Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş güç cevap veremiyorum. Ramazan olunca birde. Kusura bakmayınız.

Mesele sadece parlaklık değil. "Yüksek Performans" planında Intel Ekran Kartı en yüksek düzeyde çalışırken iken "Dengeli" planında ismi gibi dengeli bir şekilde çalışıyor. "Yüksek Performans" planında Wifi en yüksek güçte çalışırken "Dengeli" planında güç tasarrufunda çalışıyor. Anlayacağın üzere bu ve diğer donanımlarda "Dengeli" planında gücü daha dengeli kullanarak dengeli bir performansta; "Yüksek Performans" planında ise tüm donanımlar en fazla güç tüketimi ve en yüksek performansta çalışıyor.
    Dolayısıyla aradaki farkın fazla olması çok normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.E.Buldan

İş güç cevap veremiyorum. Ramazan olunca birde. Kusura bakmayınız.

Mesele sadece parlaklık değil. "Yüksek Performans" planında Intel Ekran Kartı en yüksek düzeyde çalışırken iken "Dengeli" planında ismi gibi dengeli bir şekilde çalışıyor. "Yüksek Performans" planında Wifi en yüksek güçte çalışırken "Dengeli" planında güç tasarrufunda çalışıyor. Anlayacağın üzere bu ve diğer donanımlarda "Dengeli" planında gücü daha dengeli kullanarak dengeli bir performansta; "Yüksek Performans" planında ise tüm donanımlar en fazla güç tüketimi ve en yüksek performansta çalışıyor.
    Dolayısıyla aradaki farkın fazla olması çok normal.

Anladım teşekkür ederim hocam bir de sol alt touchpadin yanında yuvarlak şeklinde karartı oluştu çok belli değil dibi girip bakınca belli oluyor. Elimi koyduğumdandır dedim sildim sildim çıkmadı sizde de öyle bir sorun var mı?

• Bende yok fakat bu sorun galiba genel bir sorun. Kronik diyebilir miyiz bilmiyorum. Bu konuda bir şey diyemem hocam.

---Konu güncellendi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.E.Buldan

Bende yok fakat bu sorun galiba genel bir sorun. Kronik diyebilir miyiz bilmiyorum. Bu konuda bir şey diyemem hocam.

---Konu güncellendi...

Tamam hocam teşekkürler. Çokta belli değil açıkçası :)
  • bios güncellemeleri geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fornaks143

bios güncellemeleri geldi

Ben de senin sayende gördüm. Ve konuya "Duyurular" kısmına ekledim.

---Konu güncellendi...
  • Anca biosu güncellerler zaten birgün de ekran karti güncellense şaşarım, gerçi buna da şükür.

Bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bios güncellemelerinin changeloglarina nerden ulaşabiliriz? Ben bulamadım birtürlü

• Eet arkadaşlar bende bir samsung np350v5c serili bir laptopa sahibim bu saatten sonra ne yapmam lazım yalnız benim bir sorunum var micro sd kartın olduğu yer boş orda sizdedemi yoksa normalde ben orada boş olmaması lazım diye biliyordum
  • Boş geliyor

• Ayıp olacak fakat laptop kullanmadığıma verin pek güncelleme işinden anlamadığıma verin acaba nerden güncelliyoruz biosu? Bu arada farti orası boş olacak istediği zaman sen takabilirsin kartı :).

Edit: Konuya bakmamıştım. SW Updatede bende güncelleme gözükmüyordu bir ara ondan bilememiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi averst -- 3 Ağustos 2013; 18:33:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepenk

Boş geliyor

Teşekkürler birde bu disk dönüş hızı 7200 rpm yoksa 5400 rpm anlıyamadıgım gitti sol taraf sogutucu olmadan boşta baya bi ısınıyor :D sıkıntı valla bu arada bende kasmalar mevcut bios sw updatele falan güncellemeleri yaptım fakat masa üstünde gezerken kasmalar var neden oyle anlıyamadım
  • 7200 RPM hızı. Kasma sebebini anlamadım fakat bende hiç bir sorun yok Allah'a şükür şuanlık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXeboy

