Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sub

quote:

Orijinalden alıntı: cavexle

Vatan'dan 6 gb ram li modelini almayı düşünüyorum. 1400 tl .Cihaz çok mu ısınıyor? 1-2 saat oyun sonrası sicaklık degerleri nedir? Kasa kalitesi nasıl? Gta ıv ve black ops2 high ayarlarda oynatabilir mi?

1400 iyi bi rakam
    yanlis bilmiyorsa gta iv mid de oynatiyor bunu google a sorarak daha detayli sonuclara ulasabilirsiniz
    isinma konusuna gelince islemcinin isindigini hissetmiyorsunuz ancak ekran karti isiniyor ve tam sol elin oldugu yerde oldugundan hissediliyor sicaklik ben araya evde buldugum bilekligi koyuyorum sorun kalmiyor
    yaklasik 2 saattir tera oynuyorum sicaklik belirli bi seviyeye gelip orda kaliyor

Sen kaça aldın??

• quote:

Vatan'dan 6 gb ram li modelini almayı düşünüyorum. 1400 tl .Cihaz çok mu ısınıyor? 1-2 saat oyun sonrası sicaklık degerleri nedir? Kasa kalitesi nasıl? Gta ıv ve black ops2 high ayarlarda oynatabilir mi?

Sabahtan akşama kadar oyun oynuyorum. 500 RPM düşük hızlı bir soğutucum var yetiyorda artıyor diyebilirim. Sol alt tarafta hafif ısınma mevcut ama sağ taraf buz gibi. GTA IV, BF 3, Sniper Elite V2, Sniper Ghost Warrior 2 vede İnfestation Survivor Stories oynuyorum. Daha fazla denemedim GTA IV Medium ayarlarda BF3 Medium - High arasında. Sniper Elite High Sniper Ghost Warrior High. İnfestationda Medium ama oyunun optimizasyon sorunu var :)
  • Ona 1400 vereceğime vatanda k56cb 'nin 1470 civarına düşmesini beklesem daha mantıklı. Ekran kartı yetersiz gibi geliyor.
  • quote:

Ona 1400 vereceğime vatanda k56cb 'nin 1470 civarına düşmesini beklesem daha mantıklı. Ekran kartı yetersiz gibi geliyor.

Siz bilirsiniz. Sanırım yüksek ayarlarda ultrada oynamak istiyorsunuz ama çoğu laptop onu beceremez :)
  • quote:

quote:

quote:

1400 iyi bi rakam
    yanlis bilmiyorsa gta iv mid de oynatiyor bunu google a sorarak daha detayli sonuclara ulasabilirsiniz
    isinma konusuna gelince islemcinin isindigini hissetmiyorsunuz ancak ekran karti isiniyor ve tam sol elin oldugu yerde oldugundan hissediliyor sicaklik ben araya evde buldugum bilekligi koyuyorum sorun kalmiyor
    yaklasik 2 saattir tera oynuyorum sicaklik belirli bi seviyeye gelip orda kaliyor

Sen kaça aldın??

1400 e yakin bi fiyat ama bir sene onceydi
    yanilmiyorsam yeni seride islemci bir ust model oldu +2 de ram eklendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önceki sayfada ve diğer konularda bilgisayarın çok ısındığını, son zamanlarda soğutucu ile birlikte 90 derecelere yakalştığını yazmıştım. Pazartesi ankara'da servise verdim. Perşembe günü aldım.
    HDD ses yapıyordu onu değiştirdiler(hdd'nin gerçekten değişip değişmediğini bilmiyorum servis kağıdında yazıyor)
    Ekranın sol menteşesi oynuyordu onu yapmışlar
    ve en önemlisi ısınıyordu onada genel bakım yapmışlar. Şimdi DIRT2 servisten önce 90 derecede oynarken 65 derece civarında oynuyorum. Boştayken ise 55 derece civarında. Assassin's Creed 3 ve diğer ağır oyunları deneyemedim. Onlarında 80 dereceyi geçeceğini sanmıyorum.

Bu arada serviste recovery yapılmış. Ben servise vermeden önce imajını almıştım hdd'nin.İmajın içinde bilgisayarla birlikte gelen orjinal w8 var . Şimdi windows bu serial başka bir bilgisayarda kullanılıyor diyerek benden serial istiyor. Bilgisayarda gömülü seriali nerden bulabilrim veya bu sorunu nasıl çözeebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryldz -- 20 Temmuz 2013; 16:11:01 >

• Yaklaşık 2 saat oyun oynadım. Şimdi 2 adet tarayıcı açık vede norton felan sıcaklıklar 45 derece civarında merak edenler için. Birazdanda BF 3 oynarken ölçerim :)
  • black ops2 ,cry3 ve ac3 oyun performansı nasıl? Hangi ayarlarda kaç fps veriyor? 1.400 TL'ye almaya değer mi?
  • quote:

black ops2 ,cry3 ve ac3 oyun performansı nasıl? Hangi ayarlarda kaç fps veriyor? 1.400 TL'ye almaya değer mi?

