Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğrudur hocam dediğiniz gibi photoshop açıkken tarayıcılarda rahatçada gezebiliyosunuz i5 de onu yapınca kasıyor ama yinede çok şükür i5de yeter :) Benim öyle bir bilgisayarım vardı ki sormayın 756 mb ram 128 mb ekran kartından ben bu pcye geçtim benim için biraz farklı oldu ben bilgisayar öğrencisiyim programlamayla uğraşıyorum istediğim yere götürebilmem için bir notebook almak istiyordum bimeks den aldım hediye çekiyle de fare olsun çanta soğutucu aldım gerçekten çok kârlı geldi diye düşünüyorum şuan aynı pcnin 8 GB ramlisi 1550 falan diyordu gayette memnunum ekranının mat olması çok güzel yansıma yapmıyor.
  • aldım alalı sadece bios güncellemesi geldi. sizde de öylemi?
  • kepenk K kullanıcısına yanıt
    Şubatta aldıgımdan beri 2 defa Bios ve Ekran kartı,recovery programı güncellemeleri yayınlandı ,sw update kontrol et .
  • cumba198 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi i5 alcaktım bende baktım kampanyada bana i7 gider bende bunda karar kıldım 9-10 saat açık banamısın demiyor sol tarafada alıştım zaten karartı oldu elimizi koydugumuz yerde oraya bir aparatif bir bez yaptım bende şimdi onu koydum o şekilde oynuyorum oyunları yani gayet iyi bir bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICromwelleI -- 29 Ağustos 2013; 0:55:46 >
  • Benimki i5 hocam sorun yok sabah kalkıp gece 4 e kadar açık çok sağlam makina :D
  • borcuhan77 kullanıcısına yanıt
    ben aralıkta aldım, model s0dtr ama ekran kartlarımız aynı. swupdatete kendi modelimi de bulamıyorum. swupdateten ekran kartı sürücüsünün sürümüne bakabilir misin?
  • borcuhan77 kullanıcısına yanıt
    sizin modeli arayınca çıktı. sizin model için 2 sürücü var gözüküyor, 1. sürüm 9.17.10.28 diğeri 8.982.6.0. acaba 9 olan sürüm onboard ekran kartı sürücüsü mü?
    sizde 9.17.10.28 mi gözüküyor?
    benimki 8.982.6.0 da çakıldı kaldı.

şimdi swupdate ten 9lu sürümü dışa aktar dedim download ediyor. bi deneyeyim bakalım.

bu mesajı okuyan arkadaşlar da sürümünü kontrol edip yazarsa aydınlanırız.
    2 Tane ekran kartı var bizim notebooklarda biri tümleşik diğeri ayrı.

Tümleşik olan Intel HD 4000 sürümü ise şuan bende yüklü olan versiyonu 9.18.10.3165

Eğer diğer ekran kartıysa ATI Radeon HD 7670M şuanki versiyonu 13.8 diye geçiyor.
  • Yorumları okudum dedikleriniz beni daha çok bilgi sahibi etti bende henüz karartı olmadı ve olmaması içinde sizin yaptığınız gibi bir bez ayarlayıp onun üzerine koyucam.

Bu arada sol tarafta bi sucuklu omlet yapılır herhalde.
    Dostum bende sw updatede 8.982.6.0 görünüyor ekran kartı sürümü ,Aygıt yöneticisinden baktım bu İşlemcinin grafik birimi olan HD4000 in ve Ati Radeon 7670M grafik kartınında sürücü sürümü olarak aynı görünüyor,Bence sw update de yayınlayana kadar başka yerden ekran kartı güncelleştirmesini yapma derim uyumsuzluk sorunu çıkabilir.Şuan oyunlarda ekran kartı ile ilgili bir sorun varmı oynatmama yada 7670m e geçmeme gibi eger sorun yoksa dokunma.Bende şuan tek sorun sw update de recovery in güncellemesi var ama yapmaya kalkınca mevcut sürümü kendi kaldırıyor güncel olanıda kurmuyor,çok program ekle kaldır yapınca bazen kaldırırken sistem dosyalarınıda siliyor oda sorun yapıyor,bu ayın başında temiz bir Recovery yapıp sistemi yenileyicem o zaman sıfırdan güncellemeleri yapıcam başka yol kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

Yorumları okudum dedikleriniz beni daha çok bilgi sahibi etti bende henüz karartı olmadı ve olmaması içinde sizin yaptığınız gibi bir bez ayarlayıp onun üzerine koyucam.

