Daha bu sabah Teknosa Turuncu indiriminde yukarıda belirttiğim model laptopu aldım. Eve geldim kurdum falan herşey iyi gidiyordu. Biraz sonra touchpad çalışmamaya başladı. Araştırdım daha önce bu sorunu yaşayanlar falan olmuş ama dedikleri bende pek işe yaramadı. Driveri tekrar indirdim kurdum yine olmadı. Sistem geri yükledim malesef yine çalışmadı. Acaba bunun açıp kapama düğmesi falan mı var? Ne yapmam lazım daha ilk günde laptop sorun oldu???
quote:
Orijinalden alıntı: afk07
Daha bu sabah Teknosa Turuncu indiriminde yukarıda belirttiğim model laptopu aldım. Eve geldim kurdum falan herşey iyi gidiyordu. Biraz sonra touchpad çalışmamaya başladı. Araştırdım daha önce bu sorunu yaşayanlar falan olmuş ama dedikleri bende pek işe yaramadı. Driveri tekrar indirdim kurdum yine olmadı. Sistem geri yükledim malesef yine çalışmadı. Acaba bunun açıp kapama düğmesi falan mı var? Ne yapmam lazım daha ilk günde laptop sorun oldu???
hayırlı olsun dostum.ben de dün aldım.çok iyi fiyata aldık.bu arada sorunun çözümü için denetim masasına gelip sağda görüntüleme ölçütünde büyük simgeleri seçip fare yi bul aşağıda fare özelliklerinde en sağda elan var.onu etkilenliştir
kaç lira bu laptop acaba
Arkdaşlar sorun laptopdaymış. Gittim götürdüm teknosaya adam da düzeltemedi. Saolsunlar pek uğraştırmadılar orda hemen yenisini verdiler. Bu arada laptop dün 960 liraydı. Ama şu an bilmiyorum.
Ben de bugün NP300 seri laptop aldım. Lakin kendi kullandığım Asus K53 deki gibi çeşitli özellikleri ya yok, ya da henüz aktif hale getiremedim... Mesela Asus'ta touchpad 'e çift tıklayınca linki yeni sekmede açıyor, çift parmağımla aşağı çekince sayfayı aşağı indirebiliyorum...
Samsung'ta bu ve buna benzer özellikler mevcut değil mi? Varsa nasıl aktif hale getirebilirim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme