Şimdi Ara

iphone2g tamir edebilecek yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iphone2g mın dokunmatıgı gıttı.. tamir edebilecekler ucretiyle birlikte lutfen bana pm atsın tesekkurler

• Forumda çok fazla tamirci oldugunu zannetmiyorum ancak servis onerisi isterseniz dogunankta 3.kat 304 numarada ozgener teknik servis var oraya sorabilirsiniz tlf:0(212) 520 73 45
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Forumda çok fazla tamirci oldugunu zannetmiyorum ancak servis onerisi isterseniz dogunankta 3.kat 304 numarada ozgener teknik servis var oraya sorabilirsiniz tlf:0(212) 520 73 45

tesekkurler arayıp fıyat aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterdis

quote:

Forumda çok fazla tamirci oldugunu zannetmiyorum ancak servis onerisi isterseniz dogunankta 3.kat 304 numarada ozgener teknik servis var oraya sorabilirsiniz tlf:0(212) 520 73 45

Rica ederim
  • quote:

quote:

Ne kadarmış fahiş bir fiyat verdikleri kesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

quote:

Ne kadarmış fahiş bir fiyat verdikleri kesin...

kardesim sana sole solıyım 4 yere gonderdim tavsiyeyle 370, 330, 340, 350 artı kdv dien oldu.. simdi agır bi kelime de kullanmak istemiorum ama dolandırıcılık resmen diyim.. bugun dogubank ve kadıkoy rıhtımda ıkı yer buldum 130 tl ye yapıolar ve arastırdım cok ıyı servısler ıkısıde ıstersen msg atarım ama telınızı yaptırcaksanız bu dolandırıcalara kanmayın sakın iyice arastırın

• 2g dokunmatık we ekran kompledır buda orjınal olarak 130 tlye montajınıda yapar teslım ederız sıze
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.