Şimdi Ara

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
18
Favori
133.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeaglePower

arkadaşlar ben daha dün aldım bu ultrabook u. windows 8 gayet güzel çalıştırıyor tavsiye ederim bu cihazı ama benımkisi -S03TR buradaki 03 ne özelliği var onu merak ettim birde goldtan aldım 1499 a sizde alın derim.

edit : birde SSD ne demek bu bilgisayarın SSD si düşük olduğu içinmi herkes yeniden SSD alıyor . birde fiyatı ne kadar bu SSD nin

2nci edit : Hocam benide eklermisin alanlar kervanına ilk mesaja :)

Hayırlı olsun dostum. Güle güle kullan. Sen de benim gibi 03TR olan seriden almışsın. Win8 yüklü olmasının dışında bir farkı yok S01TR den. Güzel fiyata almışsın onu da belirteyim. Ben de teknosa dan 1600 e 100 hediye çeki ve 100 chip puanla 1400 e almıştm baya oluyor.

SSD nin ne olduğunu burada anlatmayalım. Şu linkten okursun.
    http://www.bilgiustam.com/solid-state-diskssd-nedir-nasil-calisir/

kapasitesine göre fiyatlar değişmekle beraber fiyatı en uygun olduğundan şu sıra en çok kullanılan 120-128 gb lık olanlar 200 TL civarı. Kısaca bu diskler hdd gibi ısınma yapmaz, çok daha hızlıdır. Ben gerek duymadım 3 aylık kullanımda 24 GB lık SSD express cache özelliğiyle bilgisayarın açılış kapanış hızını gerçekten güzel hale getirmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

arkadaşlar ben daha dün aldım bu ultrabook u. windows 8 gayet güzel çalıştırıyor tavsiye ederim bu cihazı ama benımkisi -S03TR buradaki 03 ne özelliği var onu merak ettim birde goldtan aldım 1499 a sizde alın derim.

edit : birde SSD ne demek bu bilgisayarın SSD si düşük olduğu içinmi herkes yeniden SSD alıyor . birde fiyatı ne kadar bu SSD nin

2nci edit : Hocam benide eklermisin alanlar kervanına ilk mesaja :)

Hayırlı olsun dostum. Güle güle kullan. Sen de benim gibi 03TR olan seriden almışsın. Win8 yüklü olmasının dışında bir farkı yok S01TR den. Güzel fiyata almışsın onu da belirteyim. Ben de teknosa dan 1600 e 100 hediye çeki ve 100 chip puanla 1400 e almıştm baya oluyor.

SSD nin ne olduğunu burada anlatmayalım. Şu linkten okursun.
    http://www.bilgiustam.com/solid-state-diskssd-nedir-nasil-calisir/

kapasitesine göre fiyatlar değişmekle beraber fiyatı en uygun olduğundan şu sıra en çok kullanılan 120-128 gb lık olanlar 200 TL civarı. Kısaca bu diskler hdd gibi ısınma yapmaz, çok daha hızlıdır. Ben gerek duymadım 3 aylık kullanımda 24 GB lık SSD express cache özelliğiyle bilgisayarın açılış kapanış hızını gerçekten güzel hale getirmiş.

teşekkürler dostum ilerleyen zamanlarda alırım heralde 200 lükten şuanda laptop güzel sorunu yok

• ssd yi nihayet samsung recovery ile kullanmaya başladım.
    ama bu win7 gerçekten çok kötü şu anda ve laptobun internete çıkma konusunda ciddi sıkıntıları var. sanki bişey tıkıyor bu laptobu.
    siteye girmek için bazen 3-5 kere f5 yapmam gerekiyor. Ne yapıp ne edip bu ssd ye uefi bios modunda win7 kuracağım.
    ssd yi test ettim bu arada. sonuç...

