Şimdi Ara

Samsung Notebook Soğutucu Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi 15.6 inç samsung notebookum var çok ısınıyor soğutucu önerisi istiyorum

75 tl ye kadar para verebilirim

Şimdiden Teşekkürler

• öncelikle bilgisayarın garantisi bittiyse açıp içini temizleyip termal macun sürün.

garanti bitmediyse garantiye gönderin. ısınma sorunu var deyin yapıp göndereceklerdir.

bunları yapmadan soğutucudan istediğiniz performansı alamazsınız.

soğutucu olarak thermaltake massive23 önerebilirim. vatanda 69tl.
    bende 10 derece kadar düşü sağladı yükde ama sorunumu tam olarak çözemedi tabi.
  • Cevap için teşekkürler

bilgisayarımın garantisi bitti ancak içini nasıl açacağımı bilmiyorum samsung larda klavye çıkıyormuş sanırım model ismi:np300v5z s01 tr nasıl açacağım hakkında bilgi verebilrmisiniz acaba yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum henüz hiç temizlemedim

soğutucu olayı ise o fiyata zalman marka almam daha doğru olmazmı ve metal gövde ?
  • adarkayalikk A kullanıcısına yanıt
    internetten araştırarak bilgisayarınızın nasıl açılacağını öğrenebilirsiniz. yok ben yapamam derseniz iyi bi bilgisayarcıya götürün o yapacaktır 30 40 gibi bi para alır. soğutucu almaktan daha çok işe yarayacaktır.

size önerdiğim model de tamamen metal ve oldukça sağlam ve kaliteli duruyor. sesi de oldukça az. zalmanlar o fiyata yok bildiğim kadarıyla.
  • cevaplarınız için çok teşekkürler önerdiğiniz modeli dikkate alacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.