Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstadım o ilk kurulum için laptopun harddiskine Recovery alanı konmuş şekilde fabrikadan çıkıyor,sen açtığında ilk olarark kurulum ekranı geliyor,yönergeleri takip ederek kolayca yapabiliyorsun,Serial e gelince win 8 de serial eskideki gibi laptopun altına etiketle yapışmış halde değil,anakarta Bios un içine gömülü halde geliyor ve başka hiçbir makinede kullanılamıyor.Bunu ancak Aida64 gibi programla görebilirsin ancak ihtiyaç yok,çünkü sen şuan recovery ile format atsan dahi senden serial istemeden kendi otomatik tanıyor.
  • borcuhan77 kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam, aydınlattınız bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranamasaha -- 22 Ağustos 2013; 19:26:27 >
  • Aynı düşüncedeyim. Leke kalkması olmadı ama orada çok hafif karaltı var bez koymak aklıma gelmedi :D Elim 15 saat orda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: borcuhan77

Win 7 i sen mi kurdun bilgisayarcımı ? öncelikle sana gelirken laptopun harddiskinde recovery alanı var format esnasında o alanı silmediysen tekrardan kurabilirsin ama silindi ise o alanı ancak servisteki programlarla para karşılığı oluşturuluyor,
    Bidaha win 8 yükleyemezsin lafı çok abartı olmuş!! xp yüklü bir makinaya format atıp win 7 kursan bidaha xp yükleyemezmisin tabiki yüklersin ...
    Fakat win 7 ve öncesi ile win8 arasındaki en büyük fark harddisk bölüntü farkı win7 ve öncesi artık eski sistem olan MBR bölüntüsünü kullanır win 8 ise daha yeni olan ve farklı olan UEFİ kullanır bunların arasındaki farklar ve avantajları burda anlatmak uzun sürer isteyen linkten konuyla ilgili bilgi edinebilir.

UEFI Nedir?

Win 8 den vazgeçmek yerine alışmak için biraz çaba sarfedin gerçekten kullanışlı ve hızlı bir sistem,ki ben nerdeyse fanatik derecede xp taraftarıydım win 7 geçmem geç oldu fakat uzun zaman kullandım hatta xp,vista,7 hepsini kullandım hala diğer laptopta kullanıyorumda ama 8 hiç birisi ile kıyaslanmaz ,ilk başları laptopu yeni aldığımda banada zor geldi 7 geçmeyi düşündüm ama sebat ettim şuan ben win 8 den vazgeçmem,laptopla beraber geldiyse orjinal olan sistemi bozupta daha aşağı bir sisteme dönmek tabiri caiz ise yarış atından inip eşeğe binmeye benzer,heleki SSD kullanıyor yada kullanıcaksanız ( şiddetle tavsiye ederim )kesinlikle win 8 çünkü ssd en iyi ve stabil win8 de çalışıyor,tüm ayarları win8 kendi yapıyor,benim nacizane tavsiyem bekleyin bazı aksaklıklar zaten giderildi win 8,1 sürümü yayınlansın daha stabil çalışır.
    Tabi zevkler ve renkler olayına gelince herkesin kendi seçimi ,,

Bilgisayarcının söylediği, laptoptaki win 8 orjinal olduğu için birdaha yüklenmez dedi.Neyse artık çokta önemli değil ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

• Ben bir şey sormak istiyorum Windows'un derecelendirmesini yaptığımda ekran kartı 5.6 çıkıyor.

Benim şuan iki ekran kartımın da driverları güncel ve aktif durumda lakin bu derecelendirmeyi Intel HD 4000 ekran kartına göre değerlendirmesinden dolayı az çıkıyor bunu mesela ATI için değerlendirmek istesek ne yapmamız gerek ?

Birde PES 2013 de ayarlarını yaparken ekran katını HD 4000 olarak görüyor.

Normalde ben ATIden grafik ataması yaptım yüksek performans olaraktan lakin böyle göstermesi kafa karıştırıyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu arada bende Samsung NP350V5C kullanıcısıyım benide eklerseniz memnun olurum
  • cumba198 kullanıcısına yanıt
    İntel HD 4000 dışı ölçüm yapmıyor diye biliyorum. Bende daha hiç bir oyuna geçmede sorun olmadı. Sizde nasıl bir sorun var anlamadım tam olarak
  • Sormak istediğim Neden ATI yi göstermiyor bu resimlerde ?
     Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu

HD 4000 Varsayılan ekran kartı zaten o yüzden göstermiyor hocam.
  • Peki kardeşim eyvallah sağolasın.
    Önemli değil hocam. Yani ekran kartında herhangi bir sıkıntı yok bilgisayarın hiç bir bilgisayar görmüyor diye biliyorum ben :)
  • Peki kardeşim beni aydınlattığın için teşekkür ederim.
    Senin ram nasıl 7.5 değerini aldı ben anlıyamadım 6gb olduğu halde benimki 8 gb 7.1 bu değerlere pek fazla önem vermem ama ilginç valla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Senin ram nasıl 7.5 değerini aldı ben anlıyamadım 6gb olduğu halde benimki 8 gb 7.1 bu değerlere pek fazla önem vermem ama ilginç valla :D

Benimde 7.5
  • Mhzsi 1333 falan mı sizinkinin ?
    Hayır 1600 imzamda yazıyor zaten 1333 bu seride yok bildiğim
  • Dikkat etmedim pardon. Derecelendirmelerde saçmalıklar var zaten. Size bişey sormak istiyorum.

i7 nin gücünü hissedebiliyormusunuz verim alıyormusunuz beklentinizi şuan karşılıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Hayır 1600 imzamda yazıyor zaten 1333 bu seride yok bildiğim

Güncellemeleri yapın hocam, benimki öyle artmıştı.
    Bidaha yaptıgım zaman 7.8 oldu bu arada i7 gücünü hissedebiliyorum ama pek fazla bir farkı varmı yok diyebilirim daha fazla ısınıyor ama daha fazla program çalıştırabilme farkı var mesela photoshop acıkken flash programınıda açıyorum yanında 10 tane sekme ile internette dolaşmak gibi hem prgram açık hemde internetdeki işleri halledeiliyorum ama hepsini yaparken yüksek performansda çalışıyom tabikide ama i5 göre biraz daha fazla ısınıyor tabi ama belli etmiyor diyebilirim
  • Dostum Bios güncellemelerini yapmadınmı ? Ram derecelendirmesi bende 8,1 sende neden düşük çıkmış?Bende Bios güncellemesinden sonra artmıştı, SW Update teki güncellemeleri kontrol etmeyi ihmal etmeyin derim..
  • borcuhan77 kullanıcısına yanıt
    Ne sen sor ne ben söyliyim 1 haftadır sw updatede support center güncellemesi duruyor yapamadım kaçak internet olcak o kadar tam biterken net gidiyor 2 dişle çıkıyor bir türlü yapamadım ondan
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.