Şimdi Ara

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
18
Favori
133.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu ultrabooka hangi cantayı onerırsınız arkadaslar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: savascakir

ya bu ultrabooka hangi cantayı onerırsınız arkadaslar:)

Ben bunun netbook için olan 11.6" liğini ve şu an ultrabook için olan 14" liğini kullanıyorum ve tavsiye ederim

aliexpress.com
    US $11.87 8% OFF|10 12 13 14 15 inch Fashion Modern Stylish plaid Shockproof Multi purpose Laptop Notebook Bag Case Sleeves-in Laptop Bags & Cases from Computer & Office on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/6-color-10-12-13-14-15-inch-Fashion-Modern-Stylish-Shockproof-Multi-purpose-Laptop-Notebook/575784578.html

• burdanmı sipariş ettiniz
  • Evet
  • Arkadaşlar Acil yardım lazım. Win8 yüklü olarak geldi makina. Win7 e dönecem msdn windows 7 ultimate sürümünü indiriyorum. İleride 8 e dönmek istersem başlangıçta F4 ile kurulum yapabilir miyim? Malum key fln yok bilgisayarın üzerinde cd de çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Arkadaşlar Acil yardım lazım. Win8 yüklü olarak geldi makina. Win7 e dönecem msdn windows 7 ultimate sürümünü indiriyorum. İleride 8 e dönmek istersem başlangıçta F4 ile kurulum yapabilir miyim? Malum key fln yok bilgisayarın üzerinde cd de çıkmadı.

Merhaba

Bugün itibariyle cihazı edinmiş bulunmaktayım. Kurulum DVD'si çıkmadı. Bende msdn den indirmek istiyorum. İndirme köprüsünü bildirmenizi isterim. İndirme yerini bulamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren Atabek

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Arkadaşlar Acil yardım lazım. Win8 yüklü olarak geldi makina. Win7 e dönecem msdn windows 7 ultimate sürümünü indiriyorum. İleride 8 e dönmek istersem başlangıçta F4 ile kurulum yapabilir miyim? Malum key fln yok bilgisayarın üzerinde cd de çıkmadı.

Merhaba

Bugün itibariyle cihazı edinmiş bulunmaktayım. Kurulum DVD'si çıkmadı. Bende msdn den indirmek istiyorum. İndirme köprüsünü bildirmenizi isterim. İndirme yerini bulamadım :)

Hocam ben vazgeçtim 7 ye dönmekten. Şu an pc nin açılış hızı vs çok çok iyi. Hem biraz düşündüm de hiç farkı yok. Başlat menüsünü de ekledim. Bi sıkıntım kalmadı. Makinayı yavaşlatmaya gerek yok bence hiç.. Dilerseniz özelden isteyin link yollayayım. İngilizce bulabildim ben de türkçe dil paketi yüklersiniz. Ama dediğim gibi win8 in tadını çıkarın bence

• Herkese merhaba,

Touchpadle ilgili yaşadığım bir sorun var. ELAN ayarlarından çift parmak kaydırmayı aktifleştirdiğim halde, bilgisayarı her açtığımda touchpaddeki bu fonksiyonun çalışmadığını farkediyorum. Mecburen her defasında Denetim Masası=>Fare seçeneğine girip hiçbir detay ayara girmeden sadece "tamam" tuşuna basarak çıkıyoum ve sorun kendiliğinden çözülüyor. Kısacası bilgisayarı kapattığımda touchpad ayarlarım otomatik olarak sıfırlanıyor.

Konuya ilişkin çözüm önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

Herkese merhaba,

Touchpadle ilgili yaşadığım bir sorun var. ELAN ayarlarından çift parmak kaydırmayı aktifleştirdiğim halde, bilgisayarı her açtığımda touchpaddeki bu fonksiyonun çalışmadığını farkediyorum. Mecburen her defasında Denetim Masası=>Fare seçeneğine girip hiçbir detay ayara girmeden sadece "tamam" tuşuna basarak çıkıyoum ve sorun kendiliğinden çözülüyor. Kısacası bilgisayarı kapattığımda touchpad ayarlarım otomatik olarak sıfırlanıyor.

