Şimdi Ara

Samsung note 9 csc kodu Türkiye yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonun csc kodunu nasil Türkçe yapabilirim Phone info uygulamasından frimware kontrol ettiğimde csc kodu Türkçe değil

Aşağı atacağım ekran görüntüsüne göre telefonda İsviçre kodu var ben bunu nasıl orijinal haline getirebilirim

Dünden beri biraz araştırdım rootsuz sayacı tetiklemeden yapılabiliyor herhalde

Odin uygulaması ile combination file dosyasi yükleyerek rootsuz csc kodu değiştirme hala yapılabilir mi yani daha önce yapılıyormuş aktif mi hala acaba denesem zarari olur mu

yada rootsuz sayacı sifirlamadan nasil yapmam gerekir Samsung note 9 csc kodu Türkiye yapma Samsung note 9 csc kodu Türkiye yapma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Telefonun frimware csc kodunu nasil Türkçe yapabilirim

Combination file ile denedim olmuyor çünkü telefonda ki sürüm security patch level 9 combination file en son yayınlanan security patch level 6 versiyonun da kaldığı için onunla yapamadım hata verdi

İnternetten ve Youtube de daha önce yapilanan işlemlere baktım google dialer uygulaması ile *#*#27262826#*#* deniyorum olmuyor

*#243203855# deniyorum olmuyor

#272 <telefonunuzun imei numarası># deniyorum olmuyor

sanırım en son ki güvenlik güncellemesi bunlarıda kapatmışlar ne yapsam olmuyor

Birde YouTube de programla tema yükleyerek yapanlar var onuda denedim telefona tema geliyor temayı aktif ediyorum fakat YouTube de ayarlar > telefon hakkında > yasal bilgi kısmında çıkması gereken csc değiştirme ekrani bende çıkmıyor sanırım onuda güvenlik güncellemesi ile kapatmışlar

kaç gündür uğraşıyorum knox sayacını tetiklemeden csc kodunu nasıl Türkçe yapabilirim bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.