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi]
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinozsoy

ssd yi nihayet samsung recovery ile kullanmaya başladım.
    ama bu win7 gerçekten çok kötü şu anda ve laptobun internete çıkma konusunda ciddi sıkıntıları var. sanki bişey tıkıyor bu laptobu.
    siteye girmek için bazen 3-5 kere f5 yapmam gerekiyor. Ne yapıp ne edip bu ssd ye uefi bios modunda win7 kuracağım.
    ssd yi test ettim bu arada. sonuç...

İnternete çıkma derken, bazı sitelerde sayfaların karışık çıkmasından mı bahsediyorsunuz? Ben de böyle bir problem var da. Aynı seri bizim ultrabook lar acaba aynı mı die merak ettim. SSD de hayırlı olsun bu arada

• sayfaların karışması ayrı birde, kablosuza bağlı iken sayfaları yükleyeme me sorunu var. win7 işletim sistemli arkadaşlarda aynı sorun varmıdır.
    ben bunu win8 e yoruyorum ama inşallah kablosuz bağdaştırıcı da bir problem yoktur.
  • quote:

sayfaların karışması ayrı birde, kablosuza bağlı iken sayfaları yükleyeme me sorunu var. win7 işletim sistemli arkadaşlarda aynı sorun varmıdır.
    ben bunu win8 e yoruyorum ama inşallah kablosuz bağdaştırıcı da bir problem yoktur.

Ben öyle bir sorun yaşamadım. Sadece işte bazı sayfalar karışık görüntüleniyor. Şöyle örnek koyayım kliksa.com da mesela bu şekilde çıkıyor. Yenile deyince düzeliyor.

• quote:

quote:

sayfaların karışması ayrı birde, kablosuza bağlı iken sayfaları yükleyeme me sorunu var. win7 işletim sistemli arkadaşlarda aynı sorun varmıdır.

Ben öyle bir sorun yaşamadım. Sadece işte bazı sayfalar karışık görüntüleniyor. Şöyle örnek koyayım kliksa.com da mesela bu şekilde çıkıyor. Yenile deyince düzeliyor.

işte bu. bende de böyle. anlamadım gitti. sayfaları çok geç yüklüyor. siteler açılmaktan aciz. inanın şu yazıyı görene kadar 5 kere f5 tuşuna bastım. sayfayı yarım gösteriyor. bazen açılmıyor. acil win7 şart.

• quote:

işte bu. bende de böyle. anlamadım gitti. sayfaları çok geç yüklüyor. siteler açılmaktan aciz. inanın şu yazıyı görene kadar 5 kere f5 tuşuna bastım. sayfayı yarım gösteriyor. bazen açılmıyor. acil win7 şart.

Gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Sizde mi chrome kullanıyorsunuz?
  • quote:

quote:

Gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Sizde mi chrome kullanıyorsunuz?

chrome de aynııı, ie de aynı.

papağan gibi tekrarlıyorum ama, bu laptopta veya genel bir sorun mudur bilemiyorum, win8 problemli gerçekten.
  • patronumun satın aldığı np300e5c laptobunu kurcaladım şimdi.
    bu laptopta qualcomm wifi bağdaştırıcısı var. makinada win8 kurulu.
    inanın benim yaşadığım sorunların hiçbirini yaşamadım.

bizim makinadaki intel wireless kartının gerçekten sorunlu olduğunu düşünmeye başladım.
  • quote:

patronumun satın aldığı np300e5c laptobunu kurcaladım şimdi.
    bu laptopta qualcomm wifi bağdaştırıcısı var. makinada win8 kurulu.
    inanın benim yaşadığım sorunların hiçbirini yaşamadım.

bizim makinadaki intel wireless kartının gerçekten sorunlu olduğunu düşünmeye başladım.

