Bildirim
Samsung Notebook Soğutucu Önerisi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
öncelikle bilgisayarın garantisi bittiyse açıp içini temizleyip termal macun sürün.
garanti bitmediyse garantiye gönderin. ısınma sorunu var deyin yapıp göndereceklerdir.
bunları yapmadan soğutucudan istediğiniz performansı alamazsınız.
soğutucu olarak thermaltake massive23 önerebilirim. vatanda 69tl.
bende 10 derece kadar düşü sağladı yükde ama sorunumu tam olarak çözemedi tabi. -
Cevap için teşekkürler
bilgisayarımın garantisi bitti ancak içini nasıl açacağımı bilmiyorum samsung larda klavye çıkıyormuş sanırım model ismi:np300v5z s01 tr nasıl açacağım hakkında bilgi verebilrmisiniz acaba yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum henüz hiç temizlemedim
soğutucu olayı ise o fiyata zalman marka almam daha doğru olmazmı ve metal gövde ? -
internetten araştırarak bilgisayarınızın nasıl açılacağını öğrenebilirsiniz. yok ben yapamam derseniz iyi bi bilgisayarcıya götürün o yapacaktır 30 40 gibi bi para alır. soğutucu almaktan daha çok işe yarayacaktır.
size önerdiğim model de tamamen metal ve oldukça sağlam ve kaliteli duruyor. sesi de oldukça az. zalmanlar o fiyata yok bildiğim kadarıyla. -
cevaplarınız için çok teşekkürler önerdiğiniz modeli dikkate alacağım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X