Bildirim
Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tamam hocam bir şey eriyipte o mu akıyor ki diye sıkıntı edecektim az kalsın teşekkür ederim. -
Öyle olsa belli olur hocam. Kir gibi olmaz yani o tür akıntı. Rahatlıkla ayırt edebilirsiniz. -
İçim rahatladı hocam çok teşekkür ederim -
Oyunu değişirsem sorun düzelir mi ?
Leke konusunda garantiye götürsem sorun çözülür mü hocam.
Yardımınız için teşekkür ederim :) -
Sorun kesinlikle oyundadır. Crack veyahut tamamen değiştirirseniz sorununuz çözülebilir. Ancak lekeler konusunu servis çok ciddiye alır mı bilemem. Çünkü baktığınızda çok büyük bir sorun gibi gözükmüyor. Ancak yine de servise sormak lazım. -
leke konusunda pek ümitlenme bence, ama yine de şansını dene tabi. -
Hocam anlamadığım bir konu var: Bataryayı yüksek performans yapınca pil %30'lardayken %8 e hemen düşüveriyor. Dengeliye alınca ise gayet uzun gitiyor vede normal şekilde iniyor. İki durumdada ekran parlaklıkları felan aynı nedir bu kadar etki eden acaba? -
Arkadaşlar bende NP350V5C-S0FTR bu cihazdan var bir iki gün önce aldım. 2.4ghz i7 işlemci 8gb ram var ama dual core işemcisi varmış gibi çalışıyor ve işlemci hızı 1.18ghz geçmiyor.Bilgisayar neye tıklasam geç açılıyor.Ne olduğunu anlamdım şimdi yeni cihazıda servise vermek istemiyorum.Bunun hakkında önerisi olan varmı acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: immortallord
Arkadaşlar bende NP350V5C-S0FTR bu cihazdan var bir iki gün önce aldım. 2.4ghz i7 işlemci 8gb ram var ama dual core işemcisi varmış gibi çalışıyor ve işlemci hızı 1.18ghz geçmiyor.Bilgisayar neye tıklasam geç açılıyor.Ne olduğunu anlamdım şimdi yeni cihazıda servise vermek istemiyorum.Bunun hakkında önerisi olan varmı acaba
Bilgisayar yük altında değilken bendede öyle çalışıyordu. Easy Settings > Genel kısmında Düşük ayarını seçmişim onu kapalı olarak düzelttiğimde 2.6 da seyretmeye başladı 3.2 ye kadar gidiyor. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: eXeboy
quote:
Arkadaşlar bende NP350V5C-S0FTR bu cihazdan var bir iki gün önce aldım. 2.4ghz i7 işlemci 8gb ram var ama dual core işemcisi varmış gibi çalışıyor ve işlemci hızı 1.18ghz geçmiyor.Bilgisayar neye tıklasam geç açılıyor.Ne olduğunu anlamdım şimdi yeni cihazıda servise vermek istemiyorum.Bunun hakkında önerisi olan varmı acaba
Bilgisayar yük altında değilken bendede öyle çalışıyordu. Easy Settings > Genel kısmında Düşük ayarını seçmişim onu kapalı olarak düzelttiğimde 2.6 da seyretmeye başladı 3.2 ye kadar gidiyor. :)
Eve gidince bi deneyeyim ozaman gerçi ayarlarda hepsini peformansa göre ayarlamıştım ama neyse gittimi bakarım saol kardeş cevap verdiğin için
-
TAKİP -
quote:
quote:
Bilgisayar yük altında değilken bendede öyle çalışıyordu. Easy Settings > Genel kısmında Düşük ayarını seçmişim onu kapalı olarak düzelttiğimde 2.6 da seyretmeye başladı 3.2 ye kadar gidiyor. :)
teşekkür ederim bende de aynı sıkıntı vardı dediğin uygulamayı samsung settings ten gerçekleştirdim uygulamalar açılırken 2.60 - 3.20 arasında değişiyor cpu hızı
-
Önemli değil aklınıza takılan sorular olursa sorarsınız :) -
quote:
Orijinalden alıntı: fornaks143
quote:
quote:
teşekkür ederim bende de aynı sıkıntı vardı dediğin uygulamayı samsung settings ten gerçekleştirdim uygulamalar açılırken 2.60 - 3.20 arasında değişiyor cpu hızı
Ben oradan değildi bu fanı ayarlamak fnf11 yapıyoruz ya oradan yaptım.Aslında o olayda tam bir saçmalık fnf11 yapıyoruz fan için ama o işlemciyi yavaşlatıyor ve bu nedenle fan sesi çıkmıyor bir nevi kandırmak gibi birşey.Sorsan fanı susturuyorsun ama performans yerlerde geziyor.Bide ben bu easy settingi bulamadım daha önce açmıştım ama sonra nere attım onu hatırlamıyorum başlattan arattım bulamadım tam olarak nerde bu prog.
-
Windows 8'se arama yerine Settings yazarak bulabilirsiniz eğer Windows 7 döndüysenizde Program Files kısmından Samsung'da Settings var ona girebilirsiniz. -
quote:
Windows 8'se arama yerine Settings yazarak bulabilirsiniz eğer Windows 7 döndüysenizde Program Files kısmından Samsung'da Settings var ona girebilirsiniz.
Teşekkürler eve gidince bakarım -
Önemli değil :) -
Fn + F1 tuş kombinasyonuyla da ulaşabilirsiniz... -
işlemci hızı aynı kalıp sadece fanı kapatsa zaten notebook katalitik gibi ısınmaya başlar ve işlemci ısıdan dolayı kendini yavaşlatır.
olması gerekeni yapıyor. problem yok yani
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X