Bildirim
Samsung note 4 bükülme sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
+++++++++++++++ -
beyler hadi cevap yazın ya -
Cevap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bekliyoruz :D -
Ya iphone 6 bükülüyor diye öyle videolar koymuştur millet. Hiç note 4te öyle bükülme sorunu duymadım. Öyle bir şey olacağını da sanmam. İphone 6 gibi dandik bir telefon değil çünkü
elle ne kadar zorlarsak zorlayalım bükülmez mı yani -
quote:
Orijinalden alıntı: bequite61
elle ne kadar zorlarsak zorlayalım bükülmez mı yani
Elle telefonu niye öyle zorlayasınki. Durduk yere ekranı bükmeye çalışacaksan git 3310 al daha iyi. Benim bükülmez dedim iphone 6 gibi cepteyken ufak bir baskıda bükülmesinden bahsediyorum. Bu şekilde bükülmez anlamında dedim yani.
Yahu videolarda cihazlara resmen abaniyorlar moku çıkıyor
diyelim telefon büküldü içinde parçalar zarar görür mü yada garantiye yollasak düzeltirler mi ? -
Bükülmenin yarattığı kuvvete göre telefon bileşenleri hasar görebilir, oluşacak hasarı garanti karşılamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 22 Kasım 2014; 18:43:58 > -
gold kaskosu karşılar mı ? -
Bilmiyorum. Kasko firmasının sitesinden şartlara bakabilirsin. -
kaskoda ne yazması lazım karşılaması için -
Kasko sözleşmesinde hangi tarz hasarları karşıladıkları yazar. Kasko sözleşmesini okuyacaksın. -
-
Ya kardeşim note 4 iphone 6 kadar kolay bükülmez niye bu kadar kasıyorsun anlamadım
kardeşim bu videoyu izledim bende kendi note 4 ümde denedim bükülüyomu diye :D -
Note 4 cok iyi telefon kaliteli de bukulme olmasin diye zaten telefonun kasa birlestirme bolumunu ust tarafa koymus adamlar yani sıkıntı olmaz hocam korkmayın
garanti kullanıcıhatası der
Benzer içerikler
- s22 batarya
- telefon şarjda değilken şarj oluyor
- play protect sertifikası
- a35 mi a55 mi
- video çekerken kamera değiştirme
- samsung a25 ne zaman çıktı
- samsung gear vr - oculus uygulaması
- samsung m55
- samsung a56
- samsung a35 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X