Seagate hdd 2.5" parametre hatası raw disk
merhaba arkadaşlar,
2.5" external hddmi uzun bir süre sonra pcye taktığımda içerisindeki her şeyi görebildim ancak bir sonraki açışımda parametre hatası verdi ve şu an açamıyorum. Forumdaki bir çok yöntemi denedim ancak bu hatayı alan diğer arkadaşlardaki gibi smart tvde malesef içeriği göremiyorum. Dosya türü de değişmiş gözüküyor. Kurtarma programları neredeyse 15 20 saat çalıştırmama rağmen yüzde 0 ın üstüne çıkmıyor.
Aşağıdaki ürünü alsam çözüm olur mu ya da sizin öneriniz nedir? teşekkürler,
Oyuncu Odası Tavana led aydınlatma difüzör uygulaması nasıl yapılır
Arkadaşlar merhaba,
Çok araştırmama rağmen sorunuma çözüm bulamadım. 3,5m x 3m ölçülerinde odaya duvar kağıdı kaplatıp 15m led aldım. Bunlar tavana uygulamak istiyorum ancak alüminyum profiller çok pahalıya geliyor ve istediğim ölçüler zaten yok. Asıl amaç da zaten led ışıkların nokta görünümünü difüzörle yok edip doğrusal bir uygulama yapabilmek aynı zamanda ledleri de saklayarak şık bir görüntü oluşturmak. Yurtdışında çok güzel ürünler var mesela ledleri esnek bir hortumvari plastik içerisine geçirip istediğin uzunlukta dönebiliyorsun veya plastik led kanalları var istediğin uzunlukta köşeleri de dönebilen duvara da 45 derece açıyla yapıştırılabilen ancak tr de maliyeti düşük difüzör etkisi yapacak ve düzgün bir şekilde uygulanabilecek bir ürün bulamadım.
Her türlü öneriye açığım alçıpan yaptırmak harici. Bildiğiniz, uyguladığınız bir örnek varsa önerileri duymak isterim.
Turk Telekom'dan Kablonete geçiş ve rezillik
2 senedir kullandığım Turk telekom adsl'in artık yetersiz kalması ve fiber altyapısı olmaması sebebiyle Kablonet 100mbit yüz güldüren paketini satın aldım. Salı günü geldiler kurulum yapıldı akşam biraz oyun oynayalım dedik dota 2 de sürekli paket kayıpları hemen adsl hizmetim sonlanmamıştı wifiyi ona bağladım sorunlar çözüldü. ps4 fifa deneyelim dedim orada da sürekli kopmalar. Neyse sinir bozdu tabi de çözeriz dedim bir şekilde uzaktan çalışıyorum uzak bağlantı da sürekli kopuyor online toplantılarda da sürekli kopmalar.
Aradım müşteri hizmetlerini dün akşam 100'lü ip bloğundasınız böyle problemler olabiliyor denildi benden talep aldı ama açılmayabilir denildi. Sonrasında hareket olmayınca şikayet var' a yazdım açık kaydınız var ilgileniyoruz denildi. Bugün aradım genel merkezi çalışamıyorum acil destek verin değiştirin ne yapılacaksa yapalım dedim ilgili birime aktardık sizi arayacağız dendi hala haber yok ben de mecbur çalışabilmek için ofise geldim.
Fiber sadece bunlar var diye atladım 25mbitlik adsl bundan çok daha iyi performans gösteriyor. Modem desen arka odadan çekmiyor. Müşteri hizmetleri desen rezalet. Aman diyeyim sakın bulaşmayın. Forumda okuduğu kadarıyla da herkes şikayetçi.
Enteresan bir şey daha. Kablonete geçmeden şikayetleri araştırdığımda hep çözülmüş sorunlar ve mutlu müşteriler gördüm. Şu an nereye baksam herkes zor durumda. Algıda seçicilik değil ya 2 gündür bir problem var ve yetişemiyorlar ya da botlar benim alıcı olduğumu anladı ve bana güzel şeyleri gösterdiler sonrasında alınca al hepsine bak şimdi diye potansiyel müşteri konumundan çıktım.
Sorum şu olacak. 100 lü ip bloğundan çıkartılırsam bu paket kayıpları düzelir mi? İlla sabit ip mi gerekir o da kesin çözüm müdür? Velevki sorunları çözemediler destek de alamıyorum 2 günlük kullanamadığım ve taahhütlerini yerine getiremedikleri hizmetin cayma bedeli için 490tl para ödemek zorunda mıyım?
Not: tüketici hakları mahkemesinden daha önce çok büyük 2 firmaya kazanmışlığım var üşenmem :)
samsung note 5 şebeke sorunu
|
AOC i2367Fm hk bilgi ve yardım..
|
AOC i2367Fm hakkında paylaşım
|
snopy sg-401 fifa 12 yardım
|
iphone2g tamir edebilecek yer?
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 41
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.072 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bedelli Askerlik, Askerlik ve Yedek Subay adayları