Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-S0FTR İlk İzlenimler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
6
Favori
38.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düzeldiğine Sevindim
  • arkadaşlar bu bilgisayara win7 yükleme gibi hata yaptım tabii recovery bölümü falan da gitti. gerçi o sorun değildi. win8 e geri dönmek istiyorum ama bir türlü key etkinleştiremiyorum. RwPortable adlı bir programla bios a gömülü olan key i öğrendim. onu girmeme rağmen kabul etmedi. acaba ne yapmam lazım. bide bu bilgisayar win7 de de performanslı çalışır mı ?yani ekran kartı açısından bir sorun olur mu ? en son ssd taktım
  • Selam arkadaşlar, dün bilgisayarı uykudan uyandırdığımda yine bi touchpad ve klavye çalışmama durumu oldu. Harici ile çözdüm ama bazı arkadaşlar güncellemeden sonra olmadığını yazmışlardı, hangi güncelleme ile düzeldiğini tespit edebilen var mı acaba? SW Update'teki bütün güncellemeleri yaptım ama yine de bir sormak istedim, belki bi tanesi eski sürümde kalmış olabilir diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmeliharik

arkadaşlar bu bilgisayara win7 yükleme gibi hata yaptım tabii recovery bölümü falan da gitti. gerçi o sorun değildi. win8 e geri dönmek istiyorum ama bir türlü key etkinleştiremiyorum. RwPortable adlı bir programla bios a gömülü olan key i öğrendim. onu girmeme rağmen kabul etmedi. acaba ne yapmam lazım. bide bu bilgisayar win7 de de performanslı çalışır mı ?yani ekran kartı açısından bir sorun olur mu ? en son ssd taktım

Bende senin gibi windows 7 kurup recovery alanını silme hatasında bulundum.Windows 7 de gayet stabil herhangi bir sorun yok ama windows 8'i de kullanıp çözmek lazım diye tekrar dönüş yapmak istedim keyi aktifleştiremedim.Servisi aradım eski haline getiriyorlarmış artık servise yollayıp ilk haline getirteceğim.

• şuan bu laptop teknosa'da 2468 lira ,

ben 1550 ye almıştım, baya çıkmış anlaşılan , ilginç

buda link :http://www.teknosa.com/urunler/125032447/samsung-ativ-book-3-np350v5c-s0ftr-notebook
  • arkadaşlar öncelikle bu laptopu yeni aldım ve bir sorum olcak geçmiş konuşmalarınızdan öğrendiğim kadarıyla 8gm ram den fazlasını desteklemıyor yanı üstüne eklıyemıyoruz peki ya ekran kartı konusnda yenı bır ekran kartı alırsak amd7670 ıle degıstırmemız mumkunmu su an ıcın boyle bır dusuncem yok ama ılerlıyen yıllarda 1 2 yıl sora boyle bırsey yapmayı dusunsem ekran kartını degıstırebılımıryız?
  • JOKER357 J kullanıcısına yanıt
    8 Gb ram den fazlasını desteklemiyor zaten 8 gb her türlü yeter ekran kartını degiştirmeye gelince onu yapamazsın,anakart üzerine sabittir, bazı modellerde değiştirilebiliyor ama onun için MXM slotu olmalı ve yükselticeğin ekran kartınıda bulman gerekki türkiyede bulman zor ,Aşağıda değişim videosu var.

Laptop ekran kartı değişimi
  • arkadaslar merhaba ben de yorumlara bakarak vatan bilgisayardan bu bilgisayarı satın aldım.oyun vs. için değil daha çok günlük ihtiyaç için..bilgisayarın ısınma sorunu ve batarya sorunlarından korumak için ne yapmam gerekir?uzun ömürlü kullanmak istiyorum..sarjdayken bataryayı çıkarmam gerekli mi?tavsiyelerinizi bekliyorum
  • gulsah021 G kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun ,ısınma normal seviyelerde daha çok mausepad in sol üst köşesine doğru daha fazla bunun nedeni tam o kısmın altında ram ve sogutucunun ısı boruları geçtiğinden,kullanırken kucağınızda,örtülü üstünde kullanmayın alttaki hava kanalları kapanmayacak şekilde kullanın en iyi seçim laptop altı sogutucu fan üstünde kullanmaktır,
    Batarya için telaş yapma, çıkarmadan fişe takılı kullan,''Settings altında,güç yönetiminde pil ömrü uzatıcıyı aktif ederek bataryayı en fazla %80 e kadar doldurur kalan kısmı bataryada bozulma olursa kullanır yani daha uzun kullanırsın,sadece ayda bir fişi çıkar batarya uyarı verene kadar %10 kullanırsan batarya zayıflamaz daha uzun süre kullanabilirsin daha detaylı bilgi için aşağıdaki linke bakabilirsin..

Notebook'larda Batarya Nasıl Kullanılmalı ?

• LanManiaX kullanıcısına yanıt
    biraz geç bi cevap oldu amam en azından böyle bir sorunla karşılaşanlara yardımcı olur belki.
    bu laptopta da lisans bios a gömülü geliyor. bunu bir hex editörü ile olması lazım yada google dan aratırsanız gömülü lisansı bulma diye oradan çıkan program sayesinde
    lisans no yu öğrenebilirsiniz. daha sonra ise tel ile etkinleştir ile lisansı etkinleştirebiliriz. ben öyle yaptım. şu an için herhangi bir sorun yok
  • bu arada programın ismi RwPortableV1.6.4
  • şuan hepsiburadada 2.000 lira kur sebebi ile bi hayli çıkmış kampanya ile 1.800'e geliyor alsam mı acaba karar veremedim.
  • windows 8.1 e yükseltip ekran kartı hatası alanlar burda mı :)
  • Şimdilik 8.1'den uzak durun derim.
  • selam iyi günler.. bu laptopdan ben de almıştım 6 ay önce 1699 tl ye gayet güzel memnunum.. ama şöyle bir sorum var ben dün format attırdım ve windows 7 kurdurdum sisteme garantiden çıktımı bilen arkadaşlarım bilgilendirirse sevinirim iyi forumlar..
  • Windows 8.1 den uzak durun şimdilik !
  • 8.1 de pes oynayamadım hata veriyor
  • 8.1 bende yüklemekten vazgeçtim ekran kartı vb benzeri hata verme durumu varmış artık bekliyecez
  • merhaba arkdaşlar bende bu laptobu alalı 5 6 gun oluyor ama biosu guncellemeye calıştıgımda ac adapter in not connetced diye bir hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar ben yeni sipariş ettim bunu birkaç güne elime geçerde sizce iyi mi ? ÖZelliklerini beğendim ben baya
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.