Konuya ilişkin çözüm önerisi olan var mı?

toucpad sıfırlanmıyor, windows açılırken, otomatik açılan uygulamalar arasından çıktığı için bu sorun oluşuyor. touchpad'i silip yeniden yüklersen, sorun çözülecektir, ben win8 e geçtim sorun yok :)

• arkadaşlar far cry 3 oyununu 20 dk kadar test için oynadım ful grafik özellikleriyle 25-30 fps gösteriyor ve bilgisayar ısısıda resimdeki gibi sizce değerler iyimi kötüyse neden

bilgisayar samsung ultrabook np530u4c bi bakında arkadaşlar normalmi iyimi kötümü bi yardım edin
  • Arkadaslar
    bende 3 ay once almistim cihazi win 8 yaptim ancak
    daha sonra wifi d problem yasamaya basladim
    bilgisayari tam kapatip actigimda wifi acik oldugu halde wifi yokmus gibi gorulmekte
    Birde recovery yuklu oldugu ve yedegi alinmis olsada mavi ekran olustu recovery yuklu degil demekte benzer durumda olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana kalırsa bu laptop için win8 tam bir fiyasko oldu, win7 ile okadar mutlu mesut , hızlı işlemekteydi ki herşey, şuan en basit internet sayfasını açarken bile sayfa tam dolmamakta ve yenilemek ile bütün sayfa içeriği gelmekte,zaten express cache kullanılıo mu kullanılmıo mu o bile belli değil, göya direct 11.1 desteği vardı, sırf o yuzden yukledim halen direct 11 olarak gösterio, ya ben cahilin önde gideniyim ve hep ayarlardan dolayı bu sorunları çekiyorum ya da millet hiç sesini çıkarmıyor, nefret derecesinde internette geziliyor ya o derece arkadaşlar birisi bişey desin artık yorum yapmaktan çekinmeyin
  • Merhabalar

Eylül ayında aldığım cihaza geçtiğimiz hafta sonu 29 lira verip win8 kurdum. İlk Bi kaç gün sorunsuz kullanıyordum. Her turlu güncellemeyi yapmıştım(bios v.s) Dun gece açık bıraktım bikaç bir şey indiriyordum. Bu akşam kullanmak için oturdum pc başına fakat bir iki sayfa açtıktan sonra kilitlendi. Yeniden başlattım fakat yine bi kaç sayfa açtıktan sonra bu sefer dondu. Mause hareket ediyor fakat işlem yapmıyordu. Tekrar başlatayım dedim fakat açılmıyor. İlk açılışta gelen Samsung ekranında kalıyor. Ne biosa girebiliyorum ne de recovery ekranına. Her açılışta aynı şekilde bilgisayar hiç bir yanıt vermiyor. Hdd ışığı yanmıyor. Var mı önerisi, tavsiyesi olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: airwolf26

Arkadaslar
    bende 3 ay once almistim cihazi win 8 yaptim ancak
    daha sonra wifi d problem yasamaya basladim
    bilgisayari tam kapatip actigimda wifi acik oldugu halde wifi yokmus gibi gorulmekte
    Birde recovery yuklu oldugu ve yedegi alinmis olsada mavi ekran olustu recovery yuklu degil demekte benzer durumda olan var mi?

wifi sorunu bendede var.tam kapatıp açmadan düzelmiyor. yeniden başlat derseniz sorunluyken bekleyip duruyor kapanmak için. acilen düzeltilmesi lazım bu sorunun. onun dışında bir sorunum yok şimdilik.
  • yorumlardan anlaşılıyor ki Windows 8 yükseltmesi için biraz daha bekleyelim. Win 7'de şu an tıkır tıkır çalışlıyor makine. Allah nazardan saklasın
  • aynen katılıyorum. hiç bozmamak lazım.
  • Arkadaşlar bende ikinci el düşünüyorum. Satmak isteyen olursa pm atın lütfen

• Bu cihazdan almayı düşünüyorum, aşağıdaki iki firmanın sitesinde SSD olmadığı gözüküyor; yazdığına göre bilgisayarlar 530U4C-S01TR (bu başlıkta olduğu gibi)

http://www.gold.com.tr/U202215/Samsung-5530U4C-S01TR-i5-3317-4-750-W7p-14-1gb-Vga-Notebook

Burada ve başka birkaç yerde daha da SSD olduğu gözüküyor

http://www.bimeks.com.tr/urun/123121/samsung-np-530u4c-s01tr-ultrabook.aspx

Gold ve Teknosa'nın SSD'leri içinden sökmek gibi birşey yapmış olacağını zannetmiyorum, bu firmaların eksik bilgi vermesinden kaynaklanıyor olabilir. Benim sorum buralardan bu cihazı almış ve içinde SSD olduğunu onaylayabilecek olanınız var mı?

• s01tr olanı da s03tr olanı da aldım. ikisinde de ssd var. gözün kapalı alabilirsin. 24 gb ssd standart bu modelde.

• Cihazın klavyesi nasıl ?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.