Şimdi Ara

Samsung-np355e5c-a02tr aldım hata mı ettim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar sizce nasıl bi ürün? Aldım ama hiçbiyerde yorum göremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Performansı nasıl normalde bu fiyata çift çekirdek işlemci seçenekleri ve dahili kartlı pc'ler var.İşlemci performansı iyiyse sıkıntı yok diğer özellikleri normal 2gb ram kullanım durumuna göre dar boğaz yapabilir 4gb ram alır takarsınız max 8gb'ye kadar yolu var.
  • Hocam daha elime ulaşmadı ürün sadece siparişini verdim ama işte verdiğim parayı hakedecek bi cihaz mı diye sorayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real_DisasteR

Arkadaşlar sizce nasıl bi ürün? Aldım ama hiçbiyerde yorum göremedim.

Öncelikle almılsın artık sadece hayırlı olsun demek kalır

Teknik özellik olarak İşlemcinin 1.4 mhz olması ön bellek L2 1mb ve ekran kartın paylaşımlı ve düşük bunlarla oyun veye agır işlemci performansı gerektiren
    programlarda kullanmıyacagın belli.
    Normal internet sörfü için kullanılacak makine Ram in 1600mhz olması iyi, baktıgım site dogruysa 8 gb a kadar destekliyor ,ilerde rami ez azından 4 veya daha yukarı
    yaparsan performansın daha artar .
    Tekrar hayırlı olsun sorunsuz şekilde kullanırsın inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: borcuhan77

quote:

Orijinalden alıntı: Real_DisasteR

Arkadaşlar sizce nasıl bi ürün? Aldım ama hiçbiyerde yorum göremedim.

Öncelikle almılsın artık sadece hayırlı olsun demek kalır

Teknik özellik olarak İşlemcinin 1.4 mhz olması ön bellek L2 1mb ve ekran kartın paylaşımlı ve düşük bunlarla oyun veye agır işlemci performansı gerektiren
    programlarda kullanmıyacagın belli.
    Normal internet sörfü için kullanılacak makine Ram in 1600mhz olması iyi, baktıgım site dogruysa 8 gb a kadar destekliyor ,ilerde rami ez azından 4 veya daha yukarı
    yaparsan performansın daha artar .
    Tekrar hayırlı olsun sorunsuz şekilde kullanırsın inşallah.

Hocam zaten ağırlıklı olarak internet kullanımı için almıştım. Öyle çok büyük işler yapmayacağım. Yorumunuz için teşekkür ederim.

• arkadaşım siz nekadara almıştınız? memnunmusunuz su an 700 tl. word karta da 50 tl puan veriyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pingu81 -- 29 Mart 2013; 18:02:17 >

• np355e5 için anakart arıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.