Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-S0FTR İlk İzlenimler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
6
Favori
38.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Win8 yüklü. Ben D ye ubuntu kurmak istiyorum. Usb den kuracagım. Usb yi ayarladım fakat bios a giriyorum açılışı usb ye veremiyorum. Yardımcı olabilecek var mı ?
  • bu benim laptobum alalı 7 gün oldu acılısından kapanısından hız olarak performansından memnun değilim tıklıyorum herhangi bir klasörü ya da google chromu 2 3 saniye de acılıyor simdi kronemetre tuttum 18 saniye de acıldı laptop birde performans blgilerini fotografını paylasıyorum ona bi bakarmısınız butun bu sorularıma cevap verirseniz cok sevinirim saolun.

SAMSUNG NP350V5C-S0FTR İlk İzlenimler

• cemo18 C kullanıcısına yanıt
    Sistemi güncellediniz mi sürücüler işletim sistemi,tarayıcının geç açılması heleki 2-3 saniye normaldir bu birazda o anlık internet hızına bağlı bu kriter değil kalsör açılması ise işlemci o anda bir şeyle meşgul oluyor mu ona bakmak lazım.Başlangıçtaki programları kaldırdınız mı? Arka planda program açık olmaması gerekir,cclaner gibi bellek temizleyici programlar kullanın.Windows puanlaması dahili karta göre puanlama yapmış normal kullnımda sistem dahili kart üzerinden işlem yapabilir bunu dert etmeyin önemli olan oyun alışkanlığınız varsa oyunda harici kartı devreye sokmak,onuda bazen oyunu tanımlamayabilir masaüstü sağ tıklayın değiştirilebilir grafiklerden oyun kısa yolunu yüksek performanslı gpu olarak ayar etmeniz gerekir.Aslında sıkıntı yok sizde sw updateyle sürücüleri güncellediniz sanırım.
  • sw update programnn güncelle dediklerini guncelledim biousu recovery help desk ve support center ı bu 4unu guncelledim baska da birsey güncellemedim.baslangıctaki programlar derken ? bu puanlar bana duşuk geldi hele ki harddiskin 5,9 olması arkdasın 7,9 nasıl oluyo uzerinde mekanik harddsk varken
    Onunki ssd'dir hdd'nin standart puanı 5.9 dur onu geçmez Windows puanına takılmayın.
  • power tusuna basıyorum 32 saniye acılıyor ama masaüstü kısayollar 3 4 saniye gec geliyor bu beni sinirlendiriyor yeni aldım neden yapıyor anlamıyorum
  • Merhaba arkadaşlar birşey sorucam notebook'a windows 8.1 guncelemesını yaptım ve sw uptade 'de ekran kartı güncelemesı cıktı bu güncelemeyı yapamıyorum hata verıyor aygıt yonetıcısınden amd nın suruculerının guncel oldup olmadıgına baktım sorun nerde olabılır?
    Bu HDD'den bu performans gayet iyi siz ssd gibi olmasını istiyorsunuz heralde ayrıca yeni bilgisayar sistemi günceleyin sürücüleri,işletim sistemi başlangıçtaki programları silin biraz daha hızlanma olacaktır ama bu haliyle bile iyi ssd değil sonuçta.
  • bana hic bilgi gelmiyor sw updateda da guncellenicek birsey yok ben nerden ögrenicem guncellemeleri ?
  • Ben otomasyon bölümünde okuduğum için Visual Basic ve çizim programı kullanacağım e araştırmada oyun kötü olmaz diye düşünüyorum acaba bu model işimi görürmü
    sw update'den ekran kartı güncellemesi gelmedımı 829mb lık
  • son 5 6 gündür sağ alt kösedeki sorunu veriyor
     SAMSUNG NP350V5C-S0FTR İlk İzlenimler
    Ekran kartı sürücüsünü güncellediniz mi? Eğer öyleyse yaramamış size hata veriyor.önceki sürüme geri dönün.
  • güncelleme yokki sw update da recovery help desk bunların güncellemesi var
    harici ekran kartı sürücüsünü program özelliklerden kaldır sw updateden tekrar kurun sürücüde hata var.
    Aynı sorun bendede vardı windows 8.1 kurduktan sora sw uptate'den değilde amd nin sitesinden ekran kartı güncellemesini yaptım bende sorun kalmadı. Sende dene istersen yukardaki arkadaşların dediği gibi ekran kartı driverı güncellemen gerekicek.
  • hangisini indiricem link verir misiniz
  • herkes memnun mu arkadaşlar bu laptoptan hızlı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr10ur1907 -- 26 Aralık 2013; 12:12:16 >
  • Ben oldukça memnunum.

artıları

fiyatına göre çok iyi

eksileri

caps lock tuşunun ışığı yok

laptop kasası çok sağlam kaliteli bişey değil

dvdrom zayıf, kaliteli değil.

bunlar dışında bişey yok
  • Lol'de yüksek performansa alınca tam ekranda ekran gidip gelmeye başlıyor çerçevesiz yapınca düzeliyor. Güç tasarrufuna alınca sıkıntı olmuyor. Nedenini bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.