black ops 2 Med/1366x768 Medium: 38 fps
    crysis 3 1024x768 Low Preset: oynanabilir seviyede
    ac3 1366x768 Med: oynanabilir seviyede

buraya bakarak konuşuyorum ancak testler her zaman doğru olmuyor. mesela ac3 te bir sorun yüzünden bostonda oynarken acayip bir şekilde kasıyordu ancak geri kalan yerlerde oyun gayet akıcıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub -- 21 Temmuz 2013; 1:25:59 >

• Biriyardımcı olursa sevinirim bu bilgisayarı 1 hafta ögeçen gün önce aldim ama geçen gün bir sorun farkettim. pcde yğknılabilir gözüküyor aclü olan 8gb ramin sadece 3.45 kullanılabilir acaba bunu çözümünü bilen var mıdır yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  • Benıde listeye ekleyin hocam

Alacak arkadaşlara kendı gözlemimce sunları söyleyebilirim.
    Laptopda pes13 ve Gta4 Var full bunlar arasında geçiş yapıp sabah acıp aksam kapattıgımı bılıyorum sol alt taraf haricinde sag tarafda Sebzelerinizi 6ay saklarsınız yanı.Sol alt tarafıda 500luk bi sogutucuyla en azami şekle getirirsiniz.Mat ekran olması cok hos insanın gözünü yormuyor.Setting ayarları cok güzel ve kullanışlı.Bununla beraber acılısıda bu bilgisayarı sevmeye bir sebeb Power tusuna basıyorsun Max 7Snyede acılıyor.Ben electroworlden aldım 1200Tlye aldım özellikleri görünce tereddütsüz aldım.Bi tek "Kişisel bilgisayarınız sorunla karsılasdı"giibi bi sorunu vardı onuda Microsoftun sitesinden çözdüm.Oyun kısmına gelince GTA4ü Mediumda oynuyorum daha oyunun takıldıgını görmedim.Ama pesi Degiştirilebilir grafik ayarlarından HD7670M getiriyorum ama settingde Intel gozukuyo bu sorun dısında oyunda pek bi sıkıntım yok.Önerırmısınız dersenız 1200-1400 lira civarı bütcesi olan bi adama fiyat/performans olarak gönül rahatlıgıyla al derim.Bu arada sesi 10 numara cıkıyor laptopun

• hocam genel olarak haklısınız ancak laptopun sesi bana göre çok başarısız, belki ses yüksek olabilir ama kalite açısından cidden başarısız durumda
  • sub kullanıcısına yanıt
    Kalitesinde ne gibi sorun var ki hocam?
  • en basitinden bası duymak çok zor, yıllar önce yirmi liraya alınmış bi hoparlörüm var sesi kalitesi kesinlikle daha iyi
    belki de ben biraz fazla dikkat ettiğim için bana öyle geliyor da olabilir,

asıl demek istediğim şu, hoparlör iş görüyor ancak sadece iş görüyor fazlası değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub -- 22 Temmuz 2013; 14:10:53 >
  • sub kullanıcısına yanıt
    Bende senelerdir normal bir telefon kulaklığıyla oynuyordum o yüzden bu kaliteli geliyor buna da şükür :)
  • benide ekleyebilirsiniz oldukca hosuma gitti scrool look gibi nası kullanıcaz cozemedim ssayfayı kaydırmak sıkıntılı

edit : çift parmakmıs gec kavradım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmdorTelemnar -- 22 Temmuz 2013; 22:24:22 >
  • iki parmakla kaydırabilirsiniz sayfayı
    belki aktif değildir
    denetim masasında Synaptics diye başlayan ayarlar var ordan aktifleştirebilirsiniz
  • quote:

hocam genel olarak haklısınız ancak laptopun sesi bana göre çok başarısız, belki ses yüksek olabilir ama kalite açısından cidden başarısız durumda

tabi insandan insana degişir benım hosuma gitti Settingsden kucuk ayarlarınıda yapınca benım için kâfi bi sonuc veriyor..
  • Öncelikle, işlerim münasebetiyle forumla ve dolayısıyla konuyla ilgilenemediğim için çok özür dilerim. Aramıza yeni katılan kullanıcıları da isteye hemen ekleyeceğim.
  • Benim hoparlör kısmındaki delikler,tuşlar vs. toz oluyor neyle temizlememi önerirsiniz? Ayrıca touchpadin altında ki ışıklar var o ışıkların sol taraflarına gidince orada bazen değişik bir şey çıkıyor tırnağımla temizliyorum. Kir gibi ama 2 dir oluyor sanki değişik bir şey ama anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi averst -- 25 Temmuz 2013; 17:22:15 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.