Şimdi Ara

SAMSUNG NOT 3 ŞARJ SOKETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yanlış şarj aletiyle şarj yuvasini zorladım geç fark ettim yanlış oldugunu fakat Telefon şarj oluyor ancak pc de gözükmüyor olaydan önce gözüküyordu şimdi gözükmüyor şarj oluyorsa pc de görmesi lazım deyilmi ?yoksa şarj olabilir pc görmezmi?Telefonda ve pc ayarlarinida yaptım olmadi sizce yuvami bozuktur?Şimdiden herkese Teşekkürler

• Farklı kabloyla denediniz mi?
  • karadvt K kullanıcısına yanıt
    Evet 3 kablo
  • hakan b H kullanıcısına yanıt
    Mümkünse farklı pc de de deneyin. Yazilimsal değilse dediğiniz gibi micro usb girisi zarar görmüş olabilir. Insafli ve işini bilen bir telefoncu disi micro usb girişini uygun bir fiyata degistirerek sorunu çözebilir ya da soketi kartiyla birlikte değiştirebilirsiniz.
  • karadvt K kullanıcısına yanıt
    Evet başka pc de de denedim yazılımsal sorun yok.Telefoncu ınsaflı olurmu hiç :) şarj soketi arzalı ne kadar değişirsiniz dedim 90 tl dedi :)Oysaki piyasada soket fiyati 20 30 tl civarinda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan b

Evet başka pc de de denedim yazılımsal sorun yok.Telefoncu ınsaflı olurmu hiç :) şarj soketi arzalı ne kadar değişirsiniz dedim 90 tl dedi :)Oysaki piyasada soket fiyati 20 30 tl civarinda :)
    Hakkaten insafsizmis. Parca fiyati ile arasinda daglar var. Hani zor bir is olsa tamam.

Aslinda kendiniz de değiştirebilirsiniz.
  • Markaya göre değişiyor demek bizim burada dandik markanınkini 35 - 40 tl ye lehimlediler.
  • Soketin data pinleri zarar görmüş, bu yüzden bilgisayarda gözükmez. Değişmesi gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 9 Mart 2019; 21:6:31 >
  • bynoname kullanıcısına yanıt
    Şarj soketin komplesimi değişmesi lazım ?
  • hakan b H kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.