Şimdi Ara

samsung note 5 şebeke sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

garantisi devam eden note 5 cihazım, sinyal seviyesinin düşük olduğu noktalarda ağ aranıyor moduna geçiyor ve şebeke bulamıyor. restart ettiğim zaman düzeliyor ancak birazdan tekrar eski haline geliyor. ayrıca restart ettiğim zaman telefon açıldığı halde pin sorma ekranı 1-2 dk geç geliyor. pini doğru girdiğimde ise bazen doğrulanıyor derken takılıyor bazen de pin yanlış diyor.

samsung yetkili servisi tum note 5 lerde bu sorunun olduğunu, samsungla yazıştıklarını ve yeni yazılım beklediklerini söylüyor. yazılımsal olma ihtimali 0. 2 kere yazılım attılar düzelmedi ve aynı yerde başka note 5 lerde problem yokken benim telefonum şebeke arıyor. tum note 5 lerde olduğu söylenen yazılım problemi ihtimali böylece sıfırlanıyor.

ben anakarttan şüpheleniyorum şayet pin ekranında takılma olmasa antende problem var diyeceğim ancak 5 restartın sadece 1 inde başarılı şekilde giriş yapabiliyorum.

başına gelen veya teknik olarak bilgisi olan var mı?

not: telefonum bu konuda 2 kere servise gitti 33 testi denilen bir test yaptıklarını problem görmediklerini telefonun sorunsuz olduğunu söylediler. anakart ihtimalini ise maalesef hiç değerlendirmiyorlar bile. g

• Hangi servise verdin ? Samsung ile anlasmali olan basari elektronik e gonder onlar yetkili servisden ozellikle fiyat konusundada insaflilar basari teknik servisin degistirdigi ve siparis ettigi her parca orjinal samsung merkez depodan getiriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar,

servis samsung yetkili servisi.. asıl sormak istediğim bu problemi yasayan var mı sorun ne olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterdis

selamlar,

servis samsung yetkili servisi.. asıl sormak istediğim bu problemi yasayan var mı sorun ne olabilir

Yok maalesef çevremde note 5 kullananar sorunsuz diyor
    sen onu oradan al başarı elektroniğe ver onlar baksınlar
    3 kez aynı sebepten servise giden cihaz değişir zaten yenisi ile
  • Sorunu çozebildiniz ki acaba aynı sorun bende de var

• benzer bir problemi galaxy alpha da yasiyorum. fabrika cikisi disindaki tum güncellemelerde telefon hatti kaybediyor ve baslatana kadar duzelmiyor. bazen 1 saat bazen 1 gun sonra olabiliyor.

servis ise biz telefonu calistiririz, cekiyorsa sorun yok yazar gondeririz diyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorun bendede var ve bütün hatlar ile denedim sorun devam ediyor. 3 defa servise verdim. Sorun yok diyip geri veriyor. Tüketici hakem heyetine vermekten başka çare yok gibi. Hakem heyetine veren var mı arkadaslar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OnePlus 9 Pro,Şebeke Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Note 5 deki sorunu kimse yaşamıyor mu

• Note5 sorununu çözebildin mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: sf0606

Bu sorun bendede var ve bütün hatlar ile denedim sorun devam ediyor. 3 defa servise verdim. Sorun yok diyip geri veriyor. Tüketici hakem heyetine vermekten başka çare yok gibi. Hakem heyetine veren var mı arkadaslar

farkli ulkenin rom unu yuklemeyi deniycem. benim tel sizinkinden farkli ama sorunlar ayni. olumlu bir gelisme olursa bilgilendiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maderlash

quote:

Bu sorun bendede var ve bütün hatlar ile denedim sorun devam ediyor. 3 defa servise verdim. Sorun yok diyip geri veriyor. Tüketici hakem heyetine vermekten başka çare yok gibi. Hakem heyetine veren var mı arkadaslar

farkli ulkenin rom unu yuklemeyi deniycem. benim tel sizinkinden farkli ama sorunlar ayni. olumlu bir gelisme olursa bilgilendiririm.

Cevap bekliyorum kardeşim. Çok sagol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maderlash

quote:

Cevap bekliyorum kardeşim. Çok sagol

Malesef nordic rom yuklenmedi, odin modunda hata verdi ve telefon kullanilamaz duruma geldi. Neyseki tekrar download moduna girebildim de eski romu kurdum. Bu islerden pek anlamiyorum, daha da uğraşmayı dusunmuyorum. Bu sekilde kullanicam ve bir daha samsunga bulasmiycam...

• Guncel

• Bendede sebeke sorunu var surekli sebeke gidiyor bir türlü halledemedim yapabilin varsa lütfen yardimci olsun telefonu yakinda mutfak robotunun icine atmayi dusunuyorum

• mahoni123 M kullanıcısına yanıt
    Maderlash açtığı konuyada yazdım. Alpha telefon var ve bağlantı sorunu isveç romunda da devam ediyor. Çare olarak 4G/3G/2G otomatik değil sadece 3G seçimi ile kullanıyorum. Bulunduğum bölgelerde 3G şebeke çekimi yeterli ve internet bağlantı hızı 4G den daha iyi. Manuel seçimde bağlantı sorunu hiç yaşamadım, otomatik seçimde en yüksek tercih neyse onu seçmeye çalışıyor 4G veya 3G gibi. 3G ye göre sinyal kalitesi düşük olsa bile 4G ye bağlanıyor ve bu şebekeler arası geçişte sorun oluyor cihaz uzun süre kendine gelemiyor.
  • beyler denemek isteyen olursa service modu ile ilgili bir bilgi edindim:

servis menusunden H+ ve H- mobil sebeke ayarlarini kapatarak çözüm bulanlar olmus. bunlari kapatinca cihaz sadece 3g olarak baglaniyor. daha yavas ancak daha stabilmis. denemek isteyen olursa yardimci olabilirim.

• benimde telefonda aynı sorun var.bazen telefon hiç çekmiyor,telefon kapalı gözüküyor.millet arıyor meşgule atıyor hemen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Note 5 deki sorunu kimse yaşamıyor mu
    note 5 te aynı sorunu yaşıyorum. anakart değişti. sorun devam ediyor. çözebilen var mı acaba?
  • bendeki sinyal problemi operatör (vodafone) ile ilgiliydi. degistirdim, duzeldi.

• Note4'lerde de kronik şebeke problemi var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.