7200 RPM hızı. Kasma sebebini anlamadım fakat bende hiç bir sorun yok Allah'a şükür şuanlık :)

Bende anlıyamadım bir türlü ya kasma dedigim masaustu geçişlerde hafif boyle donuyor gibi onun dışında fan sesi biraz fazla fitil ediyor şimdi windows deneyim puanlamasını çalıştırdım disk veri aktarım hızı 5.9 çıktı oda bir ilginç arkadaş :D
  • O sanırım herkeste 5.9 zaten. Disk birleştirme,temizleme yapmanızı tavsiye ederim ayrıca CCleaner programıda gayet işe yarıyor.
  • Şuanda boşta pc 50 derece seyrediyor gayet normal disk ayırma işlemini yaptım zaten onda bi sıkıntı yok bios güncellemeside yapıldı şu an altına sogutucu sağ taraf buz gibi sol taraf touchpadın oldugu yer sıcak normal yani asusla bunun arasında çok kaldım o i5ti tabi onun ekran kartı daha kötü 630m bunun ilk defa kullanıyom amd nedir durumu bılmem ama oyundaha yüklemedım bir bakıcam bakalım bu arada sw update w8 başlat menüsünden yazın sw update cıkıyor ordan bios güncellemsini yapın yes yes diyerek ilerleyin güncelliyor sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Şuanda boşta pc 50 derece seyrediyor gayet normal disk ayırma işlemini yaptım zaten onda bi sıkıntı yok bios güncellemeside yapıldı şu an altına sogutucu sağ taraf buz gibi sol taraf touchpadın oldugu yer sıcak normal yani asusla bunun arasında çok kaldım o i5ti tabi onun ekran kartı daha kötü 630m bunun ilk defa kullanıyom amd nedir durumu bılmem ama oyundaha yüklemedım bir bakıcam bakalım bu arada sw update w8 başlat menüsünden yazın sw update cıkıyor ordan bios güncellemsini yapın yes yes diyerek ilerleyin güncelliyor sonra

Güncelledim zaten hocam meğer biraz beklemek lazımmış güncellemenin gözükmesi için onu bilmiyordum :) Oyun konusunda BF3 ve GTA IV gibi yüksek oyunları Mediumda rahat oynatıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXeboy

quote:

Orijinalden alıntı: farti

Şuanda boşta pc 50 derece seyrediyor gayet normal disk ayırma işlemini yaptım zaten onda bi sıkıntı yok bios güncellemeside yapıldı şu an altına sogutucu sağ taraf buz gibi sol taraf touchpadın oldugu yer sıcak normal yani asusla bunun arasında çok kaldım o i5ti tabi onun ekran kartı daha kötü 630m bunun ilk defa kullanıyom amd nedir durumu bılmem ama oyundaha yüklemedım bir bakıcam bakalım bu arada sw update w8 başlat menüsünden yazın sw update cıkıyor ordan bios güncellemsini yapın yes yes diyerek ilerleyin güncelliyor sonra

Güncelledim zaten hocam meğer biraz beklemek lazımmış güncellemenin gözükmesi için onu bilmiyordum :) Oyun konusunda BF3 ve GTA IV gibi yüksek oyunları Mediumda rahat oynatıyor :)

Oyun çok önemli deil ben özelliklere bakarım ama haladaha tipi hoşuma gitmesede performans olarak çok iyi diyebilirim :D

• Şöyle toz tutmaya karşı tasarımlı bir laptop olsaydı o zaman benim için en iyi olabilirdi :D
  • bios güncellemesi yaparken adaptöre bağlayın.
    disk cleaner gibi programlar kurmayın, gereksiz.
    win8 devamlı defrag yapar kendini(hızlı olmasının temel sebebi bu), işlem yaparken o defrag anına denk gelirseniz takılma yapıyor.
    hdd ortada.
    sol alt tarafta ramler var, o kısmın ısınma yapmasının temel sebebi bu.
    ısıyı dağıtması için ramin üst ve alt tarafını (kasanın iç yüzeyi) soğutucu yapraklarla kaplamışlar.
    sorularınıza vakit buldukça yanıt vermeye çalışacağım arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.