Şimdi Ara

samsung note 3 kamera,galeri,video sorunsali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Merhaba. Aslında DH nin çok eski bir üyesiydim ancak eski kullanıcı bilgilerimi kaybettigimden aranıza yeni bir isim ile katıldım.

Yıllarca iphone kullanan birisi olarak 10 gün önce iphone 5s ten vedalasip note 3 ile tekrar android dünyasına katıldım.

Uzun süredir iphone kullanmanın dezavantajı olarak android iyice karışık geldi ama yeniden çözmeye çalışmaktan da şikayetçi değilim.
    Telefonumu severek kullaniyorum ancak son günlerde yaşadığım birkaç sorun canımı sıktı.

Arka arkaya 2 gündür problem yaşıyorum eğer çözüm hakkında yardimci olursaniz çok sevinirim.

1. Arka arkaya 5 adet video çekildi. Daha sonra videolardan ikisi çok rahat izlenirken diğer 3 video galeride görünmesine rağmen açıp izlenilmiyor. "Video izlenemez", "daha önceki videoyu durdurun", "böyle bir video yok gibi hatalar veriyor.

2. Bu videolar instagrama da var olarak görülmesine rağmen hata veriyor, yüklenmiyor ve başa dönüyor.

3. Bugün arka arkaya 15-20 adet fotoğraf çekildi. Bazı fotoğraflar kırık dosya şeklinde gorunuyor, bazıları görünüyor ama bir yere eklemek ya da gondermek istediğinizde hata veriyor, ya da gri boş bir resim olarak görünüyor.

4. Çekilen fotoğrafların her biri gayet bulanık kesinlikle net değil. Fotoğraf kalitesi çekilirken sonra çok düşük ve berbat görünüyor.

Bu sorunlar çok canımı sıktı umarım sizin yardımlarınızla çözülebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca o kırık dosya gibi görünen fotoğrafları defalarca siliyorum ancak hafıza kartinda, galeride hala görünüyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar durum ciddi ve acil yardimci olabilirseniz çok sevinirim.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_79213608/f_//tm.htm#79213608

Sorularınızı bu linkteki konuya yazarsanız daha cabuk cevap alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcelik37 -- 8 Şubat 2014; 12:30:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meizu Note 8 Ana Konu
    5 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.