Şimdi Ara

Samsung notebook fan temizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung np300v5z notebook um var , oyunlarda aniden kapanma sorunu vardı,sorunun nedenini buldum. ekran kartı 93 derecelere çıkıyor ve pc kendini kapatıyor. kendim içini açmak istiyorum ama bi kaç kere denedim hiç oluru yok gibi, bu modelden veya benzer modelden kullanan varsa yardımcı olabilirmi nasıl içini açabilirim?

Şimdiden teşekkürler.

• öncelikle laptop'ı sökerken , bataryayı ve şarj kablosunu bilgisayardan çıkarın.daha sonra bir musluğa çift elle tutunarak kendinizi topraklayın,daha sonra bu işlere girişin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer

https://www.youtube.com/watch?v=mGkBR_nPiV8

Usta çok saol ya,bide son bi sorum var

Termal macunu kendimde değisebilirmiyim ? Varsa önerdiğiniz bişey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adarznnar

quote:

arctic mx-4 ve ya bulamazsan mx-2.kendiniz tabi ki değiştirebilirsiniz,ıslak mendilin suyunu iyice sıkarak hafif nemli şekilde bırakarak çiplerin üstündeki eski termal macunu silin,daha sonra etrafını o kulak temizleme çubuklarıyla temizleyin yavaşça,etrafındaki şeylere zarar vermeden baskı uygulamadan.iyice ayna gibi parlasınlar çipler.daha sonra tam ortasına bir damla termal macun bırakın.plakaları üstüne koyduğunuzda onlar yayılacaktır.eğer çip uzun ise hafif bir uzun çizgi şeklinde yapabilrisiniz.

• Usta çok saol adamsın :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adarznnar

quote:

arctic mx-4 ve ya bulamazsan mx-2.kendiniz tabi ki değiştirebilirsiniz,ıslak mendilin suyunu iyice sıkarak hafif nemli şekilde bırakarak çiplerin üstündeki eski termal macunu silin,daha sonra etrafını o kulak temizleme çubuklarıyla temizleyin yavaşça,etrafındaki şeylere zarar vermeden baskı uygulamadan.iyice ayna gibi parlasınlar çipler.daha sonra tam ortasına bir damla termal macun bırakın.plakaları üstüne koyduğunuzda onlar yayılacaktır.eğer çip uzun ise hafif bir uzun çizgi şeklinde yapabilrisiniz.

Şans olsa doğmazdık,pc yi açtım temizledim macun falanda sürdüm tekrar kapattım ama şimdide ekran gelmiyor ? Acaba anakartımı yaktım ?

• adarznnar A kullanıcısına yanıt
    Söküp tekrar toplamayı deneyin.Unuttuğunuz bir soket olmasın.Yine olmazsa bios pilini çıkarıp deneyin.Yine olmazsa bir yerleri yakmış-bozmuş olabilirsiniz

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Hocam bios pilinin ne olduğunu bilmiyorum,zaten anlayan birine verdim inşallah düzelecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.