Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-S0FTR İlk İzlenimler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
6
Favori
38.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet, onu sonradan farkettim zaten. crysis deyken oyunu durdurup baktığımda 3 ghz lerde.
  • SAMSUNG NP350V5C-S0FTR elimde bu makina var teknosadan aldım 2 hafta once ve win7 ye cevirdim keske cevirmeseydim biliyorum ama yardımcı olun elimde driverler yok biliyorsunuz win8 de kendi içine gömülüydü şimdi ben slimsdriverden orada cıkanların hepsini indirip kurdum fakat universal serial bus usb falan filan bunudayükledim fakat aygıt yöneticisinde hala yüklü olmadıgını gösteriyor birde ekran kartında inteli yükledim amd olan ekran kartını kabul etmiyor lütfen yardımcı olun bana kesin bilgisi olan teamwiewerden bağlanıp görebilir hatta makinayı lütfen arkadaşlar... şimdiden teşekkürler
  • hocam samsung müşteri temsilcisine mail at ertesi gün fönüp yardımcı oluyorlar... benim başıma geldi başka bir konuda anında dönüş sağladılar.. teknik destek de alabilirsin..
  • darkardabin D kullanıcısına yanıt
    Win 7 e çevirdim derken ,eger harddiski komple bütün bölümlerini silmediysen ( Recovery alanını) Başlatırken F4 e basarak recoveryden win 8 i geri yükleyebilirsin yok eger silindiyse ,aşağıda win 7 driver linkini veriyorum ordakiler işe yaramalı yaramazsa başka cd ile format at cd sorunludur.

Samsung NP350V5C-S0FTR Driverleri
  • Eğer ağır grafikli oyunlar oynayacaksanız samsung laptop almayın derim. Ben 1 yıl önce samsung np550p5c-s02tr laptop aldım 2300 tl ye(ekran kartı nvidia gt650 m 2 gb 128 bit). Alan wake,max payne 3 , battlefield 3 crysis 3 ultra ayarlarda çok rahat oynatıyor kasma olmadan. Ama yarım saat sonra öyle bir ısınıyor ki patlayacak gibi. Nedeni de tek fan çıkışı olması. İstediğiniz kadar notebook soğutucu kullanın bir işe yaramıyor. En kalitelisini aldım(zalman,thermaltake) ama işe yaramadı. Yok eğer ben çok iyi soğutucular ve yöntemler biliyorum diyorsanız o başka.

edit: Windows 8 li bir laptopun bütün harddisk bölümlerini silip tek bir parça oluşturup ona format atıp üstüne Windows 8.1 yükledim. İnternete bağlanıp güncelleme yapınca kendi kendine etkinleştirildi. Sanırım dedikleri gibi Windows 8 lisansı anakartın içine eklenmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcaytu2005 -- 27 Ağustos 2013; 13:02:37 >
  • olcaytu2005 kullanıcısına yanıt
    Evet dostum artık windows lisansı laptopun altıda etiketle yapışık degil,direk biosun içine yazılı halde sen win 8 kurunca otomatik tanıyor. Bu kodu istersen Aida 64 gibi programlada görebilirsin,ama gerek yok.
  • Arkadaşlar "Windows Deneyim Dizini" performansınız kaç? Bilgisayar derecelendirmeniz yani. Beni 5,6 o da masaüstü grafik performansı sizinkileri de merak ettim :)
  • shadeslayer S kullanıcısına yanıt
    İşlemci : 7,8
    Bellek (Ram) : 8,1
    Grafikler : 5,6
    Oyun grafkleri : 6,6
    Sabit Disk : 7,9

