Şimdi Ara

Seagate hdd 2.5' parametre hatası raw disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2.5" external hddmi uzun bir süre sonra pcye taktığımda içerisindeki her şeyi görebildim ancak bir sonraki açışımda parametre hatası verdi ve şu an açamıyorum. Forumdaki bir çok yöntemi denedim ancak bu hatayı alan diğer arkadaşlardaki gibi smart tvde malesef içeriği göremiyorum. Dosya türü de değişmiş gözüküyor. Kurtarma programları neredeyse 15 20 saat çalıştırmama rağmen yüzde 0 ın üstüne çıkmıyor.

Aşağıdaki ürünü alsam çözüm olur mu ya da sizin öneriniz nedir? teşekkürler,

https://www.hepsiburada.com/alfais-4536-2-5-inc-sata-to-usb-cevirici-p-HBV000002Y1G0?gclid=EAIaIQobChMIrObo3-jx2gIVhjXTCh3f-w3GEAQYASABEgKDP_D_BwE&magaza=Evaletim&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla

• Muhremelen diskinizde donanımsal hasar var. . Bir masaüstü bilgisayara SATA bağlantısından takarak deneyin. Problem hala ayniysa verileriniz onemliyse profosyonel destek alın. Yaptığınız her denemede verilerinize daha fazla zarar verme riskiniz olduğunu unutmayın.

Her türlü arıza için profosyonel veri kurtarma yapıyorum. Destek için özelden iletisime geçilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.