Şimdi Ara

Samsung NF110-NF210'u Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu netbook'u almayı düşünüyorum. İlk önce N150 almayı düşünüyordum. ancak sonradan bu modelleri gördüm. Acaba model olarak bir sıkıntısı var mıdır? genelde n150 kullanan daha fazla. internet, msn, birazda film dizi izlemek için kullanılacak ve ofis uygulamaları için. oyun oynanmayacak.

nf110
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=108495&productid=bd760286&sku=BD760286-S

nf210
    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-nf210-a03tr-intel-atom-n550-15ghz-2gb-250gb-10-netbook-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760285&categoryId=108495

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanBirkan -- 14 Aralık 2010; 18:11:40 >

• Merhaba ben yaklasık 3 hafta once aldım... N150 nın daha cok kullanılmasının nedenı eskı kasa, samsung artık yenı kasa olarak bu modeli üretiyor.
    Gayet güzel ne hızlı bir bilgisayar guncellemeler bıtene kadar bıraz sorun yasadım ama sonra bıtınce her sey gayet guzel oldu. Msn, filim ızlemek için baya iyi bir netbook merak ettıgınız bır sey olursa yardımcı olmaya çalısırım.
  • teşekkür ederim mesajın için. acaba klavye türkçe mi, yani sağda ğüşiöç harfleri var mı?
    ram hızı 1066 mhz yazıyor öylemi gerçekten, kamera kalitesi nasıl msn de felan donma oluyor mu? bir de bluetooth var değil mi? aklıma geldikçe biraz yoracağım seni..
  • bir de nf210 takıldı şimdi gözüme. o sanırım daha iyi. pek fark göremedim ama..
  • güncel..
  • evet klavye türkçe bluetooth var herhangj bir problemi yok MSN de kamera idare eder donma olmadı şimdiye kadar. RAM olayina bakmadım netbook yanimda değil en kısa zamanda haber veririm.
  • galiba nf210 alacağım. o çift çekirdekli.. güncelleme derken windows güncellemesi mi demek istedin? her iki modelinde tasarımı çok güzel. yeni tasarım kendini belli ediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oist

evet klavye türkçe bluetooth var herhangj bir problemi yok MSN de kamera idare eder donma olmadı şimdiye kadar. RAM olayina bakmadım netbook yanimda değil en kısa zamanda haber veririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.