Şimdi Ara

samsung np550p5c-s04tr mi yoksa Sony SVE1713X1E/B mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung np550p5c-s04tr mi yoksa Sony SVE1713X1E/B yi mi onerirsiniz bana gercekten konulari da arastirdim kararsiz kaldim laptoopun ozel bi alinma sebebi yok ama world of warcraft tarzi mmporg oyunlari ve strateji oyunlarini oynicam . yani acikcasi siz hangisini neden onerirsiniz??oyle bu laptopta crysis 3 tarzi ve ya call of duty black ops 2 tarzi oyunlar oynanmicak.ama gerektiginde dedigim tarz da oyunlar oynanabilir. samsungun ekran kartinin gt650m olmasi iyi ama beni ddr3 olmasi dusunduruyor.ama sony nin ki hd7670m bu ekran karti ddr5 mi

• Hayır,7670 ddr3 orta segment bir kart, gt650 ddr3 olsada ddr5 olanıyla arasında ciddi performans farkı mevcut değil ama 7670 ekran kartıyla çok fark var.Samsung'un bu modelini değilde s05tr olanı alın s04tr ile arasındaki fark 7200rpm hdd olması s04tr modelinde 8gb ssd 'li 1tb hdd olması,indirimlerle teknosa'da 2050tl indirim çekiyle 1850tl olduğu oluyor indirimlerle 2000-2200 arası oluyor.
  • Cok tesekkur ederim.s05tr yi mi oneriyorsunuz son olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ve s04TR yerine teknosadan s05TR modelini indirim ve hediye çeki ile 1850 tl gibi alabilirsin.
  • Sitesinden baktim ama bir indirim goremedim .k.bakmayin biraz bilgilendirebilir misiniz?hediye ceki falan nasil oluyor

• Bahsi geçen Sony modelinde 7650 değil mi ekran kartı?

• quote:

Orijinalden alıntı: latrell8

Bahsi geçen Sony modelinde 7650 değil mi ekran kartı?

Bu yeni modellerde genelde dediğin gibi 7650 var doğru diyorsun hata yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL Mİ ? LENOVO MU ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutu5577

Sitesinden baktim ama bir indirim goremedim .k.bakmayin biraz bilgilendirebilir misiniz?hediye ceki falan nasil oluyor

Haftasonu,turuncu, indirimle 2050 tl gibi fiyatlara düşüyor. Kampanyayla 200 tl de hediye çeki veriliyor. 1850 tl gibi fiyatlara düşüyor. Yani indirimi takip etmen gerekir. Bimekste de 1900 tl gibi fiyatları görüyor.
  • Herkese cok tesekkur ederim bilgilendirmeler icinn

• iki model ve marka arasından tercihim sony olurdu...saygılar...
  • sony nin bu modelinde bazı artılar var mesela tuş takımı aydınlatması ve ekranın full hd olması samsungun ekranı full hd değil kardeşim onada bak istersen he birde sony nin bu modelinde bluray okuyucuda mevcut ve 17,3 inc ekran ..Bencede kesinlikle sony derim çünkü artısı daha fazla samsungun bu modeline göre...
  • aynı ikilemde bende kaldım yaklaşık 1 hafta düşündükten sonra samsung da karar kıldım şimdiye kadar çok memnun kaldım 2 aya yakın oluyor. gözüme çarpan tek kötü şeyi fanın çıkarttığı dikkata değer ses :) onun dışında herşey gayet yolunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.