Şimdi Ara

Samsung Notebook Ve Garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün sahibinden com üzerinden sifir bilgisayar aldim öyle yaziyordu bizde aldik , ama adam ne bir garanti gönderdi nede fatura serinumarasindan nasil bulabiliriz garantili olup olmadiğini ,garanti belgesi olmadan seri noyla garanti kapsamina girermi urun bozulunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisanci53 -- 21 Ekim 2011; 20:00:46 >

• Ürünün yada ürünlerin garantiye girebilmesi için faturaları olması lazım
  • yani notebook üzerindeki seri noyla ,işlem yapamiyoruz öylemi zaten 14 haneli dir diyor ama benimkinde 15 haneli nasil oluyorsa
  • Servisi ararsanız onlar bakabir ama göndermeniz için fatura fln isteyeceklerdir onlar olmadan almazlar. Aldığınız kişiyle iletişime geçin belgelerini isteyin
  • yanliş yaptim adamin profilinde 41 yorumdan 39 u olumluydu çök araştirarak aldim ama ,profile bakmammak lazim adam bana notebook un üzerindeki seri nosuyla garantiye girebileceğini söyledi ,ama 14 haneli anahtar istiyorlar beimkinde sn den sonra 15 haneli sayi ve rakamlar var
  • Keşke oradan almasaymışsınız. En azından cihazı göndermişler
  • dedimya profile güvendim bende ama bilgisayar temiz çanta dahil deyildi çantayida gönderdi ,demin cihazi bu siteden sorguladim veri tabaninda böyle cihaz yokmuş
  • Samsung u arayıp bi sorun bakalım
  • pazartesi ariyacağim hafta sonlari çalişmiyorlarmiş bu arada aldiğim cihaz Samsung R538-DS01 ci3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.