arada f5 e basıyoruz canım nolacak o kadar da büyük sorun değil Mozilla kullanırsan onu da yapmıyorsun da ben chrome ı terkedemedim bi türlü :)
  • neden basacakmışım ya. bu makinayı aldıysam problemsiz kullanmak hakkım. araştırıyorum ve bu ağ kartının "intel centrino advanced-n 6235" gerçekten problemli olduğunu okuyorum. mart 2012 sürücüsü varmış. problem yapmıyormuş onu bulmaya çalışıyorum.
  • Klavyesi nasıl ? Tuşlara basılma hissi ? Rahat yazım kolaylığı sağlıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muraq

Klavyesi nasıl ? Tuşlara basılma hissi ? Rahat yazım kolaylığı sağlıyor mu ?

ciklet klavye. en sevdiğim özelliğinden birisi.
    şıkır şıkır, çok rahat yazabilirsiniz.
  • quote:

neden basacakmışım ya. bu makinayı aldıysam problemsiz kullanmak hakkım. araştırıyorum ve bu ağ kartının "intel centrino advanced-n 6235" gerçekten problemli olduğunu okuyorum. mart 2012 sürücüsü varmış. problem yapmıyormuş onu bulmaya çalışıyorum.

Hocam bulursan burada paylaş da ben de kurtulayım bari :))

edit : araştırdım ben de biraz

Mart ayında yayınlanmış driver bulamadım ama zaten o tarihte çıkan driver ın win8 uyumu olur mu o da muamma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 17 Ocak 2013; 18:44:58 >

• şuanda hiçbir problem yok pc de mozilla kullanıyorum
  • quote:

şuanda hiçbir problem yok pc de mozilla kullanıyorum

İsletim sisteminiz win7 mi?

Win8 ise aygıt yoneticisinden hangi sürümü kullandığınızı soylermisiniz.

Denemedigim sürüm kalmadı, yok arkadas. Nasıl bir wifi ise kablosozdan düşüyor, tekrar bağlanıyor. Bağlı iken sayfalar açılmıyor. Yüklemeler çok yavaş ve kesiliyor.

Express cachenin disk0 görünmesinden ötürü win7 yukleyemedim. Aldigim ssd diski kullanamiyorum. cok kotu bir durum gercekten. Hiç bir bilgisayar yormamisti beni bukadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Denemedigim sürüm kalmadı, yok arkadas. Nasıl bir wifi ise kablosozdan düşüyor, tekrar bağlanıyor. Bağlı iken sayfalar açılmıyor. Yüklemeler çok yavaş ve kesiliyor.

Express cachenin disk0 görünmesinden ötürü win7 yukleyemedim. Aldigim ssd diski kullanamiyorum. cok kotu bir durum gercekten. Hiç bir bilgisayar yormamisti beni bukadar.

ben de win8 var herhangi bir sorun yok.Sürücü bilgileri ise

Sürücü tarihi : 04.10.2012
    Sürücü sürümü : 15.5.6.48

• quote:

Orijinalden alıntı: littlestewie

quote:

quote:

ben de win8 var herhangi bir sorun yok.Sürücü bilgileri ise

Sürücü tarihi : 04.10.2012
    Sürücü sürümü : 15.5.6.48

Recovery deneyeceğim aksama. Bakalım ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bende birkaç tane soru sormak istiyorum. Öncelikle 4 gb 1600mhz ram ve 120 gb ssd ilave ettim.

1.) 120 gb ssd me windows kurdum içerisinde bulunan 24 gb dahili ssd yi depolama alanı olarak göremiyorum görmem için ne yapmam gerekiyor.
    2.) Touchpad driver ELAM yazılımını yüklediğim halde toucpad ile aşağı yukarı sayfaları indiremiyorum yanlış yaptığım nokta neresi bilemedim.
    3.) easy settings de 120 gb ssd takılı olduğu halde express cache aktif durumda tam olarak ne işe yarıyor anlamadım. Taktığım ssd kendi üzerinde bulunan 24 gb ssd den çok daha hızlı olduğuna eminim kapatmalımıyım.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.