Bu arada sol tarafta bi sucuklu omlet yapılır herhalde.

Kesinlikle görünüşe önem veriyorsanız bez koyup elinizi öyle koyun hocam. Sol tarafta benim ufakta olsa elimin alt tarafını koymamdan dolayı gerçekleşen karartı var. Sağ taraftada arada koyuyorum tam kirlenecek gibi oluyor hafif bez sürtüyorum düzeliyor.
  • @borcuhan77 swupdate ten falan gelmeyecek bu gidişle

@cumba198 ekran kartı sürümü, 13.8 ibaresi swupdate te mi yazıyor? bir de hangi modeli kullanıyorsunuz?
    Sol taraftaki durum çok fazla abartılcak gibi durmuyor sonuçta işlemci ve ram orda tahminen ama en güzel kısmı klavyenin oldugu kısımdan soğuk hava gelmesi bu çok güzel evet bir bez yapın çünkü ordaki boya hemen kalkıyor buda dış kısmının ne kadar dikkatsizce yapıldığını anlatır bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICromwelleI -- 29 Ağustos 2013; 13:08:50 >
    Ekran kartı sürümünü sağ tuş grafik ayarlarından görebilirsin sw update yazmaz bildiğim kadarıyla sw updatede support center güncellemesi var 285 mgb onu yapabilirsiniz ekran kartı güncellemesi ise normal nvidia göre ati çok geç gelir nvidia sürekli güncelleme getirir ama ati ayda 1 kez anca yani beklicez
  • Evet hocam dediğiniz gibi bez koyucam karartı olmadan bunu bilip müdahale etmem çok iyi oldu benim için.
    Geçenlerde benim pc çok kasıyordu bende bunu araştıryordum şöyleki pes 13ü açtığımda en düşük moda aldığım halde ayarlarını ona rağmen kasıyordu benimde çok moralim bozulmuştu sw update ekran kartıyla ilgili güncelleme verecek diye beklerken intel ve Atinin sitelerine girip sistem bilgilerine göre ekran kartımın driverlarını buldum. 2side güncellenmemiş hemen indirdim eskileri kaldırdım ve onları kurdum. Şuan sitede ATInin kullanmış olduğumuz ekran kartının versiyonunu indirirkin 13.8 beta diye geçiyor. Intelin kini yazmıştım zaten. Ve güncelledikten sonra bilgisayarımdaki kasmalar ve oyuna girdiğimde olan acayip donma bitmiş durumda ve ilk günki gibi verim alıyorum şuan. Korkmuştum acaba çok programmı yükledim çokmu fazla oyun oldu ağırlaştımı acaba diye ama çok şükür çözdüm hocam sorunu. Şuanki versiyonlar böyle geçiyor bnde.
  • Crysis 3 olsun Battlfield 3 olsun 1 saat oynamaya kalktığınızda deriniz pişiyor zaten havalar sıcak Evet işlemci ve ram orada yapacak bişey yok bazen okadar çok ısınıyor ki korkuyorum. Mesela bende soğutucu var büyük ban koyuyorum ama altındaki ızgaradalara denk gelmiyor ve verim alamıyorum. Ama bi faydası var yere sıfır değil alttan daha çok hava alma ihtimali oluyor bir nebzede olsa çalıştırmasam bile soğutucuyla birlikte kullanmam fayda sağlıyor sizlerede öneririm
    Benimki tam ızgaralara veriyor havayı :D BF3 ü 3 - 4 saat aralıksız oynadığım oldu bilgisayar ısınıyor anca herhangi bir sorun çıkmıyor içiniz rahat olsun
    Isı mausepadin sol tarafında ram ve işlemci hava boruları olmasından dolayı aşırı ısınıyor,bende laptop altı fan almama ragmen yeterli sogutma yapmıyor,çünkü ısı daha çok üst kesimde oluyor zaten elinizi koyunca hissediyorsun,ben çözümü fanı yukarıdan o bölgeye üfleyerek çözüyorum,bunun için linkteki fanı kullanıyorum ucuz ve garanti çözüm tavsiye ederim.Kaz boynu denen şekilde oldugundan istediğin yöne ayarlayabilirsin.

Usb ışıklı fan
  • Sizin soğutucunun markasını rica edebilirmiyim acaba hocam
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.