ikinci telefon olarak aldım N710'u, ve gayet memnunum, en sevdiğim özelliği konuşurken karşi tarafin sesi hem çok net hemde çok yüksek geliyor, ama zil sesleri konusun da alacak arkadaşlari uyarmam lazim kesinlikle felaket ben titreşimde kullanıyorum kimse duymasın diye birde mesaj yazarken hizini sormussun, mesaj hizi kesinlikle çok iyi ama mesajlarda da T9 yok kötü olmuş.
  • mesajlarda t9 yok ne demek
    sozluk yok kesinlikle oyle mi
    eger oyleyse super cunku

arti bende x200 var mesajlarda rapor alaımoyorum
    bu 710 telegon rapor alabiliyor mu ?
  • Kardeş mesajlar da sözlük yok, bu arada iletim raporu var
  • telefonu telefon gibi kullanmak isteyenler için... bugün satın aldım ben de. mesaj yazma hızı makul, eğer seri yazabilen biriyseniz hızınızı kesmez. Şık görünümden gelen bir fiyatı var yoksa bu telefon max. 80 ytl.
  • Belki de en ucuz telefon bu. sadece telefonla konuşma isteyenlere yönelik. başka da pek bir işe yarayacağını zannetmiyorum. belki bir faydası olur diye incelemesinin linkini yolluyorum:

http://www.ctmania.com/content/view/118/51/
  • merhaba arkadaslar, bugun ben de n710 aldım. kendimce (keyfe keder) eksilerini paylaşmak istedim:

- ingilizce kullanırsanız, T9 default olarak geliyor ve sürekli olarak değiştirilemiyor (her mesaj yazışınızda ABC için önce sağ softkey'e basmanız gerekiyor)
    - turkçe kullanırsanız T9 yok, fakat yazılım İngilizce iken 1 tuşuna ardarda bastığınızda gelen nokta, virgül vs. sırası değişiyor ve virgül bu sıralamadan çıkarılıyor (virgülü sembollere gidip eklemeniz gerekiyor her defasında - mesaj yazarken)
    - data kablosu kutudan çıkmıyor (fiyata göre normal biliyorum), almak isterseniz seri data kablosu PCB093LBEC en ucuz 35 YTL (RS232'den bağlandığı için laptopunuzda kullanacaksanız bir de RS232 to USB dönüştürücüye ihtiyacınız olabilir). Yazılımı "PIMS File Manager", tr.samsungmobile.com'dan indirebilirsiniz (30mb) (henüz test etme fırsatım olmadı)
    - menü geçişleri oldukça yavaş (nerde eski panasonic gd75'in hızı)
    - Telefon rehberine girdiginizde tam liste için ilk önce "search"e basmanız gerekiyor
    - Bir de yukarıda bir arkadasın soyledigi gibi titreşimde kullanacaksanız alın, melodileri karizma çizer cinsten :)

bunlar dışında guzel bir 2.telefon. Rehbere kişiler kart şeklinde (bir kişiye birden fazla no) girilebiliyor. Siyah beyaz ekranı göze batmıyor. Şarj süresi hakkında zaten bişey soolemeye gerek yok; en büyük avantajı.

Philips s200 vb. serilerde çok fazla sorun yaşandığını duyduğum ve görüntüsü için samsung'u tercih ettim, pişman olacağımı da sanmıyorum.

• bide nokia 1112 var.mesaj ve bekleme konusunda iyidir.aklinizda bulunsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.