Derecelendirmeyi yaparken en düşük olan puanı baz alır ,Bu da grafik kartı olarak işlemci dahili grafik brimi olan HD4000 in performansını baz aldığı için sonuç 5,6 çıkar,takılma puanlara verimli çalışıyorsa sorun yoktur.
  • laptopa 2.hdd taktım ama bazen görüyor , bazen görmüyor. ne yapmam lazım acaba ?
  • borcuhan77 kullanıcısına yanıt
    Aynen o kadar önemli değil haklısın. Senin SSD'den kaynaklanan bariz bi sabit disk farkı var maşallah baya fark yaratmış. İşlemci ve bellek de benim daha düşük. Başka bir şey daha sormak istiyordum, SW Update'te yeni bir ekran kartı sürücü güncellemesi görünüyor, 9.10.17.28 sürümü ancak bir türlü yükleyemedim sebebini de anlamadım. "Bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor" gibi bir hata veriyor. Bu bir de son BIOS güncellemesi sürümünüzü öğrenebilir miyim acaba?
  • shadeslayer S kullanıcısına yanıt
    SSD artık vazgeçilmezim ,harddiskli makine kullanmak artık eziyet gibi geliyor ,tek sorun fiyatın yüksek kapasitenin az olması,ama kesinlikle alınması gereken en önemli parça,işlemciden ramden daha fazla performans veren bunuda gözle görebileceğin yegane parça paranın hakkını sonuna kadar veriyor.
    Bende ekran kartı güncellemesi görünmüyor,bendeki versiyon 8.982.6.0 olan
    Bios versiyonum ( Ver P09ABE 3.95 Mb )
    Bendede Samsung Recovery güncellemesi var 6.0.9.10 versiyon 130 Mb ama güncelle dediğimde mevcut olanı kaldırıyor ve kurmuyorda bu ayın başında sistemi temiz bir Recovery ile başa alıcam .
  • mmeliharik M kullanıcısına yanıt
    Optik Sürücü Yuvası kullanarakmı harddiski taktınız,ikinci hardiskin kapasitesi ne kadar .
  • borcuhan77 kullanıcısına yanıt
    EVET optik sürücü yuvası kullanarak yaptım . amacım ssd alıp kendi üstünde bulunan 750 gb lık diski 2. hdd olarak kullanmaktı.
    deneme amaçlı 320 lik sata2 uyumlu hdd taktım. bazen görmeme sorunu yaşıyorum. akşam eve gidince tekrar söküp takıcam
  • Nörton virüs tarayıcı vardı? Ama sanırım günü bitti. Sıklıkla gücelleyin uyarısı geliyor, bende hep erteliyorum.

Acaba nörton'un süresi dolduğu için pc den tamamen silmeli miyim bu virüs programını yoksa böyle devam mı etmeli.
  • bu laptopta en fazla ne kadar ram desteği var. 8 gb deniyor ama bu özelliklere sahip laptop için az değil mi ?
  • qwertyaxe kullanıcısına yanıt
    Norton deneme süresi bittiyse artık güncellemez lisanslı ürünü satın almanızı ister ,o şekliyle güncelleme yapmayan antivirüs programı yararsızdır,bende süresi bitince kaldırıp Avast free kurdum hem makineyi kazmaz hem freeler arasında iyibir antivirüstür,1 sene kullanırsın bitince yenilersin.
  • mmeliharik M kullanıcısına yanıt
    Bu model max 8 Gb ram destekliyor,Şu haliyle fazlasıyla yeter de artar bile ram sıkıntın olmaz ,hatta ben ssd kullandığım için sanal belleği kapattım genede ne oyun nede programlarda sıkıntı yaşamadım.8 gb ramin max 1.5 Gb sistem kullanıyor geriye 6.5 Gb boşta ram kalıyor ,buda her türlü yeter.
  • arkadaşlar bir sorum var;

num pad de yer alan 0 (sıfır) tuşu çalışmıyor... ona basınca mouse a sağ tıklamışım gibi menü açılıyor diğer rakamlarda sorun yok...

en basit nasıl çözebilirim bu sorunu????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortofoto

arkadaşlar bir sorum var;

num pad de yer alan 0 (sıfır) tuşu çalışmıyor... ona basınca mouse a sağ tıklamışım gibi menü açılıyor diğer rakamlarda sorun yok...

en basit nasıl çözebilirim bu sorunu????

Fn lock tuşuna Bas oda olmadı Sistem>Tercihler>Klavye uygulamasına tıklayıp, Gelen ekrandan "Fare tuşları" sekmesine gelerek, "Belirteç klavye ile kontrol edilebilir" işarete tıklayın
  • resmen bakar körmüşüm...

FN tuşuna basıp duruyordum günlerdir meğer bir de yukarda Fn lock tuşu varmış..

hay bin kunduz... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortofoto -- 30 Ağustos 2013; 21:17:07 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.